Horizon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bununla ilgili bir başlık göremedim , fazlaca başlık var gözümden de kaçmış olabilir. Bu yüzden kusura bakmayın. Birçok Türk'ün oynadığı core kurallı serverda açtım ben de karakterimi. Merak ettiğim şu ; Core ve open RvR arasında tercih olarak başlıca neleri değerlendirebiliriz ? RvR tag mız devamlı açık en büyük fark bunu biliyoruz. Ama bunun dışında avantajlar ve dezavantajlar olarak neleri sıralayabiliriz ? Artı olarak neden birçok Türk ya da en azından paticik ahalisinden birçok kişi core kurallı serverlarda oynamayı tercih ediyor ? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Senaryolarda Bolster Buff'ı gelmiyor Open RvR serverlarda, 2 düşük Tiere geçersen Tavuk oluyorsun (gank olayı), Core'da 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benim bildigim kadarıyla baska bi fark yok. dedigin gibi core serverlara göre flag heryerde acık. ama bu oyunda core serverlarda da rvr zonelar fazlasıyla mevcut o nedenle genelde core tercih ediliyor ki insanlar 3-5 quest yaparken urasmamak için:) eh varmış biraz fark yazdıktan sora gördüm gangrenin yazısını:) çok önemli degiller gibi duruyor:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Evet bunları biliyorum sağol , anladığım kadarı ile rank 40 karakterin var. Peki şunu soruyim , aslında en merak ettiğim şey bu; Core kurallı serverda rvr sıkıntısı çekiliyor mu ? Rvr nin açık olduğu mekanlar var bunu biliyorum. Ama onun dışında normal mekanlarda rvr olmaması sıkabiliyormu oyuncuyu ? En azından rvr yi seven oyuncular açısından soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sıkmıyor. Ben sıkılmıyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yanlız şöyle bi durum var core serverlarda rvr zoneların dısında da flag acık olabiliyor. bu durumda o bölgelerde de sana dalabilirler veya sen flagi acık birisine dalabilirsin. demek istedigim rvr zonelar dısında pvp sıfır gibi bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 open rvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Core sistemi yeterince iyi ve mantıklı. Tavuk için 2 tier fark çok fazla bir kere, PvE ile uğraşırken sizden 15-20 level yüksek biri gelip sizi ganklayabilir gayet güzel, oyunlarda da böyle gereksiz insancıkların çok olduğunu biliyoruz. Oyunun mantığına da ters biraz zaten, open rvr olması heryerde grup savaşları olacağı anlamına gelmiyor, tersine sürekli solo çatışmalar, ganklemeler demek. Oyun da daha çok grup RvR mantığına dayandığı için, birbirine karşı bariz özellikleri olan classlar arasında (+sürpriz avantajı) gereksiz bir karmaşa yaratılmış oluyor. İsteyen RvR olmayan alanda da düşmana saldırabilir veya flag açık gezebilir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 open rvr kendinden dusuk adami gidip kesmekle ugrasacak ve bundan ego tatmin edecek insanlara yonelik. o yuzden core diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Oyunun outdoor pvp objectiveleri tamamen RvR alanında. Öbür zonelar quest zone. Bu durumda orada pvp yapmak quest yapanları ganklemekten ibaret oluyor. Core'da outdoor pvp kale ve objectiveler etrafında dönüyor, meydan muharebesi çıkma şansı daha yüksek. Ben en delikanlısında oynamak istiyorum, en hardcore'u olsun diyenler dışında kimseye Open RVR tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Quest yaparken, %20 canla, benden 15 level yüksek adamın arkadan gelip beni öldürme ihtimali varsa bana göre bu hardcore bile değildir, gereksizdir :) Ama işte o dediğin "delikanlılık" bitiriyor zaten Türk insanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Kesinlikle core bu oyun icin daha mantikli ama iste arada kafada cinlayan ses yokmu 'sendemi core oynicaktin lan nolduu gibi' insani tahrik edebilio :D arkadaslarin degindigi delikanlilik durumu disinda core rulaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hardcore, ismi bile tamam. 'normal' gibi gudik isim yerine debdebeli isim koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Rvr serverında da oynuyorum , sırf amerikalı guild orada diye yoksa cidden çekilmez, gank seven ve milleti zor durumlarda öldürmeyi seven birileriyseniz tam size göre. Lev 12 iken gecerken 20 lik adam sırf zevk olsun diye üstünüzden geçiyor, bu 2 tier aşağısına kadar tavuk olmama haltı bayağı kötü etkiliyor yani. Ayrıca senaryo yaparken varan özellikle stealth classlar sizi 2nyede alıyor (ki zaten bunarın levellarıda sizden çok yüksek , stealth olmasada keser yani =P ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bana kalırsa hangisinde oynarsan oyna hiç bi fark yok zaten rvr yi scenario dışında yapabilecegin bi alan yok belki bide kale savaşlarına girersin onda da bilgisayarın araba fiyatında ise.. rvr serverda de lvl 40 olsan gank için 1 tier altında kesecegin kimse bulamayacagın için bi daha gitmeyeceksin coreda zaten tavuk oluosun gitmeyeceksin hangi serverın ismi hoşuna gidiosa onu ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Warhammer Online'ın " War is everywhere " mottosu, "Open RvR" sunucularda daha fazla hissediliyor gibi. Core sunuculardaki ortak pq alanlarında birbirlerine en büyük saldırısı "taunt" ve "lol" olan oyuncuları görmek; oyunda kan, gerçekçilik ve savaş için çıldıran beni üzüyor. Şaka bir yana, edindiğim izlenimler "core" sunucularının daha sistematik ve dengeli savaşlar için, "open rvr" sunucularınınsa daha özgür daha gerçek ve "sevişme savaş"çılar için yapıldığı yönünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Hao said: Warhammer Online'ın " War is everywhere " mottosu, "Open RvR" sunucularda daha fazla hissediliyor gibi. Core sunuculardaki ortak pq alanlarında birbirlerine en büyük saldırısı "taunt" ve "lol" olan oyuncuları görmek; oyunda kan, gerçekçilik ve savaş için çıldıran beni üzüyor. Şaka bir yana, edindiğim izlenimler "core" sunucularının daha sistematik ve dengeli savaşlar için, "open rvr" sunucularınınsa daha özgür daha gerçek ve "sevişme savaş"çılar için yapıldığı yönünde :) nerde bu war is everywhere olayı yaa ben niye göremiorum ? ben heralde bu forumdakilerden farklı bi warhammer var onu oynuorum.. scenariolar dışında war mar yok kardeşim varsa da bana denk gelmedi ne hikmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Kaç tane Open Rvr sunucusu var da ve kaç tanesinde oynadın da " war mar yok kardeşim ehe mehe " diye çemkiriyorsun ? Sunucuya başlamadan önce, sunucunun populasyona bakmak güzel bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bir kaç enstantene bugün aval aval gezainirken rastladığım: gayet te zevkliydi Karak-Azgal (Core server) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Core da özellikle ortak PQ larda düşmana melül melül bakmak hiç hoşuma gitmiyor. War is not everywhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 eminim last stage'i yaparken arkadan şişlenip epic kaçırmak daha çok canını sıkardı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 e pvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ne zaman istersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 e arkadan şişleyecek adam ne zaman isterse yapamamış oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ona göre de sunucu var işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar