gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 evet kaçırmışıyz orayı pardon.. .. Ya uzun zamandır araştırıyorum fakat bir türlü bulamadım giriş yukarıda kalıyo geminin o tarafına geçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 scientific pursuit2 giriş var. Birisi karaya bağlı olan kapıdan, 100 locpick istiyor. İkinci giriş dediğin su altı girişi. Nefes alınacak yerlerde quick save çekerek yapman lazım çünkü nefes ucu ucuna yetiyor. Boğulma sadece hit pointin sıfırlanınca gerçekleştiği için stimpack gibi aidler de kullanabilirsin. Yolu bulmak için de pipboy'daki local map'e bakabilirsin. Mesafe gayet kısa ama dediğim gibi nefes sorunu var, oyalanmadan, yönü şaşırmadan geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Saol ilgin için bi bakıyım neler olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 scientific pursuit ben su altından buldugum kapıdan ulasamadım oraya, lp falan dil, direk baska bi mekanizmadan aciliyor bu diye uyarı geldi. dışardaki kapıdan girebildim ancak oda 100 lp istiyordu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bladerunner android aradiğimiz bir quest var şu survival guild yazdıran hatundan aldım holodisc bir de doktorun birinden nese işte sonra bir tip çikti işte biz androidleri kurtariyoruz şuyuz buyuz al şu parçayi zimmer a ver ve androidin öldüğünü söyle dedi ok dedim karma lasim çünkü. gittim verdim zimmera ölmüş senin android dedim ok dedi. 50 cap mi ne verdi sonra o zenci hatun -bana android parçasi veren- rivet cityde bi elemanın olduğunu ve yüzümü değiştirebileceğini söyledi gittim harbiden değiştirebiliyo ama questi okudum o adam bana android'in harkness mi ne denilen adam olduğunu söylicek bende o adama gidip sen androidmişin dicem o da bana süper plasma silah verecek diye biliyorum ama olmadı işte nerde hata yapmişim anlatımım pek bir kötü kusra bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 i, robot android parçasını zimmer'a verme, delilleri topladıktan sonra gidip harkness'a kanıtla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Sam said: i, robot android parçasını zimmer'a verme, delilleri topladıktan sonra gidip harkness'a kanıtla. do androids dream of electric sheep quicksave ve autosave haricinda savelerde kullanın kullanmayanları uyarın gg hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nası ya "fps fallout" mı olur ? :( rts civilization, shoot-em up monkey island da öneriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Karma için Rivet'deki kiliseye bağışta bulunmak da bir seçenek. Rokstanski said: scientific pursuit ben su altından buldugum kapıdan ulasamadım oraya, lp falan dil, direk baska bi mekanizmadan aciliyor bu diye uyarı geldi. dışardaki kapıdan girebildim ancak oda 100 lp istiyordu sanırsam scientific pursuitValla ben de lockpickle girip, o su altı kapıyı içeriden dışarı doğru denediğim için o kapı nasıl açılıyor hatırlamıyorum. i, robotHarkness için Pinkerton'dan alacağınız ses kaydı lazım. Ancak Zimmerman ile bitirmek çok daha karlı çünkü perk veriyor. Ayrıca önce Harkness ile konuşup onu Zimmerman'a dönmeye ikna ederseniz silahını da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kapı su altındaki kapı açık, manivela, lockpick vs'ye gerek yok. karma için rivet city köprüsünün ucundaki dilenciye purified water da verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Rahan said: nası ya "fps fallout" mı olur ? :( rts civilization, shoot-em up monkey island da öneriyorum ben. Tam anlamıyla fps değil sadece görüntü arabirimi öyle. Bence çok güzel olmuş , zaten Bethesta ' nın yapmış olması süper olmuş. Morrowind ve oblivion bilenler sonucu oynamadan bile anlayacaklardır. Bu adamlardan başka oyunları da aynı şekilde yapmalarını bekliyorum şahsen. 10 kişi iken 250 kişilik bir ekip kurup , tasarımcısından dinamiklere kadar ayrı ayrı masa başına oturup özgürce tartışarak , başta patron diretmeleri olmadan oyun yapılması çok güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Oyun yapımı indie dışında başta patron diretmesi olarak yapılan birşey. Bu sebeple "Lead"ler var. Patrondan kastın para babası veya şirket yöneticisi ise her büyük şirkette olduğu gibi bunlar da mevcut. 10 kişiyle başlamış olup sonradan adam sayısının artması sebebi ise Oblivion üzerinde çalışıyor olmalarıydı, ufak sermayeyle hayal gerçekleştirmek için yola çıkan idealistler gibi toz pembe birşey söz konusu değil. Onla işleri bitince Fallout 3'e geçtiler. Özetle tamamen yanılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 oyunun ana quest kısmı ve hatta bethesdanın yaptığı kısımlar bi patchle oyundan çıkarılırsa, oynanabilir bi oyun :) bulunduğum noktadan save atıp raven rocktan sora bitirdim oyunu. zaten, main enclave base olan raven rock u 3 stimpack ve 3 şarjörden az plasma rifle cephanesi ile temizleyince doh! dedim load ettim ben bitirmiyorum oyunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Norak said: oyunun ana quest kısmı ve hatta bethesdanın yaptığı kısımlar bi patchle oyundan çıkarılırsa, oynanabilir bi oyun :) bulunduğum noktadan save atıp raven rocktan sora bitirdim oyunu. zaten, main enclave base olan raven rock u 3 stimpack ve 3 şarjörden az plasma rifle cephanesi ile temizleyince doh! dedim load ettim ben bitirmiyorum oyunu lol main quest gidilmez ama hani isteyen beğenir isteyen beğenmezde görsel olarakta atmosfer olarakta o dünyada dolanmak acayip zevkli. bir de oyunun zorluk seviyesini yükseltebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 fawkes i alırsanız yanınıza oyunda bi zorluk kalmıyor zaten sonrada. Ama xp alımı çok yavaşlıyor. Dogmeti alın yeter. O da çok ölüyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 54 saat gameplay oldu.Sapık gibi çıktı aldım her şeyi ve bırakın side questleri mirror questleri bile yapıyorum tek tek. Bütün dünyayı bitirip 2 yıllığına oyunu rafa kaldıracağım. Eğleniyorum aslende oldukça, korktuğum son yaklaşıyor fakat. arcane said: i, robotHarkness için Pinkerton'dan alacağınız ses kaydı lazım. Ancak Zimmerman ile bitirmek çok daha karlı çünkü perk veriyor. Ayrıca önce Harkness ile konuşup onu Zimmerman'a dönmeye ikna ederseniz silahını da veriyor. i, robotHarkness a gidip açıklayacaksın herşeyi sonra senin için arkadaşı indireyim diyeceksin. Sonrada Zimmerman e gidip Harkness şurda şurda diyeceksin.Ödülleri aldıktan sonrada Zimmerman Harkness ı bulmak üzere yola çıktığı anda ensesine sıkacaksın 2 tane. En temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 i robot galiba bug aynısını yaptım bende fakat söleki Zimmerma yola cıktı 10 sn sonra geri geldi uzandı brandasına uyudu , gittim baktım adam yasıyor ondanda perki aldım bug ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 arcane said: i, robotHarkness için Pinkerton'dan alacağınız ses kaydı lazım. Ancak Zimmerman ile bitirmek çok daha karlı çünkü perk veriyor. Ayrıca önce Harkness ile konuşup onu Zimmerman'a dönmeye ikna ederseniz silahını da veriyor. yok yau Energy weapons dışında silah skill'iniz yoksa Harkness'in verdiği plasma rifle çok daha karlı bence. Oyun sonuna kadar onu kullandım. Herkes çok çabuk ölmeye başladığı için çok kolaylaştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 wazer wifle kullanmıştım ben habire kurşun felan kalmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Wasteland Survival Guide Beyler son stepteyim kütüphanede en üst kattaki bilgisayarı buldum sanırım yapmam gereken o 2 item verdi dönüp moirayla konustugumda ise hiç bişey olmuyor neler yapmam gerekiyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hitchhikkers guide to capital wasteland alla alla terminalden alinca dosyalari yeterli oluyordu ama bir de şuradan bak bakalim http://fallout.wikia.com/wiki/The_Wasteland_Survival_Guide#Arlington_Public_Library Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ya acaba konusmayı mı yanlıs sekilde yaptım anlamıyorum olmuyor tekrar gıt bak falan dıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 selam, oyunu yüklemeye çalıştığımda -close any programs running -emtpy your temporary folder -check your internet connection and run setup.exe again diye bir hata veriyor. çözümü nedir? googledan baya araştırdım, yok neroyu silin, yok şunu silin bunu silin denmiş ancak hepsini silmeme rağmen bir sonuca ulaşamadım. bi öm falan en azından iyi olur. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=892624 setup.exe'yi manual olarak çalıştırmayı dene. O da olmazsa yukarıdaki linkte patchi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 very hard da başlayım mı yoksa ufukta mod falan var mı? konuyu da taramaya üşendim belli başlı can alıcı modlar var mı zaten çıkmış, kesin yükle dediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar