Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Galatasaray (26.10.2008)

unK

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:
Fenerbahçeliler Gs kaybedince puan filan mı kazandıklarını zannediyorlar ne?
Hailiniz bizden beter,hala bık bık ediyorsunuz onu anlamadım...2 gün önce fener 5 yerken o gitsin bu gitsin,bu takımdan cacık olmaz diyordunuz gs yenilince mi fener düzeldi...Fener aynı fener bişiy değişmedi arsenal maçı 5-2 hala:),şimdide şampiyonuk hesabı hehe iyi iyi....
Tabii ki dalganızı geçin de bu inanılmaz sevinç nedir onu çözemedim...

tabiki fener puan kazandı gibi bişi
kazansanız puan farkı 5 olucaktı sizinle şimdi 2, 3 puan kazandık yani
arsenalle 3891383 tane maç yapsak bizi şampiyon yapmıyo türkiyede yani onun bi değeri yok
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Yok cidden eskişehir hak ederek aldı, rezil etti bizi. Baros elle attı hakem görmedi ok.

Şunu kabul etmişsin, tamam. Golü de kabul ediyosun. Futbolcuların maçı 8 dakika uzatacak kadar hakemi itip kakması, bağırması falan sarı kart bile gerektirmiyor mu yani? Bayrak kalkmış da frikikten atılan şut için kalkmış, son kararı verecek olan da karşıdan gören orta hakem onun için. Kendi kalenize attığınız gol de bu kadar itiraz edilecek birşey değil. Sanki Eskişehir defansı çataldan eliyle top aldı Högh gibi de hakem devam dedi.

"Kazanalım dedik kaybedicez lan oha yaa neyse bari itiraz edelim bayrak da var oh oh" diye leş kargası gibi hakemi parçalarsan görürsün sarıları, bunda yüz vermek falan yok. Gerçekten hatalıysa FIFA gerekeni yapar zaten adamın kariyeriyle ilgili, sahada dayak yemesine izin versinler istersen onun yerine?

Hagi iyi bir "futbolcu"ydu da rezalet bir "sporcu"ydu ahlak olarak, bu kadar körlemesine örnek almayın hakkaten. Blackchaos ile aynı fikre düşürüyosunuz insanı be :p
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Hagi öyle ona da lafım yok.

İtiraz mevcut kurallarda sarı kart gerektirir, ama bence gerektirmemeli diyorum çok doğal bişey. Eskiden daha esnekti şimdi gık desen kart çıkartıyolar.

Adam 3. faulü yapıyo futbolcu haklı olarak kart istiyo. Adama çıkartıyo sonra da "sen kart istedin işime karışma, itiraz yok" diyo sarı kart çıkartıyo. Bu şaka gibi bi kural mesela..
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem adam gibi adam olsa o kadar itiraz ettirmez.Otorite eksikliği var bariz şekilde.Bu biraz da öğretmen muhabbetine benzer kendi karakteriyle otorite oluşturamayan öğretmen döver,notla tehdit eder,ceza verir vs kimse de sevmez öyle tipleri.
Bununki de o ayak adam olsaydı da yürüseydi santraya konuşturtmasaydı yada direk çat çat verseydi 2 tane sarı kart yürüyüp gitseydi. Bunu yapamadı/yapmadı ya karaktersiz kalitesiz hakem yada art niyetli itiraz için olayları uygun halde tutup kart üstüne kart çıkarmayı tercih ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Hailiniz bizden beter,hala bık bık ediyorsunuz onu anlamadım...2 gün önce fener 5 yerken o gitsin bu gitsin,bu takımdan cacık olmaz diyordunuz gs yenilince mi fener düzeldi...Fener aynı fener bişiy değişmedi arsenal maçı 5-2 hala:),şimdide şampiyonuk hesabı hehe iyi iyi....

rakip puan kaybediyor? futbol mantaliteleri cakısıyor sanırım burda, zira bu bolum acıldıgından beri garip puan kaybettiginde gayette yorum yapılır/sevinilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

İnanılmaz sevinç falan yok ki ortada? Yüzsüzlüğün adı hak aramak olmuş, elle gol atan takım kendi kalesine attığı golü iptal ettirmeye çalışıyor, konu o şuan.

Bir gol daha yeseniz bizim Arsenal'e yenildiğimiz sonuç sizin Eskişehir'e yenildiğiniz sonuç olacaktı bu arada, hani tek maçluk subjektif ilkokul yorumları kaydadeğer bulunuyorsa ben de bunu eklemiş olayım :p
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Hakem adam gibi adam olsa o kadar itiraz ettirmez.Otorite eksikliği var bariz şekilde.Bu biraz da öğretmen muhabbetine benzer kendi karakteriyle otorite oluşturamayan öğretmen döver,notla tehdit eder,ceza verir vs kimse de sevmez öyle tipleri.
Bununki de o ayak adam olsaydı da yürüseydi santraya konuşturtmasaydı yada direk çat çat verseydi 2 tane sarı kart yürüyüp gitseydi. Bunu yapamadı/yapmadı ya karaktersiz kalitesiz hakem yada art niyetli itiraz için olayları uygun halde tutup kart üstüne kart çıkarmayı tercih ediyor.

hakem oyle bir hareket yapmak zorunda degil, kurallar belli etrafını o kadar oyuncu sarmıs yamyam gibi, napıcak donup arkasını gıdıcekmı. tabiki kuralları uygulicak, vericek sarıları patır patır.

alexin verilmeyen penaltısında edu yedi sarıyı direk, luganonun yedigi sarı kartlar ortada, sadece fb gs olayı degılkı bu tum takımlarda aynı ve ozellikle türkiyede cok yaygın.

noluyosa etrafını sarınca hakemin, hem sana hem takımına zarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Şu foto bişey ifade etmiyo yanlız. Videodan izleyince müdahale var tamam da, bu açıdan çekilmiş bir fotoğrafın hiçbir anlamı yok, orda değiyor da olabilir 10cm boşluk da olabilir yani.

Zamanında bi FB-GS maçında Rüştü'nün bariz yandan yediği golü gerekli açıdan, gerekli anda görüntüleyip "beşlik" diye yutturmaya çalışmışlardı mesela, ondan bi farkı yok :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...