Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hull City OMFG

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Uzun yillar sempatim vardi, bundan 4 yil once FM oynarken online kura ile bana hull dusmustu ve epey oynamistim. Bu sene gozlerimi yasartiyorlar, inanilmaz isler yaptilar arka arkaya puan aliyorlar ve bu lige yeni cikmis ve o kadar da takviye yapmamis bir takim.

Geovanni inanilmaz bi herif, Hull City ftw.

Ingiliz ligini takip eden falan varsa izliyordur belki maclarini, herifler mis gibi oynuyor, iddaa oynasam beni zengin ederlerdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

CM 01/02'den beri taraftarıyım bu takımın.Geçen seneki başarıları bana göre inanılmazdır.Fakat adamlar daha da ileri gitti,hemen hemen hiç takviye yapmadan lige fırtına gibi başladılar.Ligde kalmaları büyük başarı diyordum,adamlar ligde üçüncü!Yürü be Tigers!(formalarını da alacam yakında inşallah)
Sosyal ağlarda paylaş

hoffenheim ı futbol mundial de izlemiştim. Kasaba takımı taraftarları yok 45bin kişilik harika bi stadları var. Ama kasabanın inanılmaz sempatisi var takıma. Şimdi müthişler 9.hafta sonunda lig lideri.

Hull City de harika azmo nun dediği gibi bunlarda takviye yok.Kadroları ve t direktörleri aynı. Bu hafta süpriz yaptılar aston villa yı yendiler deplasmanda.
Hull city nin kötü yanı evinde iyi oynayamıyor.Deplasmanda herkese kök söktürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

Hull City de harika azmo nun dediği gibi bunlarda takviye yok.Kadroları ve t direktörleri aynı. Bu hafta süpriz yaptılar aston villa yı yendiler deplasmanda.
Hull city nin kötü yanı evinde iyi oynayamıyor.Deplasmanda herkese kök söktürüyor.

arsenali londrada yendiler ve 2 golde süperdi
Sosyal ağlarda paylaş

valla ligler başladığından beri takip ediyorum ve iddaa oynasam kazanırım diyosunuz doğrudur bu takıma.
ben her seferinde karşısında zorlu bi rakip olduğunda karşıdakine vermeye yeltenip bu kadar balla bi yerde dururlar gibisinden düşünüp sonra vazgeçip oynamıyorum ve iyi ediyorum.
hoffenheim zaten tek futbol zevki veren takımlardan almanya liginde. bayern kötü gidiyo
werder desen ondan beter. schalke bu sene hepten yalan.
ingiltere liginde acıdığım tek takımda tottenham. o kadar güzel kadroyla yazıktır 9 haftada 5 puan.
bide sunderland böyle giderse seneye şamp. ligine yada uefa ya kesin katılır.
bide yazmadan edemiycem dünki villareal - atl. madrid maçı neydi öyle ya. 4-4 bitti ama böyle zevkli geçen bi maç görmedim ben asdjfasd
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...