nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Çünkü onlar Konya'lı, ve öyle bi gol verildiyse sebebi bellidir. Büyük takımdır susarlar. İtiraz edenlere de hakemin azıcık vicdanı el vermez kart çıkartmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 O gol elle atılmadı hala el diyorsunuz seneler geçti , Anelka eliyle faul yapıyor kaleciye izleyin videonun sonlarını tekrar.. Nonda nasıl Serdara faul yaptıgında , faul verilmesi gerekiyorsa ordada faul verilmesi gerekiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Video verdik onu bile izlemeden yorumcuklar yapıyorsunuz, kart çıkıyor orda da. Adamlar hakemi dövmeye değil ağlamaya gidiyorlar ama, çok daha seviyeliler, onu da göz önünde bulundurmak lazım. Onun için bir veya iki tane çıkıyor zaten sadece, mass-sarı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Küçük takım büyük takıma karşı oynarken hatalı kararla büyük takım gol atarsa, küçük takım oyuncuları hakemi dövmeye "gidemezler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Sen gidersin çünkü Hagi'den öyle öğrendin di mi? Mahallenin kabadayısısınız çünkü siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Of ne alaka. Hayatında kavga etmemiş, kavga sevmeyen bi adamım ben :) Ama bence futbolcularımızın yaptıkları gayet haklı ve normaldi. Bi kere ağır tahrik var hakem tarafından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 edit : o futbolcuların yaptığını haklı ve normal olarak nitelendirmişsin o yüzden cevap vermeyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Dövmediler abi, etrafını sardılar sadece. O da şöyle oluyo. İtiraz etmek için 11 futbolcu gidiyo, hepsi dolmuş, e yer yok mecburen yan yana diziliyolar etrafı sarılmış gibi oluyo :D Fenerliler de gitsin yapsın aynısını abi bişey demiyorum ki. İtiraz etmeleri, hakemin etrafını sarmaları gayet doğal bence. Barbar falan da değilim, itiraz etmenin başka yolu yok. Uzaktan etse "bana bağırdın" diye sarı çıkartır, hakemler de ego tatmin ediyolar zaten.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ümit karan = çingene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yani şöyle söyliym bu biraz futbol mantalitesi ile alakalı. Gary Lineker isimli futbolcuyu araştırıp okursan, benim futbol mantalitem biraz onunkiyle örtüşüyor. Halısaha liglerinde oynadım daha önce, halen de oynuyorum. Haksız yediğim goller, haksız kartlar vb. bir çok olayla karşılaştım. Hatta önemli maçlarımızdan birinde topu ceza sahası dışında elle aldığımı düşündüğü için hakem, kırmızı kart yedim. Top havadaydı tutarken ve yere düştüğümde top içerde benim vücudumun bacaklar kısmı dışarda idi sadece. Geriden zıpladığım için bir de öne doğru savrulmuş olduğumu düşünürsek dışarda tutup geri atlamam zaten imkansız. Bunu rakip takım dahil sahadaki herkes farketti ve oyuna başlıyorduk ancak kırmızı kart geldi. Haksız olduğunu adım gibi bildiğimde bile hakeme en ufak bir tepkide bulunmadım. Sadece ellerimi açıp sebebini sordum, dışarda tuttun dedi. Peki diyip sahadan çıktım. Özetle; itiraz hiç bir zaman hakemin kararını değiştirmez. Bunun farkında olarak oynarsan oyunu, sinirlerine hakim olman da kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 İleride daha düzgün kararlar versin, akıllı olsun diye itiraz ediliyor. Adam uçmuşsa uyansın da hakemliğini yapsın diye falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nilep bari sıvama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Abi itirazın hakem kararlarını değiştireceğini düşündüğüme mi inandın cidden? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nileppezdel said: İleride daha düzgün kararlar versin, akıllı olsun diye itiraz ediliyor. Adam uçmuşsa uyansın da hakemliğini yapsın diye falan.. yok tam olarak bu söylediğin şey için dedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Amacı o ama. Ciddiyim ben, amacı bariz o. Mantıklı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bir anda bi karar vermen gerekiyo o karardan dönüş yok sen gözünle gördüğüne mi inanırsın başkasına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nileppezdel said: İleride daha düzgün kararlar versin, akıllı olsun diye itiraz ediliyor. Adam uçmuşsa uyansın da hakemliğini yapsın diye falan.. O işi düşük not veren gözlemciler, maç vermeyen -veya dandik maça veren- hakem kurulu falan yapıyor. Dediğin şeyin saçmalığı tartışılmaz yani. Futbolcuya itiraz genişliği verilse bu sefer çığrından çıkarlar, kartlar artar, 5 maçın 1'i hükmen mağlubiyetle biter 5 kırmızıdan, sonra hakem dövülür falan. "Otorite sağlasın o zaman" diyip, aynı zamanda yetkisinin azalmasını istemek nasıl bişeyse artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yardımcı hakemime mesela? Zaten genelde hatalı değil artniyetli kararlar olur bu ligde, "bak biz de büyük takımız, akıllı yönet maçı" demektir o. Büyük takım oyuncularının sahip olduğu bi lüks. Küçüklerinki de "abi ekmeğimizle oynama gözünü seviyim" diyerelten vicdana sığınmak. Adam biraz adamsa şikeyi bırakabilir, yada azaltır ne diyeyim :) Otorite sağlansın diyen ben değilim. Maçtan sonra olunca iş işten geçiyo abi, saha içinde baskı altına alıp dikkatli olmasını sağlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nileppezdel said: İleride daha düzgün kararlar versin, akıllı olsun diye itiraz ediliyor. Adam uçmuşsa uyansın da hakemliğini yapsın diye falan..hakem eğer hata yaptığının farkındaysa, zaten bundan sonra daha dikkatli olur hatta vicdan sebebiyle lehine karar bile verebilir. kendi haksız olduğuna inanmıyorsa; sadece o oyuncuya karşı bilenir ve o itiraz edenin en ufak hareketine kart çıkarma eğilimi gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hakem hata yaptığının farkındaysa ve bilerek yapmışsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ŞİKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nileppezdel said: Hakem hata yaptığının farkındaysa ve bilerek yapmışsa?o zaman sen ister itiraz et ister kıçını yırt yine bişey yapamazsın, kart yediğinle kalırsın :) Her türlü itiraz eden zararlıdır, hiç bir mantıklı yanı yoktur itiraz etmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 harry niye çıktı oyundan yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ya o değil de; nileppezdel said: Yardımcı hakemime mesela? .. bunu demin açıkladım, sen de sözde kabul ettin, şimdi gene başa sardın. Hani yardımcı hakemin bayrağını çizgi olarak kaldırması, ama ofsaytta duran futbolcularla golün iki bağımsız olay olarak gelişmesi, yardımcı hakemin de bunu o açıdan süzmesine imkan olmaması, vs. Laf kalabalığıyla mı haklı çıkaracaksın kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hayır itiraz edince hakemde biraz korku oluşur. O anda para veren başkanın maçtan sonra çıkışta yapabileceklerini değil, nasıl çıkabileceğini düşünür. Kurtarabilirsin takımını şikeden. Ve hayır şike yoktu bu maçta güzelce geçirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar