Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delusion Guild Başlığı


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Tanıtıcı bir mesaj yazmak istedim;

Delusion guildi, TBC süresince Türk guildleri arasına büyük başarılara imza atmış, Sunwell'de birçok first kill almış olan Lechium guildinin çekirdek üyeleri tarafından, Ravencrest realm'inde 1 Ekim 2008 tarihinde kurulmuş bir guilddir.

TBC süresince çok uğraşmış olmamıza rağmen, M'uru denemelerini sürdüremeyip, yaz sonlarına doğru raidleri bitirmiştik. Baharın gelmesiyle beraber tekrardan toparlanıp, WotLK'e hazır olarak girmeye çalışıyoruz şu anda. Bu amaçla guildimizi şimdiden yapılandırmaya başlamış bulunmaktayız.

Kaldığımız yerden devam etmek için, yeni bir realm ve guild ismi tercih ettik. Ravencrest'i seçme sebebimiz ise, TBC content'ini bitirebilmiş guild sayısının çokluğu, alliance PvE başarısının üst düzey olmuş olmasıdır. Hedefimizi yükseltmiş bulunmakla beraber, hem buradaki köklü guildlerle, hem de diğer Türk guildleriyle tatlı bir rekabete hazırlamaktayız kendimizi.

Şunu da belirtmek isterim ki, Lecihum'u da dağılmış bir guild olarak görmek yanlış, Burning Legion'dan ayrılma kararıyla beraber yeni bir guild ismiyle devam etmek istedik sadece. GM ve officer kadromuzda herhangi bir eksik bulunmamakta. Çekirdek kadromuz da yine bizimle beraber bu oluşuma katılmış bulunmakta.

Sürekliliği eksik etmeden, düzenli ve hardcore ruhla oynayan; oyunu, oyun mekaniklerini ve bu mekaniklerin işleyişini çok iyi bilen oyuncularla beraber yine tepeye oynamak amacıyla, Delusion guildini kurmuş bulunmaktayız. Umarım TBC'deki başarılarımızı WotLK'e de taşıyabilir ve WotLK'nin önemli guildlerinden birisi olma başarısını gösterebilriz.

Diğer Türk guildlerine de WotLK'de başarılar dileriz.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guildimizin şu anda,

- Paladin (Holy),
- Druid (Restoration),
- Shaman (Restoration),
- Priest (Holy)
- Warlock
- Hunter


ihtiyacı vadır. Görüldüğü üzere ihtiyaçlarımız şu an için healer ağırlıklı ancak ciddi PvE tecrübesine sahip herkesin başvurularını değerlendiriyoruz.

Başvurularınızı Delusion Forum Anasayfa'mızdan yapabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...