micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bilen varmı ? Her zaman sormak istemişimdir neden paticik'e geçildi acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Senden sonra geldim ben bile kaç kere dinledim o hikayeleri.. Paticik iyidir hem pepelek ne? :D *eski tayfadan kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sözlük vardı esas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ben hikayesini bilmiyorum tam olarak. Yani bu geçiş nedir ne değildir.Pepelek'in anlamı nedir ? Neden Paticik Biz kimiz uzar gider. Merak ettim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Pepelek'i kaptılar. Ihmal yüzünden. Eski domain olmayınca, yenisi paticik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Para toplayıp aramızda alandan alsaydık abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Pepelek diye isim mi olur saçmalama paticik daha güzel tabi ki daha gaysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 micha said: Para toplayıp aramızda alandan alsaydık abi 2002 senesinde telefon faturamı ödemek için "para toplayalım" demiştim de, bir sent dahi toplayamamıştım. o günden beri paticikte para değil, KARI arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yanlış yerde arıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 doğru, kişisel'de daha çok karı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nileppezdel said: Yanlış yerde arıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Head said: doğru, kişisel'de daha çok karı var. koşun kişiselde karı varmış! içimde kalmıştı hiç yapamamıştım ama hakkaten iğrenç bişi. daha postlamadan utandım,vazgeçin bu zihniyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 neden neiloth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu dağıtmasak ? Emaleth abla detayını bilirdi aslında bu konunun = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pepelek athenin kedisiydi, allah rahmet eyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pepelekte daha az karı vardı, o yüzden benim için sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 micha said: Konuyu dağıtmasak ? Emaleth abla detayını bilirdi aslında bu konunun = / Detayı yok ki, domaini yenilemediler gitti yerine bunu aldılar işte. İnatla entrika kovalıyorlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 micha said: Konuyu dağıtmasak ? Emaleth abla detayını bilirdi aslında bu konunun = / Yukarıda yazdığımın neresini anlamadın çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Merak ne zamandır entrika oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Merak entrika oldu demiyorum, nedenini söylemiş alexi zaten, üstüne sanki inanmamış gibi tekrar sorunca ben de arkadaşımın argümanını doğrular bir üslupla senin onun söylediğine inanmamış gibi davranma durumunu eleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Alexi_Septimus said: micha said: Konuyu dağıtmasak ? Emaleth abla detayını bilirdi aslında bu konunun = / Yukarıda yazdığımın neresini anlamadın çok merak ediyorum. Öyleyse peki açılmamak üzere kapanmıştır.Paticik yeni adresimizdir fistanları yazmıştı.Çok net hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Başkası kaptı domaini çünkü, o yüzden bir daha alınamayacağından dolayı değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Adresin yeni adreside burası dediler. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Head said: micha said: Para toplayıp aramızda alandan alsaydık abi 2002 senesinde telefon faturamı ödemek için "para toplayalım" demiştim de, bir sent dahi toplayamamıştım. o günden beri paticikte para değil, KARI arıyorum. keske turk lirasi isteseydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar