DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Aydinger kağıdı ve zaman yeterli olacaktır renklerini ayni tutturmak sıkıntı olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 sanırım kendimi iyi ifade edemedim. o resmin kopyasını çizmek istemiyorum. o resim gibi bir resmi sıfırdan çizebilmek için ne kadar saat eğitim almam ve kendi kendime alıştırma yapmam gereklidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 1 tarayıcı ve renkli yazıcı tamamdır :P Bu işlerden pek anlamam. Bir ara niyetlenince araştırmıştım nasıl bir yol izlemek gerektiğini. Yalan yanlış aklımda kaldığı kadarıyla : Bu şekilde hedef koymak güzel fakat hesap yapmak yanlış sanırım. Ayrıca 2 kişinin 10 saat çalıştığı çok farklı olabilir. Severek yapıyor olmak önemli. Gelişim sürecinde her fırsatda çiziyor olmak gerekiyor. Sevilen şeyleri çizmek güzel olabilir fakat yeni şeyler öğrenilmiyorsa bir o kadarda yanlış olabilir. Atıyorum karikatür çizmekten hoşlanılıyorsa anatomi gibi konuları es geçmek olmaz. Başka bir örnek vereyim. Bir ara karakter tasarımı ile ilgili biraz araştırma yapmıştım. Çıkan sonuç sürekli başkalarının çalışmalarını etüt etmek oldu. Bilgi birikim olmadıktan sonra hayal gücü çok dar oluyor. Başkalarının çalışmalarını etüt etmek bir nevi yeni bir dilde öğrenilen kelime gibi. Kelime haznen ne kadar genişse o kadar güzel/farklı cümle kurabiliyorsun. Fakat olay baktığın birşeyi aynen geçirmekse iş daha kolay oluyor. Ne bileyim matematik gibi. Açılardır, şekillerdir, renk tonlarıdır... Derken iş basitleşiyor. Görme kısmını öğrendikten sonra çizmeden de gelişiyor insan (yada ben öyle sanıyorum). tekrar ediyorum bu yazdıklarım tamamen kişisel düşüncelerim. Deiğim gibi bu konuda pek bilgili olmadığımdan bu bilgilere güvenme. Takıldığım sitelerden ve okuduğum bir kaç kitapdan edindiğim izlenim böyle. Güzel sanatlarda okuyanlar daha doğru cevap verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 koydugun calışma norman rockwellin dolayısıyla hayatını vermen gerekiyor lovecraft0Z çalışmalar güzel abi aynen devam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 şimdi akademik resim eğitimi taa rönesanslara dayanıyor yol aslında bellidir, iki hoca var 1- doğa 2- sanat yani doğadan ölüdoğa - obje yle başlayıp sanatta da ustalardan kopya böyle bol bol gidiyosun yani ne kadar çok çalışırsan o kadar gelişir. konsept tasarımda karakter tasarımında falan zamanla güncel yapılan işleri takip etmek küçük notlar almak ayrıntılar üzerine etüd yapmak kendi tarzını oluşturur. şunun gibi resim yok esasında ama uzun süreli bir çalışmayla kendi tarzın oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abiler güzel sanatlara hazırlık çizim kursu vermeye devam ediyorum. Eğitimim Mimar Sinan GSÜ Resim bölümü mezunuyum, ayrıca Brüksel Görsel Sanatlar Okulunda 1 yıl eğitim aldım. Atölyem, Mecidiyeköy - Ortaklar Caddesi (Fulya) 'da siteye giremiyorum fazla, ayrıntılar için kontağa geçin; İletişim: Tel: 0553 503 7476 e-mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 bu ne atatürk mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 yok yav herhangi birisi ve köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 direkt bana da atatürk'ü çağrıştırdı, fistan'ın yorumu görmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 tamam Atatürk olsun .) köpüş de onun köpeği foks olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Abanmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 neden köpeğin arkası dönük mesaj mı vermek istiyor bize bir şeyler mi anlatmak istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar