Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Eee this i love dan başka birşey yok mu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Akhlaur said: Eee this i love dan başka birşey yok mu o zaman? ben pek isinamadim albume yani bir tek tekrar dondum, album sonunda this i love a takilinca bir daha bastan alamadim sdf. ama genel olarak pek tatmin olmadim. Cok kotu bir album degil, fena degil diyebilirim ama appetite for destruction gibi bir durum soz konusu tabiki de degil o yuzden benim icin "ehh, fena degilin" otesinesine gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Akhlaur said: Eee this i love dan başka birşey yok mu o zaman? belki 1-2 sefer dinlemeyle çabuk karar verilmemeli ama hakkaten yok ya this i lovedan başka bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 madcow said: Garager said: Yukarıdaki mesajımı yok sayın.Düşüncem değişti. ahahhaaha bende 3 kere dinleyip sindirememistim bu sarkiyi, bu ne lan boyle teenage gencler otursun dinlesin dinlesin aglasin diye yazilmis lame otesi bir sarki gibi gelmisti, hala sinmedi tam olarak ama bir bag olustu sarkiyla aramda 78 kere araliksiz dinledim sdf. sanki don't cry başka bir etki yaratıyor :) bir şarkılarını duydum radyoda, ne yalan söyleyeyim benim de yanımdaki arkadaşın da pek hoşuna gitmedi. ama koskoca axl rose bir bilidği vardır, biraz daha zaman geçsin ön yargılarımdan kurtulayım alacağım bu albümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 better çok güzel bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 demode said: better çok güzel bence... Ben yeni ayıldım da dinlemeye başladım albumu... Better ! Sound harika. Velvet Revolver da Axl ı düşünmek, insanın ruhunu okşuyor fakat official guns web site ın da kan kusmuş axl slash basta olmak üzere butun elemanlara. En buyuk dertleri esasında slash ın izinsiz olarak guitar hero da guns parçalarını izinsiz kullanması. Album overall da gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Dinlemedim ama millet kötü diyor, katılıyorum bandwagon'a ben de heyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 better, if the world, this i love falan güzel. hatta albüm güzel. şu günlerde ilaç gibi geldi ama işte sorun şu ki bunun için mi bekledik? kötü diyenler haksızlık ediyor bence kötü dencek bir albüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla aylar önce ilk dinledigimde tam alamamışım zevkini, şimdi alışınca daha güzel gelmeye başladı. İyi gidiyo iyi albüm aslında baya. Sadece alışmak gerekiyor There was a time this i love irs better bunlar favori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 albümü taa ilk çıktıında aldım, hala dinliyorum severek. facebookta da paylaşasım geldi demin if the world'ü, yutüpten arattım, osaka konseri denk geldi. Öyle böyle zçmamışlar yav, axl detone oluyo sık sık, arada sözleri kaçırıyo vs. aha da video 0:50'de süper bi detone olayı var, ondan sonra iyice kopuyo zaten. bi de sahnede falan koşuşturuşu çok komik geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar