Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba... hız... vb... izleyin...

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:
Selam,

Videolar etkili. İlk video'da acemice davranmış çocuk ve köpeği görünce direksiyonu araca doğru kırmış. İki seçenek vardı; köpeği ez ya da aracı tarlaya doğru çevir.

Saygılar.

Sanırım köpeğn tarlaya doğru kaçması onu diğer tarafa yönelten en büyük etkendi.Bende ilk öyle düşünmüştüm ama.

Video yu yapan arkadaşlara tebriklerimi iletiyorum,çok gerçekçi ve ders alınası bir reklam yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

video etkileyici de 2. sinde gülmeden edemedim, hep vurdular acımadılar diyen emrah gibi olmuş.

MarcOConner said:
dusununce turkiyedeki gecenin bilmem kacında kimsenin izlemedigi, başladıgı zaman kanal degiştirdigimiz o dandik dundık goruntulerin yerine su videonun tvlerde 10 gun donmesi insanlar uzerinde ne kadar etki yapar cidden merak ettim.

aa adam öldü zuauzau denir en fazla, ipleyen olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,
0ne said:
Sanırım köpeğn tarlaya doğru kaçması onu diğer tarafa yönelten en büyük etkendi.Bende ilk öyle düşünmüştüm ama.

Ona dikkat edemedim ben.

İnsanın o anda doğru tercihi yapabilmesi çok zor, sağlam sinirler, birikmiş xp olması şart.

Saygılar.

köpekleri çok sevmeme ve şimdiye kadar bir çok köpek beslemiş biri olmama rağmen öyle bir durumda direksiyonu dümdüz tutmaya bakardım açıkçası. geçen gün aynı olay başıma geldi ve kazık fren bile yapmadım sadece yavaşladım ve köpek helal olsun koşup kurtardı kendini muhtemelen kuyruğunun kılları falan değmiştir arabaya hızlıydım da. babam da kızdı hatta neden fren yapmadın diye anlık bir korkuyla ama sonra o da anladı. etraftaki ve arabadaki insanların canını tehlikeye atmak büyük aptallıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bir de hayvan ben gidene kadar geçen ve hız kesmeyenler oluyor. Hayvanlar bazen dikkatlerini çeken şeyin peşinden giderken çevrelerine pek dikkat edemiyorlar ve bu şekilde korkan ve çarpılan çok hayvan gördüm. Bir tanesi benden korkup yola zıpladı ve Opel Astra'nın altında kalıyordu az daha, neyseki fren ile aracın burnu yere yapıştı ve çocuğun taktırdığı ön spoyler hayvanın aracın altına girmesi için yer bırakmadı.

hiçbir canlının yaralanması/ölmesi hoş değil ama bazen seçim yapmak ve en az zararı gözetmek gerekiyor :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...