arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 PC'de oynamış olup da yorum yazmak isteyenler bu başlığı kullansınlar. Hikayeye dair kısımlar için spoiler tag kullanmayı unutmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 31 inde cikmiyomuydu oyun ciktimi yoksa ? ciktiysa hemen cekeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 diğer topikte spoiler olmasın gerçekten. Çocuğumu keserim spoiler görürsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 an itibariyle ameriak da cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sanırım yanlış anladınız, çıktı mı/çıktı/çıkmadı gibi mesajlar öbür konuda. Bu konu spoiler başlığı da değil, spoiler tagi kullanımı zorunlu. İhtiyaç olursa daha sonra onu da başlığında belirterek açarız, hele bir oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Spoiler kullanmayan banlansın pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya acaba easter egg kasmişlar midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mirage said: Spoiler kullanmayan banlansın pliz. olmaz! bence direk asalım diğerlerine ibret olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oyunu bitirmeden buraya bakmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Şimdi biraz bakındım da 8 olan nataşa versyonu. Johnnyler 6 yapmış. İyi bi coni bulmaya çalışıyorum, coni arayışımda bana yardım edenlere çikolata verebilirim. Çok konu dışı gitmeyelim tabi. Bombaladınız mı lan megatonu? Ben altın kalpli bi adam olucam hayatta bombalamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oyunun makineyi kasmamasi super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 konsepti anlayamadınız sanırım, bu başlık sadece oyunun kendisiyle ilgili sohbet için. geldi mi, aldım mı, alacam mı kaç mb vs için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ben yükledim ama genel oynanışını ve atmosferini beğenmedim, ayrıca adamlar Small Guns'u Agility'e Big Guns'u Endurance'ye vermişler Specialin "özelliği" kaçmış. EDIT: Aklıma gelmişken VATS da şu şekilde çalışıyor V'ye basıyorsunuz videolarda gördüğünüz ekran çıkıyor kafaya göz ağız burun nereye tıklamak isterseniz artık tıklıyorsunuz action pointlere göre 2-3 atış(peşpeşe mesela önceki soldaki mutantın bacağanı sonra sağdaki ghoulun kafasını sonra da ortadaki raiderin sol kolunu eğer isabet yüzdeniz yüksek ise uçurabiliyorsunuz)yaptıktan sonra yavaş yavaş doluyor ve aynı "turn" içindeki atışlar arasında düşmanlar size doğru koşmaya veya ne işleri varsa yapmaya(yavaş çekim de olsa) devam ediyorlar.VATS'ı kullanamadığınız(bir kere kullandıktan sonra biraz beklemek gerekiyor) zamanlar da bildiğiniz FPS olarak oynuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 şimdi başlıyorum =) umarım idare eder bişeyler yapmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 aldığım ilk ss ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Abi Rusca olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 oyunu rusça satın aldıysanız ingilizce olarak yüklemek mümkün. ö.m ayrıca daha 1 saat geçmedi super mutant, oha mutant, brotherhood, ghoul, feral ghoul, nuke herşeyi gördüm lol. nasıl bi denge bu ilk minigun imida 1 saat içinde laser pistoldan hemen sonra aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ee anlatın nasıl oyun yaw? orjinal almaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 soyle diyim, tahminen bu da oyle olacak, 6-7 saate de buna onay verebilecem buyuk ihtimalle... oblivion ilk konusulurken previewlari falan gorup gaza gelip collector's edition almistim, hem de janjanli vs. ve oyunu bir kere kurup toplam 2 saat oynadiktan sonra bidaha oynamamak uzere silmistim. bu da ayni olacaktir :P Oyun hikaye ve diyalog endeksli degil, bunu her yerden gorebiliriz... eyaletler arasi gidip gelemedigimiz, amerikanin yarisini gezemedigimiz fo, fo degildir. :( Ben derim ki biraz daha bekle. bu arada yuh butun review sayfalari 90+ vermis, insan eski falloutlara sadik mi degil mi diye bakar, hikayesi eskisi kadar iyi degil... yazmis hepsi istisnasiz ama ona ragmen 90 lar havada ucuyor. Obliviona da ayni sey yapilmisti, ne kadar seviliyor su firma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yarim saat falan oynayabildim, gordugum kadariyla hos. Ama konusmak icin erken henuz tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ahhhhahha shishkebab diye silah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Lopeth said: aldığım ilk ss ahhahahahaha Oha, hakikaten Oblivion bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Azmodai said: bu arada yuh butun review sayfalari 90+ vermis, insan eski falloutlara sadik mi degil mi diye bakar, hikayesi eskisi kadar iyi degil... yazmis hepsi istisnasiz ama ona ragmen 90 lar havada ucuyor. Obliviona da ayni sey yapilmisti, ne kadar seviliyor su firma :( Çünkü çok güzel parayı yediriyorlar, haftalar öncesinden bütün oyun sitelerine verilen reklamlardan tut da gamespot'daki özel fallout launch center'a kadar. İşin içinde ciddi meblağlar döndüğünden yemiyor tabi şöyle bir okkalı tokat gibi 6/10 vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 A kiss to build a dream on :( Interplay uyan,Blackisle diril..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 oyun bitti lol olacak şey değil yaaa! devam da edilemiyor dünyaya. yazıklar olsun. kötü oalcağını biliyordum da bu kadar tahmin etmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar