Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 http://www.teledunya.net/ Asırlardır test yayını diyip duran kabloTV nihayet dijital yayına geçiyor (1 Kasım'da abone alımları başlayacakmış). Adresinde detaylar var, 9 milyon aylık diyor, receiverlar ise SD 85 HD 210 milyon bunu 12 yada 24 aya bölebiliyorsunuz.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kablolu HD yayın mı yapıcak artık?
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 HD 2 kanal var yazıyor güya ama tam listeyi bulamadım henüz =p
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ulan demek buymus sebebi. butun kanalların yeri degismis tv'de, kim ugrasıcak hepsini bastan yapmaya öööf.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bende hâla yok kablolu! bozuk şekilde duruyo
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 HD kanalları Eurosport ve National Geographic'miş, demin açtım sordum zaten kablo TV abonesi iseniz ayda 7 milyona (kabloTV ye ödediğimiz para o zaten =P ) sadece box olarak teledünyaya geçiş yapabilirsiniz dediler. Yinede kesin karar verince sorarım herhalde emin olmadan iş yapmayalım =)
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hd halan yalan kablo tv nin görüntü açısından uydu kalitesine çıkması iyi rüzgardan etkilenmez en azından yayın
kfg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 simdi kablolu tv'ye uye isek buna gecmek icin bir sey yapmamıza gerek yok degil mi, sadece box alıcaz ? bir de sitesinde on kayıt'ta hd'mi olsun sd'mi olsun diyor, arada fiyat farkı mı var, ne var ?
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bi dakka ya hd'ye geçmesi için tüm bu evlere ulaşan kabloları değiştirmesi gerekmiyormu ? Bu çok büyük bir yatırım demek ve hiç böyle bir çalışma görmedim bence yalan... yada birkaç bölgede var şimdilik ayrıca öyle birşey olsa kablo internet'in hızıda uçar...
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 4 ilde var sadece, istanbul,izmir,ankara, manisa. Ve hayır Kablotv abonesi iseniz bile arayıp kayıt yaptırıyorsunuz onlar gelip bir kurulum vs yapıyor, bunun bedelide 35 milyon alıyorlar. Receiverları kendileride getirip satacakmış anca bazı forumlarda bu receiverları TV markası ve modeline göre almak zorunda kalmayabilirsiniz diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum. Kablonet'in adıda uydunet olmuş ama sadece isim değişikliğinden ibare gibi görünüyor. http://www.uydunet.net/
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kanal listesinde bir tek nat geo hd gordum. oraya bir de eurosport hd koysalar belki hd alabilirim. digiturkten baymistim zaten.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Darksun said: HD kanalları Eurosport ve National Geographic'miş, demin açtım sordum zaten kablo TV abonesi iseniz ayda 7 milyona (kabloTV ye ödediğimiz para o zaten =P ) sadece box olarak teledünyaya geçiş yapabilirsiniz dediler. Yinede kesin karar verince sorarım herhalde emin olmadan iş yapmayalım =) =P
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hmm gormemisim onu. kanal listesinden baktim orda bi tek nat geo hd yaziyodu. aliyim ben bu zimbirtidan ya digiturk plusdan daha iyi. tek eksigi lig tv.
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 aa bizim televizyonun dijital karasal recieverı var. asla işe yaramayacağını düşünüyordum. bu arada kablonetin uydunet olup da yine kablodan yayın yapması sizce de çelişki değil mi
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bi kaç seneye artar heralde hd kanal sayısı.
eldar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 peki bu para kablo TV'ye ödediğimiz paranın üstüne mi ödenecek?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hd'ye gecis muhtemelen bayagi hizli olacak. misal, d-smart plaftormunda kanal d hd yayina basladi. diziler filan hd yayinlaniyor. ne digiturk ne de diger kanallar bunun arkasinda kalir, kablonun da bu aksiyonu eklenince 1-2 seneye komple hd'ye gecilmis olur diye dusunuyorum.
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yahu ben de neden bu kanalların hepsi birden yerinden kıpırdadı diye düşünüyordum. imanım gevredi alıştığım düzeni geri getirene kadar :/ sux.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Digiturk'un HD olup da video kaydetme vs. özelliği olmayan, dolayısıyla 1000 YTL de olmayan, insan gibi "sek" receiverı yok mu? En son tek seçenek oydu yanlış hatırlamıyorsam.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 haftaya pzt falan gelip baglayacaklar teledünyayı. (onlarin deyimiyle baglamak) zaten kablo tv uyesiyim, plazmam dvb destekli CI kart giri$li, merak ediyorum neyi baglayacaklarsa artik?
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 benim anladığım kadarıyla mevcut kablo tv aboneleri HD ye geçerse 7 ytl yerine 9,5 ytl ödeyecek aylık. ama HD izleyebilmek için alınacak box'ın fiyatları, SD için 85 ytl, HD için 210 ytl diyor. Buna bir de 35 ytl kurulum ekle 245 ytl. Tarifeler burada yazıyor.
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Analogda oldugu gibi 3-5 televizyona sadece basit bir splitter yardimiyla bolusturme olayi yoksa cok da bir anlami yok.
Öne çıkan mesajlar