BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 emo değilim ben be :D eğlencelik bir adamımdır saç tipimden dolayı yapıştı bana :D yıllardır böledir saçımda oysaki benim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evin kismeti kacar dusman basina ya satanist midir nedir belli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 izmir emo sevmez keserler o saçı uyurken sen uyarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 BeIlow said: genelde topluyumdur çok büyük yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahaha hep demedim genelde dedim zaten xD yoksa dağınık bir insanım doğrudur :P saçlarım uzun benim artık ortadan ayırıyorum :D emo saçı yok yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Xaenin said: Kendin hakkında 1 paragraf yazı yazıp ev arkadaşı bulman hayli zor. kankut doğru söylemiş 1 sene bile tanısan insanı aynı eve çık gör bakayım neler oluyo. bu arada bende çok iyi yemek yaparım. istediğiniz yemeği tabi abartılarından değil hani şu yabancı isimlilerden ajsgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 senle eve çıkmak isterdim ancak. bellow'un resimlerini ne zaman görsem aklıma roger waters geliyor. sonra ordan pink floyd geliyor aklıma. syd barret geliyor, rick wright geliyor. böyle zincirleme üzülüyorum. sorry yapamayacağım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yazın gel çıkalım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nerde eve çıkmayı düşünüyorsun? balçova taraflarında ise emlak konusunda her şekilde yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 şöle merkeze kordona filan yakınlarda olsun istiyorum o taraflarda bir işte çalışacağım için veya çalışmak istediğim için :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kordonda bulursun yer sen evet sen bence direk bostanlıya git senin kafanda adamlar çok orda yada bornovaya gel izmir istanbula benzemez yok orda çalışcam oraya yakın olsun falan yok trafik derdi yarım saat gitceğin yer en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ne güzel yermiş lan orası o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar