CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 35 saat gameplayim var. Kiloyla quest yaptım. level 16 yım. Haritanın daha yarısını açmadım. Şu çok hızlı bitirenleri ve quest yok diyenleri anlayamıyorum hala.Gayette eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 35-40 saat le 20 oldum ben. dahada yapmadığım ve merak ettiğim bi ton quest var. ama 20 nin cap olmasi ve gereksiz güclendiğim icin quest yapasım gelmiyor acikcasi. muhtemelen farkli bi karakter yapısıyla 2. kere bastan başlayacağım en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 lvl cap kaldıran mod filan çıktı eğer tek sıkıntın oysa ama çok güçlenmek sorunsa onu daha da beter yapar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 doğuyorum ama oyun donuyor nedenini bir türlü anlayamadım sildim yukledim gene olmadı ekran kartımda güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fena mermi sıkıntısı çekiyorum, megaton dışındaki silah tacirlerini yağmalayasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çok güzel oyun cidden. su içiyosun radyasyon gelyio bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 scrounger al, 2-3 katı cephane çıkıyor kutulardan. barter'ı da biraz yükseltebilirsin eşyaları daha pahalıya satmak için. ben de para sıkıntısı çekiyordum ilk 10 lvl filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 pc de oynamıyorum ben. mod falan yok yani bana :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Savaş için sadece energy weapons aldığım için ilk başlarda baya sıkıntı çektim. Daha iyi silah bulana kadar explosives aldım yanına. Bomba ve mayın sıkıntısı pek olmadı zaten. Patlatıp durdum adamları. Sonra plasma rifle bulunca easy mode oldu ama bulmak baya uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bence acik ara oynun en iyi silahi chinese assault rifle o nedenlede small guns yanina bide combat shotgun aldin mi resmen deathclaw disinda her dusman 1 2 hit oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lincoln's repeater dene, gauss rifle yerine onu koymuşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 haci uninstlli bastim ama ya yoksa denerdim abi bide falloutta hep bi salaklik war sniper rifle okuz gibi ap istiyo ama ne range olarak nede dmg olarak dier silahlardan iyi hic bi mantigi olmayan bi silah 3 oyundada bole kullanan war mi aceba sniper riflei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 dürbünlü olması nedeniyle evet, 1km öteden sneak critical insta-kill maksadıyla kullandım bütün gece. adam sandalyede sigara tüttürürken böyle birdenbire paramparça oluyor, hiç eskimeyecek bir sahne. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tüm oyun boyunca energy weaps kullandım nerdeyse ama şimdi baktım 4600 minigun ammosu birikmiş lol hazır eugene i de aldık, az bişi miniguna geçiş yaptım cephane bitene kadar. saat başı şehre gitmemek için moblardan sadece ammo, power armor çeşitleri ve energy silahları lootlamama rağmen o kadar çok item varki evde satacak adam bulamıyorum ehue, en zengin vendor hangisi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Combat shotgun, Lincoln's Repeater, Sniper Rifle, Chinese Assault Rifle olmak üzere 4 silah birden kullanıyorum. 1 shotlık birşey olunca veya bana pek hasar veremeyecek birşeyse shotgun, kuvvetli birşey gelirse lincoln, .44 biterse sniper rifle ve düşman birden fazlaysa çin malı assault rifle. Sniper Rifle'ın malesef işe yarar bir yanı yok. Sniper lolz zaten muhteşem statlar yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 A3-21's Plasma Rifle kullanan yok mu yahu? Hastası oldum ben. Eritiyorum herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Melee kötü karakterle oynayayım dedim de çok az zevk alabildim. Bitirenede kadar, Ripper ripper ripper ripper wıııııırrrrrrrnnnnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 zlorwf said: Melee kötü karakterle oynayayım dedim de çok az zevk alabildim. Bitirenede kadar, Ripper ripper ripper ripper wıııııırrrrrrrnnnnnnn. ripper bence cok tatli bir de daha iyi melee silahlar var abi değiştirseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 A3-21's Plasma Rifle, lincoln's repeater, eugene, (unique minigun) vengeance (unique gatling laser, 2sn içinde enclave askerlerini bile parçalıyor) ve reservist's rifle (unique sniper rifle) taşıyorum. düşman ufuktaysa çömeliyorum, reservist's ile 1-shot zaten paramparça oluyorlar. olur da hayatta kalırlarsa lincoln's ya da yerine göre a3-21's vats kullanasım gelirse ama çok dengesiz bu iki silah. hile yapıyormuşum gibi geliyor, tadı kaçıyor. keyfim gelirse orta menzile kadar mesafelerde eugene & vengeance. ammo dert değil de ikisinin de tamiri zahmetli maalesef. vendor'a gelince, canterbury commons'a gidip trader'lara invest ederseniz seyyar tüccarların hem taşıdığı eşyalar artıyor, hem paraları artıyor hem de repair skill'leri. crazy wolfgang %85'e kadar repair edebilir hale geliyor mesela ki t-51b setini filan tamirli tutmanın başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 33 saatte level 18'ken bitti oyun. Rastladığım tüm yan questleri yaptım ama ayrıca gezip de quest aramadım. Onu da ikinci oyunda yaparım artık. OYUN SONU SPOILER Bitirirken karma tavandaydı. Şifre olarak 216 girdim. Virüsü kullanmadım. Karakter eridi gitti yahu. Ölmeden bitirmenin yolu var mı? Gezip tozcaktım ben daha :(. Edit: Yanımda radyasyona immune Fawles var. Adama söylüyosun gir çalıştır diye. "Yok Bethesda o kadar senaryo hazırladı. Ben çalıştırırsam onları göremezsin." diyo yapmıyor. Lyons'a yaptırınca senin yerine o ölüyor. Ama sen ölmesen bile devam edemiyorsun galiba? Peh, ne anladım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 planet fallout hayvani interaktif map yayınladı sonunda http://planetfallout.gamespy.com/maps/1/Capital-Wasteland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Beyler bu megaton dışında kursun vs..alacabılecegımız vendorlar nerede ?Daha lvl 7 yım yanı cokta mapı açmış değilim nerelerden alabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 mermiyi en temiz milleti öldürerek alirsin. çünkü sanirim gidebileceğin en güvenli yer tennypen tower megatronun güney ve az batısında sanırım haritadan bak hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Tesekkurler oraya bi bakıyım..Bi de Acaba aranızda Scientific Pursuits questınde 2 inci stepi yapan var mıydı ? quest Denizin altından girişi buldum fakat gosterdiği yere doktorla konusmaya bi türlü gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Özel bir yolu yok. İyice araştır oraları. Bu arada söylediğin spoiler olmuş. Quest'i yapmamış olsam baya söylenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar