Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KabloTV nihayet dijital yayına geçti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.teledunya.net/

Asırlardır test yayını diyip duran kabloTV nihayet dijital yayına geçiyor (1 Kasım'da abone alımları başlayacakmış).

Adresinde detaylar var, 9 milyon aylık diyor, receiverlar ise SD 85 HD 210 milyon bunu 12 yada 24 aya bölebiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
HD kanalları Eurosport ve National Geographic'miş, demin açtım sordum zaten kablo TV abonesi iseniz ayda 7 milyona (kabloTV ye ödediğimiz para o zaten =P ) sadece box olarak teledünyaya geçiş yapabilirsiniz dediler. Yinede kesin karar verince sorarım herhalde emin olmadan iş yapmayalım =)
Mesaj tarihi:
simdi kablolu tv'ye uye isek buna gecmek icin bir sey yapmamıza gerek yok degil mi, sadece box alıcaz ? bir de sitesinde on kayıt'ta hd'mi olsun sd'mi olsun diyor, arada fiyat farkı mı var, ne var ?
Mesaj tarihi:
Bi dakka ya hd'ye geçmesi için tüm bu evlere ulaşan kabloları değiştirmesi gerekmiyormu ? Bu çok büyük bir yatırım demek ve hiç böyle bir çalışma görmedim bence yalan...

yada birkaç bölgede var şimdilik

ayrıca öyle birşey olsa kablo internet'in hızıda uçar...
Mesaj tarihi:
4 ilde var sadece, istanbul,izmir,ankara, manisa.

Ve hayır Kablotv abonesi iseniz bile arayıp kayıt yaptırıyorsunuz onlar gelip bir kurulum vs yapıyor, bunun bedelide 35 milyon alıyorlar. Receiverları kendileride getirip satacakmış anca bazı forumlarda bu receiverları TV markası ve modeline göre almak zorunda kalmayabilirsiniz diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Kablonet'in adıda uydunet olmuş ama sadece isim değişikliğinden ibare gibi görünüyor.

http://www.uydunet.net/
Mesaj tarihi:
Darksun said:
HD kanalları Eurosport ve National Geographic'miş, demin açtım sordum zaten kablo TV abonesi iseniz ayda 7 milyona (kabloTV ye ödediğimiz para o zaten =P ) sadece box olarak teledünyaya geçiş yapabilirsiniz dediler. Yinede kesin karar verince sorarım herhalde emin olmadan iş yapmayalım =)

=P
Mesaj tarihi:
hd'ye gecis muhtemelen bayagi hizli olacak. misal, d-smart plaftormunda kanal d hd yayina basladi. diziler filan hd yayinlaniyor. ne digiturk ne de diger kanallar bunun arkasinda kalir, kablonun da bu aksiyonu eklenince 1-2 seneye komple hd'ye gecilmis olur diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
Digiturk'un HD olup da video kaydetme vs. özelliği olmayan, dolayısıyla 1000 YTL de olmayan, insan gibi "sek" receiverı yok mu? En son tek seçenek oydu yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
haftaya pzt falan gelip baglayacaklar teledünyayı. (onlarin deyimiyle baglamak)

zaten kablo tv uyesiyim, plazmam dvb destekli CI kart giri$li, merak ediyorum neyi baglayacaklarsa artik?
  • Yeni Oluştur...