Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı uyku?

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Önceden çıt çıksa uyanan biriydim şimdi dibimde silah patlasa uyanamıyorum. Birde uyudum mu maşallah 8-9 saatten aşağı uyumuyorum ki minimum saati.

Geçen gün yan odada ki tavanın sıvası çöktü, yan komşu sesi duyunca gelmiş, bi sorun ben ne yapıyordum? Tabi ki uyuyordum...

Arkadaşa beni uyandırması için beni sarsmasını söylemiştim, ertesi gün arkadaşı "neden uyandırmadın" diye kızdığımda "tokat bile attım uyanmadın" dedi.

Çalar saat kuruyorum ama ben hariç evde ki herkes uyanıyor.

Bir çare bulmam lazım buna ama ne yapsam düzeltemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede aynı durum var.Normalde alarm bişi kurmazsam 12 13 saat uyumadan uyanamıyorum genelde.Hatta 24 saat uyumadığım günlerde koma durumuna geçebiliyorum.Geçen öle olmuştu alarm kurdum yüksek seste, kalktığımda diyorum niye çalamadı bu diye, baktımki bütün saat çalmış duymamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

uyku saatlerin değişmiş olabilir mi?

mesela ben gece 4ten sonra yatarsam 12 saat falan uyuyorum
ama 12den önce yatarsam 7 saat uyuyorum
sürekli böyle oluyo bu nerdeyse

su da işe yarar muhtemelen, hatta yatmadan önce saat kaça kurduysan saatini o saatte uyanıcam saat çalınca diye tekrarlasan kendine o bile işe yarayabilir bazen yarıyo

-tokat olayı komikmiş biraz-
Sosyal ağlarda paylaş

Odadaki oksijen azalırsa uyudukça uyursunuz. Daha doğrusu uyanmakta zorluk çekersiniz. Üzerine bi de yorgun uyanırsınız.

Bu aralar artık soğuk falan ama yatmadan önce odanı çok iyi havalandır, eğer sorun çıkarmiycaksa da kapını aralık bırak. Yardımı olur kesin.

kapı pencere kapalı küçücük odamda yatıyodum, sonradan jeton düştü. aynısını ben de yapıyourm.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
Odadaki oksijen azalırsa uyudukça uyursunuz. Daha doğrusu uyanmakta zorluk çekersiniz. Üzerine bi de yorgun uyanırsınız.

+1
ayrıca bu da benim posttu
razzRaziel said:
günaydın günlük, günde 10-12 saat uyuyorum okul yalan oldu bu hafta.. hep soğuklar yüzünden.. kalorifer kazanını hala yapamadılar, ew soğuk, sabahları buz gibi olduğundan yataktan çıkamıyorum. aynı zamanda evi havalandıramıyorum ve o yüzden çooook fazla uyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Oksijen sart evet, o yuzden sigara icmeyin uyudugunuz odada, hos benim yatak odasi yan tarafta oldugundan o konuda rahatim da, her turlu icseniz de icmeseniz de havalandirin mutlaka birkac saat, serin olsun.

Isin sakati konforun bokunu cikaran bir yataginiz olursa ustunuze biri cikip tepinince uyanamayabiliyorsunuz bazen sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Psikolojikte olabilir.
Ne biliyim, sevdiğinden ayrılmışındır, Ailenle kavgalısındır, okulda notlar berbata doğru gitmiştir vb vb.
Gerçek dünyadan kopmak için uykuya verirsin kendini.

Aynı problem bende de var, bi ara 6.30a kadar düşürmüştüm. Sonra bişiler oldu. normal günlerde 8-9, tatillerde de 10 saate kadar çıkıyor uykum.
Sosyal ağlarda paylaş

o oksijen olayına katılıyorum bu sabah resmen uyanamadım sabah 8 de kalkarım diyodum 9.30 a kadar sarktı ayılınca fark ettim oda da nefes alma imkanı yok!

En temizi havalandırdıktan sonra odayı yatarkende eğer pimapense üstten açılabiliyosa o şekilde açık bırakmak en azından o2 tükenmez artık öyle yapıcam şimdi dank etti

Teşekkürler Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuduğum odada bütün gün sigara içiyorum ve kapalı bi yer. Pek havalandığı söylenemez odanın. Su olayının olacağını pek sanmıyorum. Dengeli besleniyorum ve bol bol su içiyorum zaten.
Artık sigarayı bahçede içerim dicemde yalan olcak pc başında içemediğim sürece rahatta edemem. Bi düzen koycaz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

İlaç alıyorsan ondan olabilir mevsim değişiyor belkide melankolik bir doneme girdin belki bundan da olabilir ya da boğazında daha dogrusu gırlagında problem vardır nefes almakta yatarken güçlük çekiyorsundur ya da aşırı stress altındasındır kaçıs mekanizması olarak vücut bunu bulmustur gibi gibi kendi kendini biraz denetlemen lazım nedeni bulabilmek için gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...