Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 heh, esasinda dusundum de simdi, ugrasmaya degmez, herkes oyunu bir sekilde temin edip oynayacak zaten, herkesin kafasinda da bir fikir olacak oyunla alakali, bu dusuncelerin de cok ta onemi yok esasinda, ugrasmaya degmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abicim cidden çok enteresan, nma forumundaki yorumlar bile "güzel oyun" diyor ki oradakilerden bile bazıları "beklemiyordum ama olmuş havası" yazmış. geri kalan yarısı da "fallout'a benzememiş ama iyi oyun" diyor. buraya geliyorum "oyun iğrenç, suxor" daha birinci mesajdan. ki gamespot reader review'ların zaten alakası yok ortalama 9 puan 1000 kişi oylamış. kusura bakmayın ama buradaki yorumlar aşırı önyargılı geldi bana. buradaki ilk warhammer online yorumları geldi aklıma, ben gene diyorum ki sadece buraya bakmayın karar verecekseniz almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abi neden fallout değil oyun onu anlamadım ben. fallout 2yi geç oynadım ben 2 sene önce mi ne oynadım. bunda da bence herşey 2yle uyumluydu. ha fallout 1 değil diyosan tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yukledim, vault kısmını oynadım sadece, char.ı yarattım diyebilirim iste, yalnız daha char.ı yaratırken bile anlamadıgım noktalar var... trait'ler nerede bi kere, daha ileride mi secicem anlamadım ki ? skill'lerde steal'i de bulamadım :... bir de her level'da bir mi perk geliyor bunda (nette oyle bir sey okudum da) ? help pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oyunu yükledim, hadi bakalım şu fo3 ne kadar kötü diye, exe dosyasına tıkladıktan 2 saniye sonra oyun masaüstüne göçtü. bethesdanın forumlarına baktım pek çok kişi aynı sorundan yakınıyor. bethesda'nın bugsız bir oyun çıkarmasını beklemek mucize olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 asd harold var oyunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yahu dakka bir gol bir resmen, başka 1900x1200'de oynayıp da bebişe adım attırırken oyunu donan var mı? bismillah daha açılışı geçemiyorum ki kitleniyor sürekli sapphire hd 4870 kullanıyorum bu arada, ati sürücülerim de güncel ötesi, var mı böyle bir şeyle karşılaşan ya da çözümünü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 BlackRose said: yahu dakka bir gol bir resmen, başka 1900x1200'de oynayıp da bebişe adım attırırken oyunu donan var mı? bismillah daha açılışı geçemiyorum ki kitleniyor sürekli sapphire hd 4870 kullanıyorum bu arada, ati sürücülerim de güncel ötesi, var mı böyle bir şeyle karşılaşan ya da çözümünü bilen? bendede devamlı oyun donuyor. Dondukça kapatıp tekrar açıyorum en son saveden devam ediyorum :) Öyle öyle Vault'tan kaçtım sonra bıraktım. Başka bir versiyonunu daha indirip tekrara deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sam said: abicim cidden çok enteresan, nma forumundaki yorumlar bile "güzel oyun" diyor ki oradakilerden bile bazıları "beklemiyordum ama olmuş havası" yazmış. geri kalan yarısı da "fallout'a benzememiş ama iyi oyun" diyor. buraya geliyorum "oyun iğrenç, suxor" daha birinci mesajdan. ki gamespot reader review'ların zaten alakası yok ortalama 9 puan 1000 kişi oylamış. kusura bakmayın ama buradaki yorumlar aşırı önyargılı geldi bana. buradaki ilk warhammer online yorumları geldi aklıma, ben gene diyorum ki sadece buraya bakmayın karar verecekseniz almaya. iyi de zaten iyi oyun ki. biraz kırpık duruyor o da dediğim gibi expansionlarla gelecek düzeltilincek şeyler. buradaki şey fallout sevgisi sahiplenmesi de değil zaten bildiğin bağnazlik.ki yani oyun dediğin zevk içindir eğlence içindir 2500 mesajtir millet hayata olan kinini alt tarafi bir oyundan çikartti oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 expansionlarla derken, patch leri kastettiğini düşünmeye başlıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 modding olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oblivion un scifi tarzımı desem ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 elder scrolls 40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sam said: abicim cidden çok enteresan, nma forumundaki yorumlar bile "güzel oyun" diyor ki oradakilerden bile bazıları "beklemiyordum ama olmuş havası" yazmış. geri kalan yarısı da "fallout'a benzememiş ama iyi oyun" diyor. buraya geliyorum "oyun iğrenç, suxor" daha birinci mesajdan. ki gamespot reader review'ların zaten alakası yok ortalama 9 puan 1000 kişi oylamış. kusura bakmayın ama buradaki yorumlar aşırı önyargılı geldi bana. buradaki ilk warhammer online yorumları geldi aklıma, ben gene diyorum ki sadece buraya bakmayın karar verecekseniz almaya. OMG Sam on yargidan bahsediyor OMG OMG, DIABLO3??? OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sam, sanırım hala oyunu oynamamışsın. Bu durumda o şunu demiş bu şu kadar puan vermiş demekle seninki de pozitif olsa da önyargı değil mi? En azından buradaki beğenmeyenler oynayıp kendi fikirlerini beyan etmişler. Çok eğlendiğiniz şeylerin herkesi eğlendirdiğini varsaymak da bağnazlık bence. Aslında sen şöylesin o şöyle demek yerine oyunun nitelikleri üzerinde tartışsak daha yapıcı olur. Bunu kendim için de diyorum, bundan sonra sadece oyunun özellikleri hakkında yazmaya gayret edeceğim. Kendi fikirlerimi şimdilik yazmıyorum çünkü hayat oyuna yumulmama izin vermedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 arcane avatarın fallout 3 denmi fallout 2 den mi kalma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 odiflame said: arcane avatarın fallout 3 denmi fallout 2 den mi kalma? 2, alien blasterlı resimden alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 süpermarkete karnımı doyurmak için girdim. market tuvaletinde 7 kişinin tecavüzüne uğradım. siz siz olun markete girmeyin. http://img143.imageshack.us/img143/1300/25453213qx6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Your Amazon.co.uk order has dispatched. 3-4 gün içinde elimde orjinal CE olacak yihu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 DnR'a Nezih'e falan ne zaman ulaşır acaba (istanbul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Amazon Türkiye'ye oyun gönderiyor muydu ya? Yoksa göndermeyen sadece amazon.com mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Cdsiz çalışıyor mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 LathspeLL said: OMG Sam on yargidan bahsediyor OMG OMG, DIABLO3??? OMG diablo 3 ss'lerine bakarak gameplay eleştirseydim öyle olurdu, renk paletini eleştirince aynı şey olmuyor. neydi o i.w.i.n button? hah, elmalarla armutlar. evet arcane ben de sanırım 1-2 güne kadar kendi düşüncelerimi yazacağım ve umarım halı bombardımanına izin verecek kadar iyi çıkacak oyun. ama rüşvet aldığı iddia edilen siteleri geçtim, binlerce insan, eski fo hayranı olduğunu, beğenmeyeceğini düşündüklerini söyleyen insan bile güzel olmuş derken burada "ama bu kadar da kötü mü olur" diye yaklaşılması şüphe uyandırıyor. ha kaldı ki azmo'nun yorumuna filan ithafen değil bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ssj4songoku said: Amazon Türkiye'ye oyun gönderiyor muydu ya? Yoksa göndermeyen sadece amazon.com mu? gondermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar