Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Over-rated futbolcular?

loserz

Öne çıkan mesajlar

erucalavera said:
loserz said:

EURO 2008 deki almanya maçında attıgı golden başka güzel attıgı bir golü görmedim.

öeh artık.

aynı euro 2008de hırvatistana attığı gol nedir ?
aynı semihin bu sene mtk maçında attığı çeşit çeşit 4 golden, aşırtma olanı nedir ?
geçen seneden aklımda kalan, gençlerbirliği maçındaki "sol" ayakla uzaktan attığı gol nedir ?

iyi golcü olmakla kıstasınız güzel gol atmaksa, örnekler bunlar. diğer her türlü gol için yine semih şentürke bakabiliriz sanırım. :)

euro 2008 de hırvatistana attıgı gol farkındaysan adamın sırtına çarpıyor hemen onundeki.

MTK maçında bende atarım.
iyi golcü olmakla kıstasım güzel gol atmak degil ama zaten iyi golcüyseniz zor posisyonlarda bile gol attıgınızda o goller otomatikman güzel oluyor zaten.

@ zegna

arsenal maçında kaçırdıgı topları,kontrol edemedigi topları atsa maç çok farklı olurdu.bir adam gol kaçırır ama semihin gol kaçırmasının şekli falso.evet semih top saklayamıyor topda kontrol edemiyor.Ayrıca bu demek degil ki semih topçu degildir,demek istedigim semihe verilen " kral, süper golcü,milli takımın degişmez ismi" gazlarının yerinde olmadıgıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Robinho real'i taşıdı be ayıp günah nesi overrated. Berbatov da cok ii futbolcudur, hele hele Ribery'ye overrated diyeni net döver Bayern sempatizanları.

yazılmayanlar arasında Saviola eski overratedlardan. Semih de tam Morientes'dir, under-ötesi-rated.
Sosyal ağlarda paylaş

bence soz konusu turkiye ise : gokhan gonul. gecen sene adam galatasaray'a bi gol atti die dunyanin en buyuk genc yeteneklerinden dediler. adamin hali ortada.

FUTBOLU BILMEM AMA ANTRENORLUK KONUSUNDA! ARAGONES nasil bi bagsurdur adam. yenilirken bile gulebiliyor. omru hayatinda 1-2 zikko basarisi var zaten EURO 2008'de adam hic bisi yapmadi. TORRES VE JUAQUIN iki pas yapsa zaten 10 kisiyi oynatiyordu. dunya'da kimsenin o adamin iyi bir antrenor oldugunu kanitlayacak bilgiyi edinebilecegine dahi inanmiyorum.

bide fener'de gene JOSICO gercegi var. dunyanin en tirt yildizi:P sen git 4-5 milyon euro para bas. yeminle adamlar yardim kurumu ozurlu ve yaslilara para dagitan bi kurum oldu FENERBAHCE AS.

guiza'nin iyi bir futbolcu ve turkiye'de cok iyi is yapacagina inaniyorum fakat adam yanlis takima geldi:D besiktas yada trabzon'da oynasa adam baya su vakte kadar 10 uzerinde gol atardi. ama fiyati fala
Sosyal ağlarda paylaş

Spacecake said:
dEaThMooN said:
Çok saçmalamış millet yaw ..

Robinho,Anelka,Zidane,Berbatov,Semih,Sabri,Ayhan,Hasan Şaş fln baya güldüm yani ..

Burak Yılmaz'a katılıyorum ..

Micheal Owen ( Wonder Kid'i bi zamanların .. )
Woodgate
Serdar Özkan

onlara gülüp de michael owen mı diyorsun ? hmmmmmm

Owen'ı en son ne zaman seyrettin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...