Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spooks


mani

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet gazetesinde geçen hafta gördüğüm bir haber üzerine farkına vardım bu dizinin. meğerse 3. sezonun 6. bölümünde Haluk Bilginer oynuyormuş. Tabi dizi 6. sezonunu bitirmiş durumda. Burda Hurriyet gazetesinin habercilik anlayışına birkaç laf etmek istesemde bir şekilde bu diziyle beni tanıştırdıkları için susuyorum.

Spooks BBC nin MI-5 üzerine kurulu bir dizisi. Bildiğiniz casusluk, olitika entrika ve bolca aksiyon üzerine kurulu. şuanda 3. sezonuna geçmiş bulunmaktayım ve izlediğim her bölüm şu ana kadar kusursuzdu diyebilirim. Dozu yerinde ayarlanmış aksiyon ve gerilim var.

diğer amerikan yapımı örnekleri gibi rambo vari kahramanlar yaratmıyor en azından. -burda direk boku 24 ün üzerine attım anlayacağınız gibi-

IRA , terorism, orta doğu, türkiye , amerika avrupadaki anarşist gruplar vs her nekadar klişe konular olsada diğer örneklerine göre bu konuları daha mantıklı ve gerçekçi bir şekilde işliyor. Oyunculuk bakımındanda etkileyici.

Sanırım TNT dede gösteriliyormuş ama ben netten indiriyorum.

Bu arada birazdan palpatinin oynadığı bölümü izleyecem çok heyecanlıyım!

Spooks Code:9 ile karştırmayın bu arada indirirseniz. yoksa rezalet bi diziyle karşılaşırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
aramaya inandım ve bu konuyu buldum. dizi bence çok iyi, karakterlere fazla bağlanılmıyor içlerinde süper kahraman yok :) bu yüzden ölümlere fln rastlanıyor. mi5 yabancı düşmanlarla kapışırken bir yandanda ülke içindeki politik dengeler üzerinden hareket ediyor. bazen müttefikleriyle kapışıyor bazen el kaide gibi örgütlerle. tnt de çıkan en sağlam yapımlardan bence. bunların dışında arada çeşitli mesajlarda verilmiyor değil. örneğin ırak savaşının yanlışlığından acıya acıyla karşılık verilmesinin sonuçlarından fln. bazen manyak gerilim oluyor ve karakterler o psikolojik durumu çok iyi yansıtıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
şu gibi operasyonları
http://www.wired.com/threatlevel/2010/02/dubai-assassination-has-hallmarks-of-mossad/
daha güzel ve gerçekçi anlatan başka bi dizi yok sanırım..

bizimkiler takım elbise + standart tabanca, mafyadan bozma kahramancıklarla dizi çekme mastürbasyonu yapsınlar anca..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 11 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...