Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Galatasaray (26.10.2008)

unK

Öne çıkan mesajlar

Yan hakem çizgiden gördüğünü söylüyor, "adamlar ofsayt pozisyonundaydı" diyor, Ümit Karan'dan sektiğini bile ya zor görmüştür ya seçememiştir bile. Karşıdan gören ve son kararı verecek olan hakem, frikikten şut ve defansa çarpmadan ibaret olduğunu yorumlayıp golü veriyor o da. Defansı bozan yok, kaleciyi kapatan yok, adam golü topu göremediğinden değil kontrpiyede kaldığından yiyor zaten.

"OLUR MU LAN BABA AHA 3 KİŞİ OFSAYT" diye aynı fotoğrafı billboardlara asadurun siz, elle atılan gol mevzusunu da biz söyledikçe geçiştirmeye devam edin. Bize olduğunda yer yerinden oynamıştı, bilmem hatırlar mısınız, Anelka attıydı galiba bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık lan kıyamam size.
4 büyüklerin hepsi puan kaybetti sıra gs ye gelince herkes açmış azını yummuş gözünü kaç mesaj olmuş konuda. Korkmayın lan bu kadar korkmayın bişey olmaz.
neyse bi şarkıyla veda edeyim.
NOoolur gitme,Ah azizeee vah azizeee =)
Birde yok pozisyon bozma yok vs denmiş yahu arkasında adam olmasa neden ayağını uzatsın topa ümit karan bırakır auta gider top...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya eskişehir bizi öptü bişey demiyorum helal. Bahane de diil bu.

Sadece içimde kaldı söyleyeyim dedim. Öyle karar verince hakem bayrağı kaldırmışken takım üstüne gelir. Doğal, fifa da ayıp ediyo. Bırakın itiraz etsin.

Hele o forma çıkarma kuralı. E gol sevinci sana giren çıkan ne?

Açmayayaım şimdi ağzımı FIFA'ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Çirkefliği savunmaya başladı adamlar, ehe :p

Baros diyoruz, el diyoruz, duy bizi. Elle gol attınız Eskişehir ne tepki verdi, sonra kendi kalenize gol attınız siz hakeme neler ettiniz. Bu sosyoparapsikolojiselekonomik açıdan bak olaya o zaman biraz da şimdi. Hakemlere mi yüz verilmiş, size mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Eeee hakemlere.

Elle atmadı demiyorum. Bu maçla ilgili de demiyorum. Bu maç çağrışım yaptı genel bi olayı getirdi aklıma.

Çirkefliğe FIFA izin veriyo, hakem şikesini rahatça yapar, ses çıkarana kart çıkartır. Oh. Diktatör sanki..

İtiraz nasıl çirkefliktir onu da anlamadım? Haksız bulunan şeye itiraz edilir. Atatürk çirkef miydi Avrupa devletlerinin bizi işgaline itiraz etti?

İşte böyle saçma bir bağlama yaparım burada da :D

Yok cidden eskişehir hak ederek aldı, rezil etti bizi. Baros elle attı hakem görmedi ok. Ama hakemlere fazla yüz veriliyo bence.

Gol sevincinde formayı çıkartmakla zaten çirkeflik alakasız..

@adamınbiri: Abi itirazın amacı o değil zaten hırsını almak. Sus pus oturursan haksız kararlara içinde patlar. İtirazı da ediyosun tribün de gaza geliyo, hakem daha dikkatli oluyo ilerleyen dakikalarda. Saha içinde bi kontrol mekanizması aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Ya eskişehir bizi öptü bişey demiyorum helal. Bahane de diil bu.

Sadece içimde kaldı söyleyeyim dedim. Öyle karar verince hakem bayrağı kaldırmışken takım üstüne gelir. Doğal, fifa da ayıp ediyo. Bırakın itiraz etsin.

Hele o forma çıkarma kuralı. E gol sevinci sana giren çıkan ne?

Açmayayaım şimdi ağzımı FIFA'ya..

Hakem senin mahalleden takım arkadaşın değil. Hagiyle futbolu öğrendiniz doğaldır.Romen çirkefliğini futbol kuralı sanıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

cezası neyse çekerim dediğin olay
gsyi haftaya ayhansız bıraktı ki yanlış bilmiyosam ayhanın mevkisinde oynıyan başka bi adam yok sanırım şuan
sakat durumda
ayhan'ın cezasını takımı çekicek ayhan yine aylık parasını alıcak hakemde parasını alıcak
kim çekiyo şimdi cezasını gs mi ayhan mı?
boş boş konuşma nip.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyide hani bu kuralları kesin kural haline getiremediler ki esnek bırakıyorlar.
Lugano yapıyor bişey yok. Ayhan yapıyor kırmızı kart yok biri masum yapmış öbürü çok bağırmış vs bunun ayarını hakem seçiyor böyle oluncada şike falan kolay oluyor.
Ayrıca sarı kartlar küçümsenmesin avrupa şampiyonasında yılzdızlarımız hakemler tarafından teker teker kırpılmıştı...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha ne diyosun sen ya? Ben çok üzüldüm keşke haftaya kırmızı görseydi de Fener maçında oynamasaydı. Adam rezil ediyo takımı, her atağı yavaşlatıyo, ileri değil geriye pas atıyo. Top kaybı yapıyo paso fitil ediyo.

Bi de spiker son haftaların formda ismi dedi 10 kişi yarıldık TV karşısında.

Ödül be o kart, iyi ki gösterdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçeliler Gs kaybedince puan filan mı kazandıklarını zannediyorlar ne?
Hailiniz bizden beter,hala bık bık ediyorsunuz onu anlamadım...2 gün önce fener 5 yerken o gitsin bu gitsin,bu takımdan cacık olmaz diyordunuz gs yenilince mi fener düzeldi...Fener aynı fener bişiy değişmedi arsenal maçı 5-2 hala:),şimdide şampiyonuk hesabı hehe iyi iyi....
Tabii ki dalganızı geçin de bu inanılmaz sevinç nedir onu çözemedim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...