la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 85 yılıyla dünyanın en şanlı, en güçlü, en istikrarlı, en büyük cumhuriyetinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin bayramı... Hepimize kutlu olsun. Cumhuriyetimize her geçen gün daha da sahip çıkmamız gerektiğinin, ve cumhuriyet değerlerimizin daima unutulmaması, unutturulmaması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EKSELANS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 erken degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bugün 27 ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Penthesilea said: erken degil mi? onlar daha doğuda, onlarda erken okunuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 la_bombonera said: dünyanın en şanlı, en güçlü, en istikrarlı, en büyük cumhuriyeti kutlu olsun da, abartilmadan, carpitilmadan kutlu olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 burdaki bazı arkadaşlara rahatsızlık verebilir bu topic ama yapıcak bişey yok. Kutlu olsun. Daha önce yıllarca kovduğumuz çürttüğümüz bu karanlık zihniyetleri tekrar çürüteceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bLackcha0s said: burdaki bazı arkadaşlara rahatsızlık verebilir bu topic ama yapıcak bişey yok. Kutlu olsun. Daha önce yıllarca kovduğumuz çürttüğümüz bu karanlık zihniyetleri tekrar çürüteceğiz. öyle olmaz abi bak şöyle diceksin : oohhh kutlu olsun... kıskananlar çatlasın.. atatürküm benim.. hamd olsun.. gibi laflar ediceksin ki onların jargonuna uysun ve anlayabilsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Şimdiden kutlu olsun cumhuriyetimizin 85. yılı nice 85 yıllara 100 yıllara 200 yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 olsun olsun yarın yarım gün oh tatil sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 horizon sir ve loserz uclusunun de bayrami kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 2 gün önceden bayramınız kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Azmodai said: horizon sir ve loserz uclusunun de bayrami kutlu olsun. Bermuda şeytan üçgeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hepimizin kutlu olsun efendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 CUMHURİYETİM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA NEYİM VAR BENİM SENİNLE AĞLARIM SENİNLE GÜLERİM SÖYLE SENDEN BAŞKA NEYİM VAR BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 biraz erken olsun dedim ama şunun şurasında 2 gün kalmış zaten çok da erken değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu gidişle 100. yılı göremeyeceğiz ama tabii ki kutlu olsun. Bu zamana kadar iyi dayandı yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sonsuza dek kutlayacağımız şekilde Cumhuriyet Bayramımız kurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Rock said: Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cumhuriyetin getirilerine butun bi ulus olarak sahip cıkmak dilegiyle nice 29 ekimlere,tum yurttasların bayramını kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nedenını bılmıyorum ama bu yurttaş lafı bana hep soğuk gelmiştir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yok guzel bi laf aslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar