Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

gecko said:

veletlerden bi tanesinin yaşı 18 diğerlerinden daha büyük zaten, kapıya gelip tekrar dönerken seninle konuşması lazım, onla konuşup mayore git işte murder pass falan devam et iyi peki bakalım mango seni diyip prenses ile beraber murder pass a gidecekler, kapıyı açıp yoluna devam edeceksin sende.

Mayorla konuştum bi hareket olmadı gitmiyo kapıyı açmaya prenseste sallamıyo hiç.Joseph le konuşup öteki kapıdan geçiyim diyorum o diyalogda çıkmıyo buglandımı ne.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Ben her gordugum npc deki stimpak leri aldim cunku cok harcaniyor bir de yanina companion almadiysan companion al tanklik ypiolar sen dps e geciosun :)
companion yerleri

kopecik - scrapyard
paladin - brotherhood citadel
dier eleman da yakinda gozukecek ztn sana paladin iyi karma gerektirir birlikte dolasmak icin

Sosyal ağlarda paylaş

yok stimpak'den başka şansın sanırım (şehirdeki doktorlar var bi de) firstaid skill'ini yükselterek daha fazla hp doldurduğu söylentisi var ama fo3'de etki ettiğinden pek emin olamadım, 30'la 100 arasında küçük bir fark war warsa da.

Ama New Vegas'ta o kadar stimpak hem bulamıyacksın hemde ihtiyaç duymayacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

eski falloutlara aşık olan biri olan nefret ediyorum ne yapayım, vegas iyi ama onu ben bile oynuyorum kabul.

şuna "fallout 3 çıkmadan önceki kampanyayı devam ettiriyorum" desene :)

zamanında fallout 1-2 oynamış biri olarak abartıldığı kadar kötü bir oyun olmadığını her defasında söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

katılmıyorum
bence abartıldığı kadar kötü bi oyun fo3

bunu defalarca tartıştık, sebep olarak "nma beğenmedi" veya "fallout 1 değil" gibi bahaneler sunuldu.

fallout 3 güzel bir oyun, nokta.
mükemmel değil belki ama güzel.

tarafsız gözle bakarsanız siz de beğeneceksiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

katılmıyorum

Sam said:

değil, zaten bizim forumumuz ve nma (lul) dışında da öyle beğenilmediği bir ortam görmedim.

Bone said:

Revangelis said:

katılmıyorum

bunu defalarca tartıştık, sebep olarak "nma beğenmedi" veya "fallout 1 değil" gibi bahaneler sunuldu.

fallout 3 güzel bir oyun, nokta.
mükemmel değil belki ama güzel.

tarafsız gözle bakarsanız siz de beğeneceksiniz :)

keywordler bunlar

gayet tarafsız gözle bakıyorum
hayatımda nma ya bikere girdim o da bi mod için, ne dedikleri hiç umrumda olmadığı gibi, fallout1 olmadığı için sevmediğimi söylemiyorum farkındaysan, kötü bir oyun bence diyorum
bence
bence
bence
bence
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de bu "beğenmediğim oyunun başlığını 15dk oynamamdan yıllar sonra bile istila edeceğim, millete dar edeceğim başlığı" mesajları son derece anlamsız ve forum düzenini bozuyor, yakında el atacağım bu trend devam ederse. bir kişi bir soru sordu diye iki sayfa abukluk birikti. bunu da sana değil, ortaya yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...