matama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 para acikla hadi mrmarv senin fake indi dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hahaha ilginç tespit. Video da etkileyici hakkaten. :/ edit: typo. ulan polonyalı olduk iyice. "etkileyic" ne be? dasdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selam, :P Köpeği ezerdim dedik diye böyle komplo teorileri üretmek yanlış. Lütfen ama :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ilk videogerilim filminden bi sahne gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 paramecium said: Selam, Videolar etkili. İlk video'da acemice davranmış çocuk ve köpeği görünce direksiyonu araca doğru kırmış. İki seçenek vardı; köpeği ez ya da aracı tarlaya doğru çevir. Saygılar. Sanırım köpeğn tarlaya doğru kaçması onu diğer tarafa yönelten en büyük etkendi.Bende ilk öyle düşünmüştüm ama. Video yu yapan arkadaşlara tebriklerimi iletiyorum,çok gerçekçi ve ders alınası bir reklam yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 iyi yapmış bence köpek rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selam, 0ne said: Sanırım köpeğn tarlaya doğru kaçması onu diğer tarafa yönelten en büyük etkendi.Bende ilk öyle düşünmüştüm ama. Ona dikkat edemedim ben. İnsanın o anda doğru tercihi yapabilmesi çok zor, sağlam sinirler, birikmiş xp olması şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 video etkileyici de 2. sinde gülmeden edemedim, hep vurdular acımadılar diyen emrah gibi olmuş. MarcOConner said: dusununce turkiyedeki gecenin bilmem kacında kimsenin izlemedigi, başladıgı zaman kanal degiştirdigimiz o dandik dundık goruntulerin yerine su videonun tvlerde 10 gun donmesi insanlar uzerinde ne kadar etki yapar cidden merak ettim. aa adam öldü zuauzau denir en fazla, ipleyen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 mani said: vurucu reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Geçen otobanda trafik cezası yedim 135 ile giderken 130 geçtim diye, gerçi otoban ama şunu izlediğimde bir garip oldum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 @paramecium bu saygı kime böyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Parameciumun bütün postlar öyle.Kişisel alma xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 cem yılmaz diyo ya alkolik nezaketi diye ona benzettim biraz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 wowww çarpıcı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selam, Ortama, size, okuyana :) Yanılmıyorsam 98 yılından -yani sanane.com zamanından- beri böyle :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 eyvallah abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selam, Rica ederim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 makron var dimi dimii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 paramecium said: Selam, 0ne said: Sanırım köpeğn tarlaya doğru kaçması onu diğer tarafa yönelten en büyük etkendi.Bende ilk öyle düşünmüştüm ama. Ona dikkat edemedim ben. İnsanın o anda doğru tercihi yapabilmesi çok zor, sağlam sinirler, birikmiş xp olması şart. Saygılar. köpekleri çok sevmeme ve şimdiye kadar bir çok köpek beslemiş biri olmama rağmen öyle bir durumda direksiyonu dümdüz tutmaya bakardım açıkçası. geçen gün aynı olay başıma geldi ve kazık fren bile yapmadım sadece yavaşladım ve köpek helal olsun koşup kurtardı kendini muhtemelen kuyruğunun kılları falan değmiştir arabaya hızlıydım da. babam da kızdı hatta neden fren yapmadın diye anlık bir korkuyla ama sonra o da anladı. etraftaki ve arabadaki insanların canını tehlikeye atmak büyük aptallıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selam, Bir de hayvan ben gidene kadar geçen ve hız kesmeyenler oluyor. Hayvanlar bazen dikkatlerini çeken şeyin peşinden giderken çevrelerine pek dikkat edemiyorlar ve bu şekilde korkan ve çarpılan çok hayvan gördüm. Bir tanesi benden korkup yola zıpladı ve Opel Astra'nın altında kalıyordu az daha, neyseki fren ile aracın burnu yere yapıştı ve çocuğun taktırdığı ön spoyler hayvanın aracın altına girmesi için yer bırakmadı. hiçbir canlının yaralanması/ölmesi hoş değil ama bazen seçim yapmak ve en az zararı gözetmek gerekiyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selam, bLackcha0s said: makron var dimi dimii Hahaha... Elbette ;) Zegna saolsun :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 0:15 KARI VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 işte moderasyonun patladığı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 of, çok kötü ya. cidden etkileyici olmuş. "o an" gibi bi hisse kapıldım ben, üzüldüm şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 köpeğe çok takılmışız demir bükey abinin çok net "hayvan gördünüz mü fren yerine gaza basın" lafı vardı. frene basılırsa arabanın önü yere iner ve hayvan kaputtan yuvarlanıp camı kırar ve şöföre çarpar. hele inek falansa..of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar