Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

Playstationı olan birine fallout 1 - 2 falan pek iç açıcı gelmez. Obliviondan bariz iyi bi oyun aslında, atmosferi sağlam bi aksyon oyunu istiyorsanız bence fallout 3 güzel bi seçim. Karakter geliştirme falan var ama 6 yaşında çocuğun bile anlayabileceği şeyler o yüzden sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel oyun bence. Önceki falloutlarla kıyaslama yapamam zira önceki falloutları doğru dürüst oynamadım. Bir kere vatsı hiç açmadan bir kerede vats ile bitirdim oyunu. Vats gerçekten çok kolaylaştırıyor oyunu.

Spoiler içerikli olabilecek Sorular

1-) Bu fawkes damage alıp ölüyor mu ; damage alıyorsa nasıl healleyebiliriz kendisini.
2-) Şu karavanlarla anlaşma yaptık. Sattıkları şeylerin artması - daha iyi tamirden başka getirileri neler.
3-) Önüme gelen Bos üyesini öldürse idim senaryo nasıl değişecekti. Düşmanlarını citadele almazlardı herhalde.
4-) Power armor toplayıp repair edip satma dışında nasıl caps toplayabiliyoruz.
5-) The terrible shotgunu adamı öldürmeden alabiliyor muyuz.
6-) GNR plazanın önündekinden başka behemoth var mı oyunda ; varsa öldürmek için yanımızda fat man yoksa çok uğraşır mıyız.
7-) Fat Manı yanımda taşıyayım mı yoksa gereksiz mi.
Şimdilik bu kadar (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

mahoolmez said:

Güzel oyun bence. Önceki falloutlarla kıyaslama yapamam zira önceki falloutları doğru dürüst oynamadım. Bir kere vatsı hiç açmadan bir kerede vats ile bitirdim oyunu. Vats gerçekten çok kolaylaştırıyor oyunu.

Spoiler içerikli olabilecek Sorular

1-) Bu fawkes damage alıp ölüyor mu ; damage alıyorsa nasıl healleyebiliriz kendisini.
2-) Şu karavanlarla anlaşma yaptık. Sattıkları şeylerin artması - daha iyi tamirden başka getirileri neler.
3-) Önüme gelen Bos üyesini öldürse idim senaryo nasıl değişecekti. Düşmanlarını citadele almazlardı herhalde.
6-) GNR plazanın önündekinden başka behemoth var mı oyunda ; varsa öldürmek için yanımızda fat man yoksa çok uğraşır mıyız.
Şimdilik bu kadar (:P)

cevap

6- 4 tane olması lasim behemothların yani var.
7- ben bir kez kullandım. gerekte olmadı başka.
4- caps toplamalik bişiye ihtiyacim olmadı. loot + kanibalism ftw
1- fawkes bu mutant olan npc imiydi hatirlayamadim da. stim pack ver. kullanyolar.

Sosyal ağlarda paylaş

mahoolmez said:

Spoiler içerikli olabilecek Sorulara cevaplar

- Pro yazmış stimpack ver. Bide damage falan almıyor saçma resistanceları vardı o herifin.

- Yok bi yazdıkların var. Repair artıyor yeni mallar ekleniyor paraları artıyor falan o kadar.

- Oyunda öyle bi sistem yok keza rpg değil. İstersen hepsini kes yine de içeri girmek ve questi yapmak zorundasın.

- Silah toplayıp satarak. Zaten caps/ağırlık olarak baktığında silahlar armordan çok daha karlı.

-Bu nerdeydi ya unuttum. Ama hiç sanmıyorum ki alabilesin, keza oyun aksyon üzerine kurulu.

-Ohoo bi sürü var. Bi tanesi beyaz sarayda, bi tanesi raider kampında falan daha baya görmen lazım. Fatman dışında tabi ki ölüyorlar sniperla falan ama baya uzun sürüyor. Crit headshot atabilecek sağlam damagelı lazer silahın ve skillin varsa rahat alırsın mesela.

-Gerek yok, aa fatmanim olsaydı burayı rahat geçerdim diyeceğin bi yer yok oyunda.

Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak;

Small Weapons
Speech
Lockpick

al. Small weapons ve Speech için hedeflerimiz 100, lockpick için 50 olmalı.

Sonrasında;

Science (50) ve Repair (100)...

En sonunda ise;

Energy Weapons (100).

Bütün bunlarla oyun gayet kolay biter. Geri kalanlarına pek gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

yeni başlıycam oynamaya , nedir tavsiyeleriniz? neler yapmalı neler yapmamalı? yoksa öyle veya böyle bitirir miyim oyunu? :)

bütün add-onları yükle öncelikle
hem level 30 kadar yolun oluyor böylece herşeyi 100 leyebiliyorsun neredeyse.
Ayrıca operation anch mı neydi onun bitirince daha erkenden power plate ile rahat rahat takılabiliyorsun. Energy weaponsı 100 lesen bile bir kaç silah hariç small weapons kadar etkili değil ayrıca merimi sorunu var ki Enclave çıkmadan önce çok sorun yaşayabilirsin.
birde saveler hakkında birşey denmiş hakkaten oyun çok lineer yapıda olduğu için fazla bir değişiklik yok nerede fallout 2 de her kasabada,yaptıkların yüzünden farklı bitişler
Sosyal ağlarda paylaş

benim de bir sorum var; oyunu aldığım gibi ilk haliyle yükleyip oynamaya başlamıştım, araya yaz tatili filan girdi, lvl 19 bir save im var.gördüğüm bir sürü bug beni rahatsız ediyor, tüm addon ları vs yüklesem şu an kendi save imden sorunsuz devam edebilir miyim? en azından bir kere bitirmeden oyunu 0 dan başlıyabileceğimi sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sifirdan oyuna hard ba$ladim.

boyle karizma agility speech sneak small guns felan gidiyim dedim ama iyi niyetli oldugum icin thief rp si yapamiyorum asdf

bi de hardda oyun basinda ammo felan cikmiyo, kil etti, bi de ustune ant questine gittim tam oldu.

yazımıza dikkat edelim. -sam
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun ilk hali baya buglı yani patchsiz oynanmaz bence, 1-2 patch kurun en az.

esh ilk görev pakedi vardı neydi adı hmm operation bişi, dandik ama onu kur 2-3 saate biter zaten, hem levelin artar oyunun başında hem power armor silah vb olur elinde.

radyo sinyalini alınca zaten direk girip başlayabiliyorsun nerde level falan farketmez. sorası zaten the pitt ve broken steel (zate bunu oynamak için ana senaryoyu bitirmek gerek).

son 2 dlc ye bakmadım bişi diyemicem :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...