Magnum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 :) tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 helal olsun.. tebrik ederiz. en sonunda ilk 100 içinde bir türk guild var.. ben shine nın da bugün yarın indirmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 İbrahim Abiye (melony) adeksten selamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Gratz, TBC'deki yarış ortamından sonra baya sakindi ortalık WotLK'ta. Guildleri harekete geçirir umarım böyle dereceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldance Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Saygilar ibrahim abi (: fdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ignis the Furnace Master ı da kestik. Ulduar Algalon'a kadar temizlendi. Sanırım uzunca bir süre bu kill i göremeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tebrikler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 gratsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tebrikler... edit: Bu arada Mimiron'da nasıl bir taktik uyguladınız. Bizimkiler hala uğraşıyorda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Leviatan tankı p4 te kıpırdatmamaya çalışın rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Argue said: Yogg-Saron Dead. Realm First, Turkiye first. Edit: World 58. Tebrikler ! Darkberry affli gördüm seni ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yogg-Saron fight için oldukça etkili bir talent agrosu olmayan ve ölmesi gereken onlarda target var ve hepsini dotlamak dpsi arttırıyor. Ayrıca P3 te (%30dan sonra), combatın yarısında arkanı dönmen gerektiği için yüzün dönükken başlattığın Drain Soul u arkanı döndüğündede devam ettirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Nagrand first kill yapan bir guild de de affli dps de bir gördüm. iki video suna baktım affli hep üstte. biri hodir. diğeri klogarn. affli bire bir boss fightlarında kötü ve trash larda mı iyidir yoksa. Tüm trash lara dot lamak sayesinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 multi target olduğu için, kologarnda 3 target var, yogg saronda tentaclelar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Hodire Demon/Desto girip top dps yapmıştım. Tamamen gear/skill ve combata göre değişen faktörler var, kesin bu daha iyidir diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Herkese tebrikler yine mi biz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tebrikler hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Naxx25 e girip speed run denedik, 5 healer ile; Sonuç fena sayılmaz: http://www.worldoflogs.com/reports/rt-ocXw0xeHs6W6e6TD/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yogg-Saron video'muz hazır. 2. Kill'imizin videosu olmakla beraber, ilk kez 2 farklı PoV kullandık: Rébell (Death Knight) ve Nanaja (Hunter). Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler. Delusion vs. Yogg-Saron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar