Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 GEd said: resimde gosterilen oyuncu nerdeyse 6 pasta , esesli oyuncunun 6pasla alakası yok. haha altıpas kuralı da iyimiş. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Masquerade said: eskişehirin ikinci golünde top ayaktan çıktığında youla ofsayt pozisyonunda mı bilmiyorum ama; A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by: • interfering with play or (oyuna etkisi varsa) • interfering with an opponent or (defansta olan bir oyuncuyu etkiliyorsa) • gaining an advantage by being in that position (orada olmakla bir avantaj sağlıyorsa) ofsayt pozisyonunda ise gol bariz hatalı yani, ümit karana çarpması vs hikaye. topa dokunan ve kaleye gönderen ümit karan. Eskişehirli bi futbolcudan gelseydi, o futbolcu ofsayt olamsa bile takıma rkadaşı ofsaytta olduğu için gol iptal edilecekti. Ama golü atan Ümit Karan. Gol nizami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sanırım tartışmaya nokta koyar http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=46835 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Masquerade said: GEd said: resimde gosterilen oyuncu nerdeyse 6 pasta , esesli oyuncunun 6pasla alakası yok. haha altıpas kuralı da iyimiş. hahaha haha haha haha haha ne anlıyım bundan ? ben verdiğin fotoyu yorumladım sadece gördüğümü. haha 4 yediniz es esden haha telgraf mı çekiyoruz?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 olan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eskişehir evirdi çevirdi ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aktiftablet said: Masquerade said: eskişehirin ikinci golünde top ayaktan çıktığında youla ofsayt pozisyonunda mı bilmiyorum ama; A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by: • interfering with play or (oyuna etkisi varsa) • interfering with an opponent or (defansta olan bir oyuncuyu etkiliyorsa) • gaining an advantage by being in that position (orada olmakla bir avantaj sağlıyorsa) ofsayt pozisyonunda ise gol bariz hatalı yani, ümit karana çarpması vs hikaye. topa dokunan ve kaleye gönderen ümit karan. Eskişehirli bi futbolcudan gelseydi, o futbolcu ofsayt olamsa bile takıma rkadaşı ofsaytta olduğu için gol iptal edilecekti. Ama golü atan Ümit Karan. Gol nizami. aktif alan diye bir kavramdan haberin var mı senin? Youla topa doğru hareketlenip ayağını uzatmıştır, yani pozisyonun içindedir.Örnek vermem gerekirse mesela bir pozisyonda futbolcu top kendisine atıldığında topa hareketlenir ve pozisyon ofsayt ise bayrak kalkar.Ancak top atıldığında oralı olmayıp geri doğru yürürse bayrak kalkmaz çünkü pasiftir.Bu pozisyonda Youla topa doğru hareketleniyor o yüzden topa dokunmasına gerek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ayayekokocambo said: olan olmus. bu yani yapacak bişi yok da adam gibi bişiler yazmaya çalışıyoruz onu da kaynatıyorsunuz "ZUAHUHUA" "AUHHUAHUA" "PAHUAUH" efektleriniz ile. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ama ZUAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Top direk kaleye gitseydi haklıydın. Ama top GSli oyuncunun müdahalesiyle gidiyor. O zaman rakibi ofsaytta görünce gödner topu kendi kalene, rakibin atağı bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 metallicanın yeni albümü nasıl olmuş blackkaos? ben pek beğendim :D:D:DD:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Masquerade said: aktiftablet said: Masquerade said: eskişehirin ikinci golünde top ayaktan çıktığında youla ofsayt pozisyonunda mı bilmiyorum ama; A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by: • interfering with play or (oyuna etkisi varsa) • interfering with an opponent or (defansta olan bir oyuncuyu etkiliyorsa) • gaining an advantage by being in that position (orada olmakla bir avantaj sağlıyorsa) ofsayt pozisyonunda ise gol bariz hatalı yani, ümit karana çarpması vs hikaye. topa dokunan ve kaleye gönderen ümit karan. Eskişehirli bi futbolcudan gelseydi, o futbolcu ofsayt olamsa bile takıma rkadaşı ofsaytta olduğu için gol iptal edilecekti. Ama golü atan Ümit Karan. Gol nizami. aktif alan diye bir kavramdan haberin var mı senin? Youla topa doğru hareketlenip ayağını uzatmıştır, yani pozisyonun içindedir.Örnek vermem gerekirse mesela bir pozisyonda futbolcu top kendisine atıldığında topa hareketlenir ve pozisyon ofsayt ise bayrak kalkar.Ancak top atıldığında oralı olmayıp geri doğru yürürse bayrak kalkmaz çünkü pasiftir.Bu pozisyonda Youla topa doğru hareketleniyor o yüzden topa dokunmasına gerek yoktur. youla ofsayt da deil ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bariz gol 4 tane yemissiniz iste olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 blackchaos 3 tane madalya takmışsın hala post kasıyorsun yetmedi mi sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 o resimlere bakıp youla ofsaytta değil zaten diyorsun check-up a ihtiyacın var dostum, sorry. ayrıca top ayaktan çıktığında eskişehirli oyuncular kalecinin görüş açısını kapatmıyor diyenlere selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 alışkanlık yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yetmiyor hacı.. daha fazla madalya takmak istiyorum.. belki yeni madalyalar eklenir diye hali hazırda bulunsun post sayısı bu arada Zuhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Revenant said: bariz gol 4 tane yemissiniz iste olay ne Olay falan yok galatasaraylılar zaten yenilgiyi kabul ediyorlar önümüzdeki maça bakalım toparlanalım bari diyorlar :) olay sadece beşiktaşlıların topici troll'lemesi. başka bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mokoko said: youla ofsayt da deil ztn. :( tıp çok ilerledi ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Wishmaster said: Revenant said: bariz gol 4 tane yemissiniz iste olay ne olay sadece beşiktaşlıların topici troll'lemesi. başka bişi yok. ama choq qomiq =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bLackcha0s said: yetmiyor hacı.. daha fazla madalya takmak istiyorum.. belki yeni madalyalar eklenir diye hali hazırda bulunsun post sayısı bu arada Zuhahahaha puahahha daha bir güzel onu dene, ben metalist maçında onu kullandım, daha çok hate point alıyosun. :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 maratonun çizdiği çizgiyle ceza sahası çizgisi sizde paralel mi? çünkğ paralel olması lazım mantık olarak. sen bu sorunun cevabını wer soora youla ofsayt mı deil mi anlicaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 perspektif bilgin de yok senin ayol. a aaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 neyse size bol trollemeler. sabah ders bekler beni. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ezildik ama eskişehire helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar