mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Hürriyet gazetesinde geçen hafta gördüğüm bir haber üzerine farkına vardım bu dizinin. meğerse 3. sezonun 6. bölümünde Haluk Bilginer oynuyormuş. Tabi dizi 6. sezonunu bitirmiş durumda. Burda Hurriyet gazetesinin habercilik anlayışına birkaç laf etmek istesemde bir şekilde bu diziyle beni tanıştırdıkları için susuyorum. Spooks BBC nin MI-5 üzerine kurulu bir dizisi. Bildiğiniz casusluk, olitika entrika ve bolca aksiyon üzerine kurulu. şuanda 3. sezonuna geçmiş bulunmaktayım ve izlediğim her bölüm şu ana kadar kusursuzdu diyebilirim. Dozu yerinde ayarlanmış aksiyon ve gerilim var. diğer amerikan yapımı örnekleri gibi rambo vari kahramanlar yaratmıyor en azından. -burda direk boku 24 ün üzerine attım anlayacağınız gibi- IRA , terorism, orta doğu, türkiye , amerika avrupadaki anarşist gruplar vs her nekadar klişe konular olsada diğer örneklerine göre bu konuları daha mantıklı ve gerçekçi bir şekilde işliyor. Oyunculuk bakımındanda etkileyici. Sanırım TNT dede gösteriliyormuş ama ben netten indiriyorum. Bu arada birazdan palpatinin oynadığı bölümü izleyecem çok heyecanlıyım! Spooks Code:9 ile karştırmayın bu arada indirirseniz. yoksa rezalet bi diziyle karşılaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dizi fena degil, vakit gecirmek icin izlenebilir. haluk bilginerli bölümü izledim. haluk bilginer mafya babası rolünde, zoe denen ajanı yolluyolar türkiyeye onun hakkında bilgi toplasın diye vs. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aramaya inandım ve bu konuyu buldum. dizi bence çok iyi, karakterlere fazla bağlanılmıyor içlerinde süper kahraman yok :) bu yüzden ölümlere fln rastlanıyor. mi5 yabancı düşmanlarla kapışırken bir yandanda ülke içindeki politik dengeler üzerinden hareket ediyor. bazen müttefikleriyle kapışıyor bazen el kaide gibi örgütlerle. tnt de çıkan en sağlam yapımlardan bence. bunların dışında arada çeşitli mesajlarda verilmiyor değil. örneğin ırak savaşının yanlışlığından acıya acıyla karşılık verilmesinin sonuçlarından fln. bazen manyak gerilim oluyor ve karakterler o psikolojik durumu çok iyi yansıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 s1e03 te kürt-türk sorunu işlenmiş çok acayip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 2 bölümünde hugh laurie oynuyormuş ben de diyorum bu adam bana tanıdık geliyor. ahah mükemmel ya. orda bile adamda house kırıntıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 öldü mü kaldı mı derken 4 kasımda BBC One da 8. sezonunun başlayacağını öğrendim. merakla beklemekteyim yeni sezonu. son sezonlarda heyecan olsada ilk sezonlar kadar değildi. umarım 8. sezon daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Muhteşem bir dizi ya cidden bayıldım yani tek kahraman FTW olayını aşmışlar en azından. Kesinlikle tavsiyeederim eğer Bond tipi casusluktan sıkıldıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hangi sezondasın abso ? haluk bilginerli bölümü izledin mi ? ilk sezonlardaydı sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 haluk bilginer'li bölüm iyyidi. diznin dinamik olması. paso karakterlerin gelip gitmesi, ölmesi, görevden alınması diziyi süper kılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 eVET YA CİDDEN BEGENDİM DİZİYİ. Haluk Bilgilnerinki resmen dizideki dönüm noktalarından biri olan bölüm resmen harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ta bu arada -bunu sık deme imkanımız olmuyor. ondan tadını çıkarta çıkarta söleyim- haluk bilginerin oyunculuğu bildiğin eziyor adamları.. diyorsun helal olsun sana be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ozellikle, "Osman vestiyerdeki kız ordamı" kısmı harika bence ya. Dizide ilk ciddi Turk mafyasıyla ile karşılaşmaları ve darmadagın oldular hehehe. Zoenin resmen ödü ..kuna karışıyor Bilginerin yanında hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şu gibi operasyonları http://www.wired.com/threatlevel/2010/02/dubai-assassination-has-hallmarks-of-mossad/ daha güzel ve gerçekçi anlatan başka bi dizi yok sanırım.. bizimkiler takım elbise + standart tabanca, mafyadan bozma kahramancıklarla dizi çekme mastürbasyonu yapsınlar anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 9. sezon bomba gibi başladı. hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bilginerli bölümü izlemiştim baya iyiydi :P zaten sadece o bölümü izledim :) onuda şans eseri 1-2 yıl önce bi türk kanalında görüpte izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 10. sezona gelmiş yuh. izleyesim var ama nasıl zor geliyor b ukadar bölüm izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 çok bölüm yok esasında. her sezon 8-10 bölüm klasik ingiliz dizisi. bitti zaten 10. sezonla artık dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben bunu bumplıyorum ya. polisiye topiğinde de yazdım ama içim el vermedi burayı da uplayayım. 3. sezonu indiriyorum şimdi pis yerde kaldı. harcamayın aşıkları. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ofofof tom spoilerı. 3x02 lan nasıl üzüldüm, christine de son darbeyi vurunca adamın sinirler lava düştü daha da en az 2 sezon yazmam bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar