kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu bilgisayarda parola kırma olayını neye göre tutturuyoruz yani 1/8 5/8 gibi şeyler yazıyor yoksa random mu? ayrıca uzaktan vats ile sniper kullanımı çok yalan olmuş. eskiden öyle miydi ekranın diğer köşesindeki adamı indiriyordum ben yanıma bile gelemiyordu tey tey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 1/8 yazdığında o kelimenin 1 harfi doğrudur anlamına geliyor. Mesela öyle olduğunda o kelimeyle 2 harfi aynı olan kelimeler eleniyor direk. O şekilde diğer kelimelerle karşılaştırıp sonuca ulaşman gerek, rasgele olması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ben hepsini rastgele çözdüm bugüne kadar sduhfdsufgdjısd. o değil de mesela adamın kafaya ateş ediyorum ölüyor ama itina ile orantısız bir şekilde parçalanıyor vücudu. bacağı kopuyor falan. ulan kafa kopsun sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bilgisayarda 4 tahmin hakkın var biliyorsun. 3 tane rastgele bas, olmazsa kırmızı tuşa bas tekrara 4 hak veriyor. Hızlıca rastgele 3 tane daha seç olmadı mı tekrar. 1/5 hikayesinden kat be kat hızlı sonuç veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hilecisiniz. Yapın adam gibi aa. Hiç mi mastermind oynamadınız http://blogs.sfweekly.com/shookdown/mastermind.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yalnız bozulan 8800gts'i 4830 ile değiştirip cpu & gpu'ya %20 de oc çekince bütün herşeyi kökleyebildim, ne şahane oldu oyun belli değil. elde vengeance boydan boya gezdim tasasız, hep yapmak istemiştim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sam said: yalnız bozulan 8800gts'i 4830 ile değiştirip cpu & gpu'ya %20 de oc çekince bütün herşeyi kökleyebildim, ne şahane oldu oyun belli değil. elde vengeance boydan boya gezdim tasasız, hep yapmak istemiştim. :) Vengeance ile bir Vertibirds bile 3 saniyede iniyor, yok öyle bir alet. (Oyundaki DPS'i FatMan'i bile geçen bir alet) Yinede şahsi tercihim Blackhawk'tır. Aleti V.A.T.S. olmadan kullanmak çok zevkli (tabii 100'e vurmuş bir Small Arms skill'i ile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 haritanın sağ üst köşeleri buglı mı ? bu en son antogonizer midir nedir onun quest ini yaptım hali hazırda aktif quest kalmadı yani sağ alt kısımlar tamamen keşfedilmiş halde üst kısımlar boş biraz gezeyim ordan sonra dedim üst tarafları bir deathclaw çıktı 100 small guns skill ile death claw ölmeden beni öldürdü elimde de lincoln amcanın silahı var yani insaf. bir de ana quest e devam edemiyorum en son rivet city de babanın holotype lerini takip et çıktı questte öyle kaldı. son olarak power armor nerden giyecez artık tarif edin yerini de gidip öğreneyim bıkkınlık geldi dandik armorlardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Power Armor için Main Questte sona baya yaklaşmış olman lazım. O ara öğretiyorlar. Edit: Ayrıca bence Rangerların Armor'u Power Armordan daha iyi. (Otelin tepesinden kurtardığımız zaman Rangerları verilen zırh) Bu arada sağ üstte yerel bir komünde başkanlık seçimi ile ordaki Vaultlardan birinden keman alma görevi var. O Vaulttan nota defterinide almayı unutma, sonunda hediyesi Blackhawk çünkü. Haritanın orta üst kısmında Oasis diye bir görev var yine. Ordan verilen Hood'u Ranger armor ile kullanınca tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Apis said: Vengeance ile bir Vertibirds bile 3 saniyede iniyor, yok öyle bir alet. (Oyundaki DPS'i FatMan'i bile geçen bir alet) vengeance, eugene, t51b seti filan bunlar hep yeşil sahalarda görmek istediğimiz şeyler ama tamir edecek alet bulamıyorsun, kaldı ki 100 repair ile bile parayla tamir kadar olmuyor. vengeance ile gezdim diyorum ama 1500 atışta sıfırlandı bütün silah yani. miğfer kırık, zırh yarılanmış haldeyken çıktım oyundan. (:P) tamam post-apo, sıkış tepiş olsun da god-like gezilmesin paso diye düşünülmüş herhalde ama ben şahsen tes serisindeki gibi bir tamir sistemini tercih ederdim. ya da silahları belli gruplara koyun, o grubun parçalarıyla tamir edilebilsin. illa birebir aynısını istemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tamir olayı en rahat merchant questini yaptıktan sonra oluyor, o gezici vendorlardan 1 yda 2 si, wolf tu sanırım, %88 e kadar tamir edebiliyor, sadece cephane ve energy rifle topladığım halde loot olarak, bi leveldan sonra çok çok fazla olan para sayesinde problem olmuyor repair falan :) bide kingpin, radyoda 3dogdan başka bişi dinlemek istiyorsan, agatha nın questini bul yap, klasik müzik çalsın radyonda, bide şurdan unmarked quests kısmına bakarsan eğer, yapacak questlerin bitmediğini görebilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 evet zaten sadece o adama tamir ettiriyorum vengeance, eugene ve t51b'yi ama zırt pırt mekana gidip adamın gelmesini beklemek sıkıntı verici cidden. 10k cap verip dükkan alsam da orada otursa ya adam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 spoiler vardır elbet. okumadan geç oynamadıysan. spoiler ayıklamıyacağım içinden çünkü. Bitirdim nihayet.. şincik.. oyun bitince bitmemesini sağlayamıyor muyuz? ben kızı saldım içeri ölsün diye ama yine de bitti?? ee gezicektim ben daha. main quest için çocukların olduğu mağara (vault 87 kısmının başı)->robot ile son yıkım arası bariz sıkıyor. bir de yine bi yapay zeka + oyun hikayesi mantığı problemi yaşanıyor o bölümlerde. god like gitmişim köle tüccarlarına, adamlar hâlâ dikleniyorlar. hayır armor desen öküz gibi, silahlar desen hayvani.. mahşerin dört atlısı kapına dayanmış "akbil bassmadan geçmek yassah hemşerim" diyorsun. bunun gibi bişi olmuş. bariz zaman kaybı bu v87 giriş, temizlik ve enclave bölümleri. oyun süresini uzatma çabaları işte. 90 dakika'yı doldurmaya oynayan takımlar gibi. ha diğer yandan enclave bölümleri oyunun nadir gri-yeşil olmadığı kısımlar sanırım. galiba 1950lerde boya sanayii yoktu. asdfasddf. güzelce fps olarak oynadım ve fps olarak eğlendim. -zaten o kısımda rpg adına içerik mevcut değil- son kısımda robot iyiydi, konuşmaları geyikti çok. oyunu uzatsınlar diye bayağı kasmışlar ama sonu çok tırt olmuş gerçi. hani bu gibi bi son olacağını görsem power armor sonrası oyunun konusunu zorlamazdım gerçekten. çünkü değmiyor çabaya. yok mu bi mod bunu (oyunun bitmesini) engelleyen. bu biiiir ikincisi hiç konu ile alakası olmadan enclave'e gitsek kapıyı açtırabiliyor muyuz? içeriyi tarumar etmemiz, enclave'i bitirmemiz mümkün mü? var mı böyle bir imkan yani? t51 den daha sağlam bi armor var mı? bir de oyuna adam gibi renk katan bir mod var mı? misal daha gerçekçi görüntüler? örneğin rad. yemiş ağaçların klorfil bozulur ve yeşiller hafif kırmızı bi sonbahar görünümü alır, öyle her yer gri yeşil olmaz. yok öle bişi. bakınız çernobil sonrası bu parlak grafikler de cidden adamları palyaço gibi gösteriyor. sadece kayıtlara geçsin diye söylüyorum. parlak suratlı mutantlar.. eheh yüzlerindeki nemi arko ile koruyorlar. toparlarsak oyunun başı sıkıcı, devamında megaton'u patlatmak güzel bi görüntü. devamında metro öldürücü sıkıcılıkta ve dakikalar akmak bilmiyor. behemothu ilk gördüğümüz yer güzel. 3dog'un çanak görevinde ulaşım sıkıcı ama müze güzel. eğlendim orada her bi şeyi kurcalarken. mutantların her tür farkları harici birinin aynı olması biraz komik olmuş. mermileri üreten fabrika var mı? varsa nerde merak ediyorum. o kadar cephane yakıyoruz hâlâ mermi çıkıyor. kesin ergenekon gömmüştür zamanında eauhahha hmm sonrasında hangi görevleri yaptım hatırlamıyorum. çok akılda kalıcı bişiler değilmiş. zaten kalktım gezdim o kısımlarda sıkınca oyun. inanın gezmek daha eğlenceli! rivet city'den sonraki görevler biraz daha iyi. rivet city'nin kendi içindeki görevler ı-ıh. çok zorlama. çok tatsız. rivet city'deki herkesi kırana geçirme gibi bi opsiyon söz konusu mu? android görevi iyi olabilirdi belki ama peşine düşmedim. bi parça verdiler ben de onu teslim ettim good karma adına. ha unutmadan oyun sonunda statslarımızı görebileceğimiz bir kısım var mı? oyunu bitirdiniz ama işte şu kadar saat oynadınız, bu kadar mutant bu kadar insan öldürdünüz diye. gta daki son istatistikler gibi.. sonraa.. rivet sonrası babaya gidiş vault 112 falan eğlenceliydi işte. zaten sanırım oyunun konusunun güzel olduğu kısım burası. oyunda şöle bi bug var. stealthboy kullandım son enclave kısmıda.. eğilip hidden olmazsanız çıktığınız yerden stealth ile çıksanız bile saldırıyorlar. ama gidip odanın bi köşesinde hidden olduğunuzda adamlarla gidip mal mal konuşabiliyorsunuz(!) bayağı salakça di mi! bunu dev bilgisayarın yanından ayrıldıktan sonra da yapabiliyorsunuz! çok komikti hani.. sırf fps oynamak için 3kere load edip kullanmadan da geçtim ama bu şekilde güzel güzel gezip tozulabiliyor. ha bi de stealth sonrası adam bazen kendine gelmiyor. ama çözemedim sebebini hd4850 var bende. işte böle. şimdi oyuna devam etmemizi sağlayan mod var mı? (var ama en baştan başlaman gerekiyor modlar işe yarasın diye demezsiniz umarım) başka yerlere ev modu var mı TES modları gibi? -vardır %90 onun için geliyor bu soru- hangi ev modları iyidir? yeni modlarda daha canavar armor silah var mı? kolay bulunan cephane vs güç olarak en uygun silah chinese assult rifle mıdır? -en güçlü silah ayrı bişi. cephane, tamir ağlatıyor bi süre sonra- ha behemothlardan çok yok herhalde? fazla deathclaw da görmedim gerçi. bunların herhangi birini -code falan kullanarak da olur- yanımıza alabiliyor muyuz? öküz gibi yük taşır bak bunlar! (her oyunda koleksiyon ve toplamanın kralını yapan koleksiyoncu bakışı mode on $_$) bütün zırhları bütün booble headları ele geçiren var mı? bütün holotagleri toplarsak bişi veriyorlar mı? du son bi tane daha. GECK'i alır almaz, bi şekilde noclip falan bişi ile dışarı çıkıp kaçma imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oyunda bir combat shotgun var ki the terrible shotgun diye akıllara zarar bir damage'i var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Steamde hafta sonu fırsatı %50 indirim ile o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 vakti olan birileri yukarıda yazdığım dev yazıyı okuyup araya sıkıştırdığım sorulara cevap verir diye umuyorum.. 2günüm daha var oyun oynayacak sonra ı-ıh.. çok zor. imkansız gibi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dasaaa oyundaki butun dlc paketlerini indirirsen bitmiyor oyun. gerci brooken steel mi ne paketiyle bitmiyor. ama paketler guzel yav oldurdugun insanlara oldurdugun mutantlara her zaman pipo3000 den bakabiliyorsun. mod kismina gelicek olursak oyle iyi mod yok ama soyle seyeler var http://www.moddb.com/mods/fallout-3-reborn-a-realism-mod bunu dene ben denemedim gerci ama :) http://www.moddb.com/mods/big-blue-house buda gordum linkliyim dedim ve listede burda http://www.moddb.com/mods?filter=t&=Search&kw=&released=def&style=def&theme=def&game=10075&type=def Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dasaaa said: şincik.. oyun bitince bitmemesini sağlayamıyor muyuz? ben kızı saldım içeri ölsün diye ama yine de bitti?? ee gezicektim ben daha. yok mu bi mod bunu (oyunun bitmesini) engelleyen. bu biiiir Bunun için Broken Steel eklentisini yüklüyoruz. Sonrasında son video giriyor ama 3 hafta sonrasında uyanıyoruz. dasaaa said: ikincisi hiç konu ile alakası olmadan enclave'e gitsek kapıyı açtırabiliyor muyuz? içeriyi tarumar etmemiz, enclave'i bitirmemiz mümkün mü? var mı böyle bir imkan yani? Hayır ama gene Broken Steel ile daha Enclave ve üsleriyle haşır neşir olacağız. dasaaa said: t51 den daha sağlam bi armor var mı? Yok. Ama Rangerlardan gelen quest reward zırhın özellikleri daha iyi. Üstünede Oasis görevinden alınan Hood'u ekle. dasaaa said: toparlarsak oyunun başı sıkıcı, devamında megaton'u patlatmak güzel bi görüntü. Vay vicdansız. dasaaa said: devamında metro öldürücü sıkıcılıkta ve dakikalar akmak bilmiyor. behemothu ilk gördüğümüz yer güzel. Kesinlikle dasaaa said: ,mermileri üreten fabrika var mı? varsa nerde merak ediyorum. o kadar cephane yakıyoruz hâlâ mermi çıkıyor. Kesinlikle. Ayrıca iki yüzyıldır kimsenin aklına hastaneyi yağmalamak gelmemiş. İçerisi malzeme dolu? dasaaa said: ha unutmadan oyun sonunda statslarımızı görebileceğimiz bir kısım var mı? oyunu bitirdiniz ama işte şu kadar saat oynadınız, bu kadar mutant bu kadar insan öldürdünüz diye. gta daki son istatistikler gibi.. Kolundaki zımbırtıda yazan istatislikler haricinde yok. dasaaa said: ha behemothlardan çok yok herhalde? 5 tane. Özellikle hapis tutulanı uzaktan dürbünlü tüfekle jenarötürü vurmak suretiyle serbest bırakıp baya eğleniyorsun. dasaaa said: fazla deathclaw da görmedim gerçi. bunların herhangi birini -code falan kullanarak da olur- yanımıza alabiliyor muyuz? öküz gibi yük taşır bak bunlar! (her oyunda koleksiyon ve toplamanın kralını yapan koleksiyoncu bakışı mode on $_$) Gene Broken Steel (Ne mübarek DLC imiş). Tamamen kullanamasanda sınırlı bir süre senle savaşıyorlar Encleve'e karşı. Çok zevkli. dasaaa said: bütün zırhları bütün booble headları ele geçiren var mı? bütün holotagleri toplarsak bişi veriyorlar mı? Yok ekstra birşey vermiyorlar. dasaaa said: du son bi tane daha. GECK'i alır almaz, bi şekilde noclip falan bişi ile dışarı çıkıp kaçma imkanı var mı? Yok. Çünkü harita sınırlı çizilmiş şekilde karşına çıkıyor. Yani köşeden sonsuza kadar düşüyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben megatonu uçurmadım lucas'a ispikledim o takım kıyafetli lavuğu ama her yerde adam gönderip duruyor hayır tek sıkımlık işleri var mermiye ziyan bu herifi nerde bulabilirim? o tenpenny's tower a baktım yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 İyi de o adamın ölmesi lazım normalde? Lucas' ı öldürüyor hatta sen de onu öldürüyorsun o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 o öldürüp öldürmemek senin elinde arkadaş öldürmemiş demek ki başına musallat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Seni öldürmek isteyen talon company elemanlarından bahsediyorsa eğer, onlar her türlü geliyor zaten. Öldürsen de öldürmesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bi perk aldım vats ta istediğin yere ateş edebilmen ile ilgili ama işe yaramıyor sanırım halen göze ateş edebilmiş değilim zira bi deathclaw geliyor ayvayı yiyoruz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Çok sağol Apis. Bu evlerde zırhları koyabileceğimiz mankenler yok galiba :( bi de oyuna çok az mod çıkmış önceki Bet. oyunlarına göre. Oyun önceki FO oyunlarından tamamen farklı, Vault ve itemler harici çok alakası yok -herkesin bildiği üzere- başlangıcı sıkıntıdan öldürüyor ve konu çok tırt ama diğer yandan harita tatmin edici büyüklükte. Dialoglar eh işte. serbestlik hmm.. şöle diyeyim serbestlik dediğiniz şeye bağlı. oyun kendi içerisinde serbest sayılır ama genel oyunlara göre eksiklikleri çok. Sadece konuda serbestlik olarak düşünmeyin (oyunda bu konuda DOOM III gibi bi script mantığı çok ağır hissediliyor. daha az hissedilseymiş keşke) konu dışında da serbestlik arıyor oyuncu. örneğin gtalarda kullanabildiğimiz oyunlar, bilardo masaları vb gibi. küçük ama güzel detaylar. bir de FILE CABINET [EMPTY] olayı komik. açmadan nasıl EMPTY olur o :D açıp bakmak lazım önce boş mu değil mi? Acun bey kutumda büyük hissediyorum! olayı mı yoksa? Sonracığıma, dedim ya oyun eksik çıkmış diye. bu mutantların "bir amaç için buralardalar!" şeklindeki gizemini FEV'e bağlayamamışlar düzgünce. mutantlar da "have you find the green thing?" tarzı bi geyikler çeviriyorlar aralarında ama ı-ıh.. senaryoda kalmış, konuşmalarda kalmış.. ya beğenilmemiş ya da yetişmemiş tamamı ile. oyuna girememiş. belki daha sonra bi ek paket çıkartıcaklar. FEV demişken aklıma geldi dialoglar, özellikle son kısımdaki dialoglar "hadi koçum al şu FEV'i" tadında. etkileyicilikten uzak. gerçi babamızla karşılaşmamız da odun gibiydi. duygusallıktan uzaktı. yine de eğlenceli bir FPS+RPG kırması.. konulu FPS baş kısımlarını geçince iyileşiyor oyun ve lamplight caverns mıdır nedir oraya kadar daimi iyileşme gösteriyor. lamplight caverns bölümleri ve V87 ile birlikte yine çöküyor iyiden iyiye. son Robotlu kısım çok iyi. çok eğlenceli. o robotun silahtan istiyorum bu arada. hayvani güzel bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mutantların olayı vault 87 de bitiyor zaten, dark metal place with green stuff denilen yer orası, baya iyi bi bağlama yapabilirlermiş bunu bi mutant boss falan koyup ama yapmamış adamlar. bide 2. exp ve broken steel kuruluyken girerseniz bazı eksik diyalog ve karakterler referasları vb daha bi oturmuş oluyor oyunda benim gördüğüm kadarı ile. bide talon company nin bi base i var, burayı alırsanız aşağı komple, öncden yazılmış script olanları hariç, sayıları baya bi azalıyor adamların. 2. kere başladığımda ilk yaptığım şeylerden biriydi benim :p yanımıza alabileğimiz npclerden bi tanesi robot, sanırım en fazla yük taşıyabilen oydu mutanttan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar