Masteis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Önceden çıt çıksa uyanan biriydim şimdi dibimde silah patlasa uyanamıyorum. Birde uyudum mu maşallah 8-9 saatten aşağı uyumuyorum ki minimum saati. Geçen gün yan odada ki tavanın sıvası çöktü, yan komşu sesi duyunca gelmiş, bi sorun ben ne yapıyordum? Tabi ki uyuyordum... Arkadaşa beni uyandırması için beni sarsmasını söylemiştim, ertesi gün arkadaşı "neden uyandırmadın" diye kızdığımda "tokat bile attım uyanmadın" dedi. Çalar saat kuruyorum ama ben hariç evde ki herkes uyanıyor. Bir çare bulmam lazım buna ama ne yapsam düzeltemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Uykunun yetmemesi aşırı uyumak gibi durumlar yada uyanıpta ayılamamak bildiğim kadarıyla vitamin eksikliğinden kaynaklı oluyor. He bide bol su içmek lazımmış yardımcı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Çok ilginç ya uykunun bu kadar ağır olması ben ise halının üstünde titreşen telefona bile uyaniorum gecenin ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bendede aynı durum var.Normalde alarm bişi kurmazsam 12 13 saat uyumadan uyanamıyorum genelde.Hatta 24 saat uyumadığım günlerde koma durumuna geçebiliyorum.Geçen öle olmuştu alarm kurdum yüksek seste, kalktığımda diyorum niye çalamadı bu diye, baktımki bütün saat çalmış duymamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 uyku saatlerin değişmiş olabilir mi? mesela ben gece 4ten sonra yatarsam 12 saat falan uyuyorum ama 12den önce yatarsam 7 saat uyuyorum sürekli böyle oluyo bu nerdeyse su da işe yarar muhtemelen, hatta yatmadan önce saat kaça kurduysan saatini o saatte uyanıcam saat çalınca diye tekrarlasan kendine o bile işe yarayabilir bazen yarıyo -tokat olayı komikmiş biraz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Odadaki oksijen azalırsa uyudukça uyursunuz. Daha doğrusu uyanmakta zorluk çekersiniz. Üzerine bi de yorgun uyanırsınız. Bu aralar artık soğuk falan ama yatmadan önce odanı çok iyi havalandır, eğer sorun çıkarmiycaksa da kapını aralık bırak. Yardımı olur kesin. kapı pencere kapalı küçücük odamda yatıyodum, sonradan jeton düştü. aynısını ben de yapıyourm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sigara içiyorsan uyuduğun yerde içmemeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dynun said: Odadaki oksijen azalırsa uyudukça uyursunuz. Daha doğrusu uyanmakta zorluk çekersiniz. Üzerine bi de yorgun uyanırsınız. +1 ayrıca bu da benim posttu razzRaziel said: günaydın günlük, günde 10-12 saat uyuyorum okul yalan oldu bu hafta.. hep soğuklar yüzünden.. kalorifer kazanını hala yapamadılar, ew soğuk, sabahları buz gibi olduğundan yataktan çıkamıyorum. aynı zamanda evi havalandıramıyorum ve o yüzden çooook fazla uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 onu bilmiyorum da haftasonları kafam çalışmıyor biri bana yardım etsin. çok zor konsantre oluyorum. acaba haftaiçi çok az uyuyup cumartesi hop diye birden 12ye kadar uyuduğum için mi oluyor? :./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dynun said: Odadaki oksijen azalırsa uyudukça uyursunuz. Daha doğrusu uyanmakta zorluk çekersiniz. Üzerine bi de yorgun uyanırsınız. Penceremi açtım umudumu buna bağlıyorum bilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Oksijen sart evet, o yuzden sigara icmeyin uyudugunuz odada, hos benim yatak odasi yan tarafta oldugundan o konuda rahatim da, her turlu icseniz de icmeseniz de havalandirin mutlaka birkac saat, serin olsun. Isin sakati konforun bokunu cikaran bir yataginiz olursa ustunuze biri cikip tepinince uyanamayabiliyorsunuz bazen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ardeth said: Dynun said: Odadaki oksijen azalırsa uyudukça uyursunuz. Daha doğrusu uyanmakta zorluk çekersiniz. Üzerine bi de yorgun uyanırsınız. Penceremi açtım umudumu buna bağlıyorum bilesin sina çok büyük sorumluluk altına soktun beni şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Psikolojikte olabilir. Ne biliyim, sevdiğinden ayrılmışındır, Ailenle kavgalısındır, okulda notlar berbata doğru gitmiştir vb vb. Gerçek dünyadan kopmak için uykuya verirsin kendini. Aynı problem bende de var, bi ara 6.30a kadar düşürmüştüm. Sonra bişiler oldu. normal günlerde 8-9, tatillerde de 10 saate kadar çıkıyor uykum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 o oksijen olayına katılıyorum bu sabah resmen uyanamadım sabah 8 de kalkarım diyodum 9.30 a kadar sarktı ayılınca fark ettim oda da nefes alma imkanı yok! En temizi havalandırdıktan sonra odayı yatarkende eğer pimapense üstten açılabiliyosa o şekilde açık bırakmak en azından o2 tükenmez artık öyle yapıcam şimdi dank etti Teşekkürler Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kış geliyor yalnız, pencere açık yatmak çok doğru bir seçim olmayabilir. Yatmadan önce havalandırırsan, ya da kapını aralık bırakırsan sorun olmayabilir. Uyanacağım diye hasta olmayı kimse istemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 uyku güzel de vakti öldürüyo. fazla uyumamak lazım. zaten istemdışı uyuyomuşsun. deliksiz uyku diyolar. ben de farksızım gerçi, depremde falan mışıl mışıl uyuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bir de son sınıf rahatlığı eklendi , iyice uyku sersemi oldum . keş gibi böyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Can sıkıntısından olur yapcak iş bulamazsın yatim bari der 15 saat uyursun fln hoş değil:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Uyuduğum odada bütün gün sigara içiyorum ve kapalı bi yer. Pek havalandığı söylenemez odanın. Su olayının olacağını pek sanmıyorum. Dengeli besleniyorum ve bol bol su içiyorum zaten. Artık sigarayı bahçede içerim dicemde yalan olcak pc başında içemediğim sürece rahatta edemem. Bi düzen koycaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 horluyor diye oda arkadaşıma tekme atmıştım. uyanmadı. kalktığında "of karnımda inanılmaz bir acı var" diyordu. saatler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 İlaç alıyorsan ondan olabilir mevsim değişiyor belkide melankolik bir doneme girdin belki bundan da olabilir ya da boğazında daha dogrusu gırlagında problem vardır nefes almakta yatarken güçlük çekiyorsundur ya da aşırı stress altındasındır kaçıs mekanizması olarak vücut bunu bulmustur gibi gibi kendi kendini biraz denetlemen lazım nedeni bulabilmek için gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar