Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Uzun yillar sempatim vardi, bundan 4 yil once FM oynarken online kura ile bana hull dusmustu ve epey oynamistim. Bu sene gozlerimi yasartiyorlar, inanilmaz isler yaptilar arka arkaya puan aliyorlar ve bu lige yeni cikmis ve o kadar da takviye yapmamis bir takim. Geovanni inanilmaz bi herif, Hull City ftw. Ingiliz ligini takip eden falan varsa izliyordur belki maclarini, herifler mis gibi oynuyor, iddaa oynasam beni zengin ederlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 delap mı ne var orda adamın taç atışları freekicklerden tehlikeli oluyor. Taç,kafa,gol tarzı atışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 CM 01/02'den beri taraftarıyım bu takımın.Geçen seneki başarıları bana göre inanılmazdır.Fakat adamlar daha da ileri gitti,hemen hemen hiç takviye yapmadan lige fırtına gibi başladılar.Ligde kalmaları büyük başarı diyordum,adamlar ligde üçüncü!Yürü be Tigers!(formalarını da alacam yakında inşallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 premier manager 98de de ben fulhamla middlesbrough u seçerdim hep alt liglerdeydiler o zaman. alırdım arsenal 7 8 fln atardım şimdi 2 takımda premier ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hep bal hep bal ya zaten premier lige çıkışları sırf şans :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hoffenheim 1 bunlar 2 bu sezon Avrupa'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 BulletRide said: Hoffenheim 1 bunlar 2 bu sezon Avrupa'da. 3-0 öndeydı bugun sonra nnoldu bılmıyorum bakayım :) 3-0 bitmiş. sonlara doğru gurbetci bir türkte oyuna girmişti hoofenhaymda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hoffenheimle bir tutulur mu? hull cityyi bilmiyorum da hoffenheimı baya zengin bi adam alıp adam etti. 3 senede 3 lig atladı. hull city de mi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hoffenheim ı futbol mundial de izlemiştim. Kasaba takımı taraftarları yok 45bin kişilik harika bi stadları var. Ama kasabanın inanılmaz sempatisi var takıma. Şimdi müthişler 9.hafta sonunda lig lideri. Hull City de harika azmo nun dediği gibi bunlarda takviye yok.Kadroları ve t direktörleri aynı. Bu hafta süpriz yaptılar aston villa yı yendiler deplasmanda. Hull city nin kötü yanı evinde iyi oynayamıyor.Deplasmanda herkese kök söktürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bLackcha0s said: Hull City de harika azmo nun dediği gibi bunlarda takviye yok.Kadroları ve t direktörleri aynı. Bu hafta süpriz yaptılar aston villa yı yendiler deplasmanda. Hull city nin kötü yanı evinde iyi oynayamıyor.Deplasmanda herkese kök söktürüyor. arsenali londrada yendiler ve 2 golde süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 2. yarıdaki büyük düşüşü ile alt sıraları zorlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 valla ligler başladığından beri takip ediyorum ve iddaa oynasam kazanırım diyosunuz doğrudur bu takıma. ben her seferinde karşısında zorlu bi rakip olduğunda karşıdakine vermeye yeltenip bu kadar balla bi yerde dururlar gibisinden düşünüp sonra vazgeçip oynamıyorum ve iyi ediyorum. hoffenheim zaten tek futbol zevki veren takımlardan almanya liginde. bayern kötü gidiyo werder desen ondan beter. schalke bu sene hepten yalan. ingiltere liginde acıdığım tek takımda tottenham. o kadar güzel kadroyla yazıktır 9 haftada 5 puan. bide sunderland böyle giderse seneye şamp. ligine yada uefa ya kesin katılır. bide yazmadan edemiycem dünki villareal - atl. madrid maçı neydi öyle ya. 4-4 bitti ama böyle zevkli geçen bi maç görmedim ben asdjfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Meraklısı kanal 24ü açsın. münih-hoffenheim maçı var. ibisevic yazdı yine. 0-1 adam 18. golünü attı 16. maçta. gol makinası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bu hull city de yarma yarma zenciler vardı dimi baya :).hani tekme atsan bacagın çatlar öyle tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Masticore said: delap mı ne var orda adamın taç atışları freekicklerden tehlikeli oluyor. Taç,kafa,gol tarzı atışları delap stoke ctiy deydi :) o tac atislari yuzunden gaza gelip, hadi bi sans diye iddaa'da man. utd ye karsi stoke'a oynamisligim da var :) sonu aci oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar