bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yalnız sabah 4 çişe kalktığında ulan forex nolmuş diye gidip bakıyorsun öyle lanet bişey.Tuvalette laptoplasın falan. işteyken için içini yiyor. Piyasalar Cuma 24:00 da kapanıyor Pazar 18:00 da açılıyor. Ayrıca blackberry ile bardayken işlem yaparken baya kız da tavlıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 geceleri işlem yapabiliyorsak o süper işte. benim gibi geceleri zaman öldüren, boşa vakit geçiren bi adam için yararlı bir uğraş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 konuyu açan arkadaş naptı dolarlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 forex te kaldıraçın olayı ne bir kere zarar yaptın mı yatırdığın paranın kalıcı olarak gitmesi nedeniyle mi bu kadar yüksek oluyor oranlar yani dolar kuru şu aralıkta çıkar diye iddia kuponu gibi bişey yapıyorsun tutarsa kazanırsın olayı mı nedir tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Kaldıraç yatırdığın parayla ne kadarlık pozisyon alabileceğindir. Şimdi biz küçük yatırımcılara yani (max1500 min100 dolar arası hesap açanlar) bu oran 1/200 tabi büyük yatırımcılarda bu oran 1/6 falan Şimdi bizim 1/200 kaldıraç oranımız var. 200$ var hesabımızda bunun 100$ ile pozisyona giriyoruz yani Euro/Dolar paritesinde 1 euro almak için dolar veriyoruz bu parite şu an 1.2740 yani 1euro almak için 1.2740 dolar ödüyoruz. şimdi yatırdığımız 100$ 1000$ üzerinden işlem görücek. yani pip başına 1dolar kazanıcaz. bu da 0.10 lotluk işlem demek 1 lot = 10 000$ (pip başına 10$ kazanırsın) aldık euroyu şimdi euro nun dolar karşısında değer kazanmasını bekleyeceğiz. 1.2740 tan aldık örneğin bu 1 saat sonra 1.2940 oldu yani 200pip oynamış. 200$ Kazancımız var. 1 lotluk işlem yapsaydık 2000$ olurdu. olay ekonomiyi takip etmek grafik okumak. Tabi mesela sizin elinizden çıkan durumlarda var. Kalkıp Amerika da bi şirket bu piyasada milyarlarca dolarlık işlem yapıyor. Bu işlemi yaptığı zaman grafik değişiyor.Sizi terse yatırabiliyor. Müthiş bir piyasa ve 3trilyon dolarlık işlem hacmi var. Borsa uzun vadede kazandırır risklidir.Kontrol tamamen sizde değildir. Forexte saatler içersinde zengin olabilirsiniz şans çok iyi giderse.Genelde iradeli oynayıp günde 100$ atmak kenara çok işe yarıyor kazananlar böyle kazanıyor. Bu işin içinde çok büyük isimler var.Zengin amcalardan biri 30milyon$ını buna ayırmış 10kişilik ekip kurmuş forex oynatıyor onlara. tuto yazarım bi tane resimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 peki black 2 sorum olcak: 1. si bu verdiğin örnekteki 200pip lik oynayışta elde edilen 200 dolarlık kazancın 200 ü de mi sana kalıyor? 2. si, kazandığın parayı nasıl tahsil ediyorsun? Hesaba transfer mi? kredi kartına mı yatırıyolar yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 arkadaşım, forex de ben şöyle böyle yaptım paranın anasını ağlattım diyebiliyor musun? eğer diyebiliyorsan, benim gürcistan'da takılı yaklaşık 600k USD var. 0 vergi, max %20 kayba razıyım türkiye'ye sokabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 huun ben diyemem o riskin altına giremem küçük oyuncuyum zamanla büyüyeceğim.Henüz 6 aydır oynuyorum çok bilgi tecrübe gerektiriyor.İradeli olmanız lazım.Ama forexten paranın anasını bırak kayınvalidesini 7düvelin anasını ağlatan çok adam biliyorum.Bana bu işi ilk söyleyen adam yat aldı eşşek kadar.Ki adam basit bir aracı kurumda çalışan borsacıydı. Forex forumlarından tanıdığım emekli bi amca var.Eski bankacı.Adam diyo ki "ben günde 50$ kazanınca kapatıyorum dışarıya çıkıyorum." Öyle bir açgözlülük geliyor ki.Saniye de dolar geliyor düşünün yani. bu sistem 87 yılından beri Amerika da var.Bize geleli 2-3 sene oldu. Yeni duyulmaya başlıyor. Ben yaklaşık 6 aydır oynuyorum 400$ para kaybettim ilk başta ama şimdi 3bine kadar çıkardım. Çok riske giremiyorum hareketim kısıtlı para gerekliliğinden. Oraya gömdüğün parayı unutacaksın kaybettiğinde o paraya üzülmeyeceksin o para seni zor duruma sokmayacak ki o şekilde oynayabilirsin. Yoksa başında stresten gidersin. Demo yu indirin anlarsınız beni. Saniyelik veri geliyor saniyelerde 1pip yukarı aşşağıya oynuyor bazen düşüyor döner diye bırakıosun daha da düşüyor. Şöyle bir güzellikte var. Sistem seni tamamen zarara sokmuyor. 200$ ın var hesabında 100$ ını gömüyorsun. Marjin denilen bi olay var. Kaybedince sistem pozisyonunu kapatıyor daha fazla kaybetmeni engelliyor. Ya da emir veriyorsun Mesela parite 1.2750 gördüğünde kar ı al 1.2620 yi gördüğünde zararı kapat diyosun sistem trend içinde o emir noktasına gelince kapatıyor kendini. evet 200$ ı direk alıyorsun. Sistem de hiçbir ücret yok. Para vergisiz zaten. Para aracı kurumdan Netinvest şirketine gidiyor. Siz hesap açıyorsunuz ordan para yatırıyorsunuz gidip bankadan paranızı alıyorsunuz. Aslında fiziki bi para yok ortada.Sanal yani 200$ kazandığınız anda hesabınıza işlenmiyor. Ama gidiyorsun bankaya forex hesabımda 2000$ var çekmek istiyorum diyorsun çekiyorsun. Ben henüz para çekmedim. Facebookta application ı var.İsteyen yüklesin ordan bi temelini anlasın. Ama hedefonline dan hemen demo hesap açın.Haftasonuna girdik pazartesi açarlar hesabınızı. Bu arada şu anda piyasalar kapandı.Pazar 18:00 da açılıcak. Evet biraz titan saadet zincirleri gibi oldu farkındayım =) Ama adı Forex buyrun araştırın. Öğrenmeden sakın girmeyin paranıza yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben o para yüzünden dgm de yargılandım. gerçi beraat ettim ama vergi açısından hala sakıncalı bir para. istersen ispanya cam banka sokarım, adıma forex hesabı açtırırım. sonrası senin işin, fifti fifti paylaşırız sokabildiğini. şu yeni yasa zamanzingosu çıktı ama gene de yemiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ahaha süper kaybedince kızmak yok ama :p Bilmiyorum büyük hesap hareketlerinde prosedür nedir. Ben daha yeni başladım küçük oyuncuyum.Bizimkiler haliyle takip edilmiyordur.Sonuçta max5-10bin dolar hareketlenir hesap.Forex hesabına 150bin euro aktarıp çekebilir misin bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oha adam silah kacakcisi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 huun su yurtdisindan sorgusuz sualsiz para getirme yasasi cikmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 birde benim bildigim avrupada her hangi ulkeden %2-5 arasi parayi getiren kuryeler var anlamadim ben tam olarak takiliyla ne demek istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 boşalırını sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 aga cikti ama olay sadece vergi de degil ki. esasen para gayet temiz ama tahsil konusunda ne yazik ki sikinti vari. bi sekil adimiz mafya ile anildi ki aslinda tamamen hakkim yenmistir yani o konuda. ukrayna`da bir fabrikaya iyi para baglamistik hala oglu ile yas daha 18 idi, simdi hakkimi yiyen ibneler istanbulda katrilyonluk oldular ama ben parami yarim yamalak kurtarabildim. alacak 2 kere tahsil edildi birisi yasal birisi gayri mesru yollardan. yasal olani mafya kapti bizim para gurcistanda kaldi. savciya salya sumuk agladik yirttik ama 2 sene telefonum dinlendi hehe 6 ayda bir mektup geliyordu telefonunuz falanca numarali dava sureci cercevesinde dinleniyor diye. o savci simdi cok tasakli adam oldu, gerci benim kanka ama yinede cekincelerim var. ergenekon falan derken basimizi sikintiya sokmayalim gene. foreks isi olmazsa teminat mektubuna cevirip kredi cekecem ama paranin sikintili oldugunu bildigi icin banka da yan ciziyor. gene beni mafya yapacaklar zorla ya du bakalim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Phyxantar said: boşalırını sat -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 black parani bir cekmeye calis bakalim ne olacak. cok hos seyler yazmamislar anladigim kadariyla. http://www.hedefonline.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hmm araştırmak lazım. Bi sorgulayalım basit bir karalama kampanyasıda olabilir. Ben henüz çekmedim.Sorun olucağını zannetmiyorum. Çünkü kuzenim daha 2hafta önce yüklü bi para çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar