batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 gecko said: veletlerden bi tanesinin yaşı 18 diğerlerinden daha büyük zaten, kapıya gelip tekrar dönerken seninle konuşması lazım, onla konuşup mayore git işte murder pass falan devam et iyi peki bakalım mango seni diyip prenses ile beraber murder pass a gidecekler, kapıyı açıp yoluna devam edeceksin sende. Mayorla konuştum bi hareket olmadı gitmiyo kapıyı açmaya prenseste sallamıyo hiç.Joseph le konuşup öteki kapıdan geçiyim diyorum o diyalogda çıkmıyo buglandımı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 18 e yeni girmiş çocukla konuşman lazım, kapıdan geçmek istiyorum falan bişiler diyince mayorun yanına gidiyordu sanırım ondan sonra gitmeyi dene, baktın olmuyor tcl yaz geç kapıdan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bi kere oynayip bitirdim bi daha da oynayasim hic gelmedi. hani sacma sapan bir oyun olsa neyse de fallout icin hakaret bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Innuendo said: bi kere oynayip bitirdim bi daha da oynayasim hic gelmedi. hani sacma sapan bir oyun olsa neyse de fallout icin hakaret bu. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Tcl yazdım hallettim :D Abi oyun saçma sapan evet fallout ismini haketmiyo rpg ile alakası yok ama oynanmıcak kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu capitol building'teki savaşla ilgili bir quest geliyor mu bir yerden? Gerçi main quest line bitti Broken Steel ile devam ediyorum new vegas'a koymuştum mesajı buraya taşıyım norak konuyu göstermişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Beyler sapittim artik. Little lamplighta geldim, veletleri arkamda ufak capli bi katliam birakarak kurtardim, fakat artik stimpak dayanmiyor bu yuzden de ilerleyemiyorum vault 83te (73 de olabilir emin degilim). Nerden bol miktarda healthpack tarzi bisey bulurum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 traderların kafalara sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben her gordugum npc deki stimpak leri aldim cunku cok harcaniyor bir de yanina companion almadiysan companion al tanklik ypiolar sen dps e geciosun :) companion yerleri kopecik - scrapyard paladin - brotherhood citadel dier eleman da yakinda gozukecek ztn sana paladin iyi karma gerektirir birlikte dolasmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Silphatos said: 2011 olacak neredeyse hala fo3 2011 oldu hala :( yüreğime inecek beyler yapmayın ağlıyorum geceleri sessizce fo3'ü hatırlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hehe broken steel'i de bitirdikten sonra bende dayanamadım sildim daha oynayacağım 4 dlc vardı da, sinirlendim, kapattım, sildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 halen fallout 3'ü eleştirenler var vay be... mis gibi oyun halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 oyun görmesek güzel sanacaz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ne güzel işte komunist çinli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi oyun işte... hoşuma gidiyo oynuyorum. 2005i 2011i mi var. oyun yani alt tarafı yaaa=))) main story bitsin new vegasa da geçicem gayet. bu arada stimpak ten daha fazla health veren birşey var mı? abi dolmuyor health. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 eski falloutlara aşık olan biri olan nefret ediyorum ne yapayım, vegas iyi ama onu ben bile oynuyorum kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yok stimpak'den başka şansın sanırım (şehirdeki doktorlar var bi de) firstaid skill'ini yükselterek daha fazla hp doldurduğu söylentisi var ama fo3'de etki ettiğinden pek emin olamadım, 30'la 100 arasında küçük bir fark war warsa da. Ama New Vegas'ta o kadar stimpak hem bulamıyacksın hemde ihtiyaç duymayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Silphatos said: eski falloutlara aşık olan biri olan nefret ediyorum ne yapayım, vegas iyi ama onu ben bile oynuyorum kabul. şuna "fallout 3 çıkmadan önceki kampanyayı devam ettiriyorum" desene :) zamanında fallout 1-2 oynamış biri olarak abartıldığı kadar kötü bir oyun olmadığını her defasında söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 katılmıyorum bence abartıldığı kadar kötü bi oyun fo3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 değil, zaten bizim forumumuz ve nma (lul) dışında da öyle beğenilmediği bir ortam görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Revangelis said: katılmıyorum bence abartıldığı kadar kötü bi oyun fo3 bunu defalarca tartıştık, sebep olarak "nma beğenmedi" veya "fallout 1 değil" gibi bahaneler sunuldu. fallout 3 güzel bir oyun, nokta. mükemmel değil belki ama güzel. tarafsız gözle bakarsanız siz de beğeneceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Revangelis said: katılmıyorum bence abartıldığı kadar kötü bi oyun fo3 abartildigindan daha kotu bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 said: katılmıyorum bence abartıldığı kadar kötü bi oyun fo3 Sam said: değil, zaten bizim forumumuz ve nma (lul) dışında da öyle beğenilmediği bir ortam görmedim. Bone said: Revangelis said: katılmıyorum bence abartıldığı kadar kötü bi oyun fo3 bunu defalarca tartıştık, sebep olarak "nma beğenmedi" veya "fallout 1 değil" gibi bahaneler sunuldu. fallout 3 güzel bir oyun, nokta. mükemmel değil belki ama güzel. tarafsız gözle bakarsanız siz de beğeneceksiniz :) keywordler bunlar gayet tarafsız gözle bakıyorum hayatımda nma ya bikere girdim o da bi mod için, ne dedikleri hiç umrumda olmadığı gibi, fallout1 olmadığı için sevmediğimi söylemiyorum farkındaysan, kötü bir oyun bence diyorum bence bence bence bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 o değil de bu "beğenmediğim oyunun başlığını 15dk oynamamdan yıllar sonra bile istila edeceğim, millete dar edeceğim başlığı" mesajları son derece anlamsız ve forum düzenini bozuyor, yakında el atacağım bu trend devam ederse. bir kişi bir soru sordu diye iki sayfa abukluk birikti. bunu da sana değil, ortaya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu laf banaysa oyunu ve tüm dlcleri bitirdim edit: ne biçim üstüme alındım edit2 : pardon mothership zetayı bitirmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar