Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 oyun güzel hoş ama bana uymadı pek yaw. şehirden çıktım (vault 101 den sonra olan magatron mu ne),radio istasyonunu bulmaya çalışıyorum delirdim haritada yaratık öldürmekten bulamadım hiç bişi. ammomda bitti, canım oyuna girmek istemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kaldırıp tekrar kurdum çözülmedi, araştırdım biraz genelde kaldırıp tekrar kurunca veya başka bi sürücüye kurunca çözülmüş millette. şimdi bende başka sürücüye kurmayı deniyorum son olarak, bu seferde olmazsa kasmıcam bi daha. bu sefer başka diske kurdum gene olmadı, soğudum zaten oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 updateleri dene bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 updateleri yapcatım tam biraz daha araştırdım, sağolsun yahoo ansvers gördü işimi. launcherdan ayarlara girip advanceddan hiç bişeyi 0 olmayacak şekilde(minimum 1) düzeltince düzeldi. nasıl ve neden diye sormayın herkesinkini ve benimki çözdü daha nolsun :). extra olarak herşeyi ultra higha getirdim dahada iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 CrayTotem said: Sadece 3 adet main quest kaldı.Level 22 yim ve explorer perkinide aldım bu şekilde bütün alanlar açıldı. nası yani max lvl 20 değilmi benimki 20 de tıkandı kaldı artık lvl gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Addon'larla kaldırılıyor o limit sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://www.fallout3nexus.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 said: The official stance: "As far as our tools, no word yet on that. As soon as we know for sure, we'll let you know." - Pete Hines, Bethesda, November 4th, 2008. /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 gta oynar gibi oynayınca boku çıkıyomuş anlaşılan, özür dileme gibi bişey yokmu . megatonad yanlışlık bişey çaldım, millet bana dalıncada katliam yapmak zornda kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 3 gün sürüyor diyorlar, denemedim, denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 elesso said: gta oynar gibi oynayınca boku çıkıyomuş anlaşılan, özür dileme gibi bişey yokmu . megatonad yanlışlık bişey çaldım, millet bana dalıncada katliam yapmak zornda kaldım :( Silahın çekiliyse silahını kaldırmak teslim olmak yada özür dilemek anlamına geliyor. Yanlışlıkla birine ateş ettiysen falan işe yarıyor da çalmak için de geçerli mi bilmiyorum. Arcane'in dediği gibi bir süre beklemen gerekiyor sanırım. Ama her şehirde işe yaramıyormuş kitapçığa göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Karag8z said: nası yani max lvl 20 değilmi benimki 20 de tıkandı kaldı artık lvl gelmiyo " basıp konsolu açıyoruz klasik. Sonracıma setgs iMaxCharacterLevel 30''veya istediğimiz sayı'' edit : Ben mod çektim bilgisayara fakat sonrasında araştırmalarım sırasında bu komutu buldum ve bununla yaptım. Fakat modu yükledim mi, yükleyipte mi komutla yükselttim bilmiyorum.Daha doğrusu hatırlamıyorum yüklediğimi modu. Direk yazınca olması lazım yani.kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oyunun sonu Oyunu biraz once bitirdim ve ben hayatimda boyle sacma bir son gormedim. Yanimizdaki supermutant in dialog unu yazarken bunun ne kadar sacma birsey olacagini hicmi dusunmediler. Yok illada biri olecek diye buyurmus efendiler. butun oyundan ne kadar keyif aldiysam hepsi bu son yuzunden berbat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu oyuna kısa diyenler utansın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ben yanlışlıkla bişi aldıgımda npc koştu yanıma çalıntı malların hepsini aldı yapma bi daha dedi gitti.. belki karma etkilidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 NPC'ye bağlı o sanırım. Gidip köyün birinde bi garibandan çalarsan öyle oluyor. Gidip silahlı bi tipten çalınca doğrudan kafana sıkabiliyor (sıkmaya çalışabiliyor :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 CrayTotem said: Karag8z said: nası yani max lvl 20 değilmi benimki 20 de tıkandı kaldı artık lvl gelmiyo " basıp konsolu açıyoruz klasik. Sonracıma setgs iMaxCharacterLevel 30''veya istediğimiz sayı'' edit : Ben mod çektim bilgisayara fakat sonrasında araştırmalarım sırasında bu komutu buldum ve bununla yaptım. Fakat modu yükledim mi, yükleyipte mi komutla yükselttim bilmiyorum.Daha doğrusu hatırlamıyorum yüklediğimi modu. Direk yazınca olması lazım yani.kısmet. Binevi hack mi bu ? Yani oyunu kolay bitirmemizemi yarıyor max lvl'ı arttırmak ? (Pek sevmemde oyunun kolay bitmesini o yüzden merak ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hayır. ama oyun genel olarak pek zor değil o yüzden tavsiyem benim gibi hardda oynaman. Oyunda 20 level cap var. 20 ye kadar mutlaka main gidip oyunu bitirebiliyorsun, hatta çok erken levelda canın isterse. Fakat benim gibi bütün side ve minor questleri bitiriip, ortamları gezmeden bitirmek istemiyorsan bir noktada 20 oluyorsun, sonrada hiçbir kazanç olmuyor. E tabi buda hoş değil. O yüzden komutu girip capi 30 a yükseltiyorsun ki xp almaya devam edesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konsolu açtığımda sol tarafta bir kısmı ekran dışında kalıyor, yazdığım şeyin ilk 7-8 karakterini göremiyorum. Sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bende de öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 lol level cap'lı fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Hep vardı hatta ilk oyunda yine 20 civarı birşey olması lazım. 2'de yüksekti. Tabii o sistemde 3 levelda bir perk alıyordun, max skill 100 değildi falan. Ha bir de en önemlisi bol bol quest vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 skiller 300 uzerindendi sanirim levelda en az 24 oluyodun cunku sniper perki 24te geliyodu onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Sniper, Slayer falan lvl 18 perk ilk oyunda. 2'de 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 2de olmaması lazım, 27 filan olmuştum bi keresinde eğlencesine. 1de hatırlamıyorum, ama kaç kere bitirdim hiç level cap görmedim. ve gaza gelip yine fallout oynıcam, 1 mi oynasam 2 mi, melee oynucam holey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar