Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Soru belli dolarım var, satıp satmamak konusunda kararsızım. Bundan sonra düşermiş gibi geliyor, yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 en az 2 milyon olur, düşmesi için hiçbir sebep yok, sıcak para cennetiydi türkiye, şimdi bütün para geri dönüyor evine, bütün dünyada kriz olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kaç doların var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 1.45ken ben de öle diyodum, keşke daha da alsaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bence bu aralar kendine göre en yüksek noktaya geldiğinde sat, euro'nun da görece düştüğü bi anda euro al. yılbaşından önce de dolar düşmüş olursa tekrar dolar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yeterli paran varsa sat ev al :) ev fiyatlari dolari olanlar icin goreceli olarak cok ucuzladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gidipte öyle 100 doların varsa bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 matama said: yeterli paran varsa sat ev al :) ev fiyatlari dolari olanlar icin goreceli olarak cok ucuzladi ahah bak bu daha iyi tavsiye (tabi paran o kadar çoksa), ama ev fiyatı daha da düşebilir önümüzdeki seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bugun merkez bankasının döviz satım ihalesine çıkması bekleniyor.dolar 1,5 lere 1 ay içinde düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şu an için eğer unutabilceğiniz bi miktar paranız varsa borsaya girmek en mantıklısı. bu krizler filan geçipde 2-3 sene önce olduğu gibi 50k görürse borsa köşe olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Cikar daha. Ev fiyatlari da inecek. Reel sektore daha adam gibi yansimadi issizlik artsin filan sonra alirsin. Krizin basindayiz daha biz acele etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Uludağ ekonomi profesörlerinden birinin dediğine göre piyasadaki dlar açlığı doları 8 9 ay içinde 1.900 lere kadar çıkartacak sonra tekrar düşecek ve 1.400 1.500 arası sabitlenecek.Euro düşecek ayrıca.Ben euro larımı dolar yapıcam bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Akhlaur said: Uludağ ekonomi profesörlerinden birinin dediğine göre piyasadaki dlar açlığı doları 8 9 ay içinde 1.900 lere kadar çıkartacak sonra tekrar düşecek ve 1.400 1.500 arası sabitlenecek.Euro düşecek ayrıca.Ben euro larımı dolar yapıcam bugün yarın. dolar açlığı nasıl oluyor abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şu an 1900 e kadar yolu var. 1900 den sonra japonya devreye girecek. amerkianın borcu var japonyaya. eğer japonya her zaman ki gibi offset olarak isterse yükselmeye devam edecek dolar. yok nakit isterse, o zaman 1900 den sekip geri düşecek. arkadaşın yorumu bu. bayağı iyi takip ediyor. 1650 sınırı var onu geçerse 1900 e kadar yolu açık demişti. sınırı geçti ve yükselmeye devam ediyor zaten şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ben bilmem açlık nasıl olacak ben paramı dolara çeviricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 önceki senelerdeki artışında 1.78 den dönmüştü 1.75 görse bozdurcaktım bende ama kaşınıyorum bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Tv de dinlemiştim uzmanlar 1.70 civarına yükselmesini bekliyolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 satın petrol alın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Aegean said: şu an için eğer unutabilceğiniz bi miktar paranız varsa borsaya girmek en mantıklısı. bu krizler filan geçipde 2-3 sene önce olduğu gibi 50k görürse borsa köşe olursunuz bu da doğru ama 3 sene de uzun süre borsa çoştuğunda bankaların borsa grafiklerini göstermişlerdi acayip yükselmeler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 paranı ye yoksa yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dolar için max değer 1.70 olacaktır tahminimce. bu rakamdan sonra merkez bankası müdehale eder gibime geliyor. ama düşse düşse 1.50-1.60 aralığına kadar düşer die bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 eski evlerden bahsetmiyorum beyler insaatcilardan al iyide pazarlik yapabilirsin bu ara. seneye bu kadar proje olmaz ortalikta Jadelith said: Cikar daha. Ev fiyatlari da inecek. Reel sektore daha adam gibi yansimadi issizlik artsin filan sonra alirsin. Krizin basindayiz daha biz acele etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 borsa, gayri menkul falan yapilacak en kotu seylerden biri. Kriz cikicak diyosusunuz. Krizde yapilacak en kotu sey parayi kitlemektir. Simdi paran dolarda kalsin amerikada daha ne yapilacagi belli degil. Doviz artisi 2 tlye kadar devam edebilir. Ama dovizi tahmin etmek cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Euro/Dolar paritesi de müthiş düştü forex ten takip ediyorum şu an 1.25 seviyelerinde taban fiyatı bulacak bir-iki hafta içersinde sonra yükselim gelicek. Taban formasyonu yapıyor çünkü. Forex te tam pozisyona girilebilecek zaman müthiş getirisi olucak. Euro bozup forexten dolar alımı yapıcam.Kısa vadede en iyi yatırım.1-2 ay içersinde binlerce dolara koşabilir karınız. Ayrıca uzun vadede borsa en iyi yatırımlardan biri şu an. Biraz daha bekler borsa sonra toparlamaya başlar şu son çeyrek bi atlatılsın.2009 ilk çeyrekte yükselecektir. 3-4 sene sonra 50binlere gelmesede 40-45 bini yakalar bence.Tabi o riske girmeye değmez defansif olayım dersen en iyisi bono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 350 stg e kiraladım evi bu sene 750ytlydi kira şimdi 950 ytl :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar