Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - Shine Guild Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

"Muhabbet falan çok iyi, herkez oyunu bilen insanlar. Raidler biraz sıkıcı geçiyo ama ortam çok süper, end game hep var" tarzı bişi demiştim

demiştim ama arkadaş baya bi insan çıkmış shine'dan diyince baktım öyleymiş :( yanlış yönlendirme olmasın diye editledim hehe

edit : serhan, ben serdar bu arada ya "evilcupcake" ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Shine Cataclysm (25 M) progress: 7/12 olarak devam etmektedir. Bilginize, herkese iyi oyunlar ;)

www.shine-guild.org

Blackwing Descent:
Magmaw (down)
Omnotron Defense System (down)
Maloriak (down)
Atramedes (down)
Chimaeron
Neferian

-----------------------

Bastion of Twilight:
Halfus Wrymbreaker (down)
Valiona and Theralion (down)
Ascendant Council
Cho'gall
Lady Sinestra

-----------------------

Throne of the Four Winds:
Conclave of Wind (down)
Al'akir
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada guildimiz hic bir bossu 10 man denememektedir. Tamamı ile 25m üzerine focus olmus durumdayız. Ne yazık ki WoW-Progress gibi siteler suan icin 10 ve 25 ayrımını yapamıyor. Ancak zaten bilen biliyordur.

Server restart olmadan önce son 15 dakikada 10 man girip denedik ancak killi yetistiremedik server restarta. Ancak sunu söyleyebilirim ki 10 manler 25e oranla ne yazık ki daha kolay olmuş. Umarım 25men raid yapan guildlerin degerini tekrar gösterebilecek bir sistem geri gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak tefek sorunlar mevcut miraulun verdiği linkte ama düzeltilecek, dolayısıyla genel anlamda wowprogress'a oranla daha iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz. en azından biz artık wowprogress.com u takip etmeyi bıraktık yaptıkları 10/25m aptallığından sonra.

25m guildlerin 10m nefarian kesmesi ile kaynaklanan bir hata mevcut bunun dışında armoy kaynaklı birkaç killde daha hata yaşanmış diye gözlemledim ama düzeltileceği belirtildi, bunun akabinde liste biraz daha derli toplu bir hale gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Regalya said:

25man 10 a göre daha iyi zaten 10man 6x dps gidilmezse daha uyuz 25e göre ;)

Yok ya değil, 10m'de alan geniş, debuff sayıları az, bosslar daha kibar vuruyor, healerlar daha iyi dağıtıyor heallerini, playerlar daha iyi anlaşıyor, oyuncuların hata yapma oranı azalıyor vs.

10m herzaman için 25m'e oranla daha kolay oldu ve öyle olmaya devam edecek. İkisini aynı zorluk seviyesine getirmenin imkanı yok bunu blizzard'da biliyor. Geçmişte böyle oldu gelecekte de böyle olacak. 10m yogg vs 25m yogg, 10m algalon vs 25m algalon 10m mimi hard pre nerf vs 25m mimi hard pre nerf, 10m lk hc vs 25m lk hc diye uzar gider bu liste.

10m fightlar herzaman için daha kolaydır.
Sosyal ağlarda paylaş

Pre cata 10/25 gibi düşünme 10/25 arasında boss ability/dmg output farkı yok.
10 manda 100k vuran ability 25mandada 100k vuruyor. ^_^_V
Benimde tercihim 25 ama dediğim gibi 10man scrub değil.

Edit: 10 25 e göre fark oluyor bir kaç yerdeki abilitylerde oda oyuncu sayısı ve boss hpsinin oranı yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

Al'akir i ve Nefarianı bilemeyeceğim ama misal Conclavede chill permafrost vs vs aynı vuruyor 10/25 tek farklı olan kabiliyet slicing gale 25 de daha fazla vuruyor.

Kimse 25 kolay 10 zor lol felan moduna girmedi zaten nereden çıkardıysan onu bilemeyeceğim ama yerle gök kadar fark olmadığıda aşikar diyorum ve tekrar gz diyip kaçıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Bi alakir 25 ve alakir 10, nefarian 25 ve nefarian 10.

Al sana mevcut contentten iki boss 10m ve 25m arasında dağlar kadar fark olan iki boss.

10m ve 25m asla birbirine denk olamaz, 10m hep daha kolay olacaktır ve bunu düzeltmenin bir yolu yok. O yüzden kimse 10m killeri sallamıyor t11de.

alakası bile yok suanki duruma göre 10 manler bariz daha zor.Catadaki çoğu 10 man guildleri patladı bu yüzden 2 boss daha zor diye genele vurmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...