Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 toggie said: kazım >> all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 burak yılmaz fenerbahçenin yıldızıdır. laf atmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 erucalavera said: loserz said: EURO 2008 deki almanya maçında attıgı golden başka güzel attıgı bir golü görmedim. öeh artık. aynı euro 2008de hırvatistana attığı gol nedir ? aynı semihin bu sene mtk maçında attığı çeşit çeşit 4 golden, aşırtma olanı nedir ? geçen seneden aklımda kalan, gençlerbirliği maçındaki "sol" ayakla uzaktan attığı gol nedir ? iyi golcü olmakla kıstasınız güzel gol atmaksa, örnekler bunlar. diğer her türlü gol için yine semih şentürke bakabiliriz sanırım. :) euro 2008 de hırvatistana attıgı gol farkındaysan adamın sırtına çarpıyor hemen onundeki. MTK maçında bende atarım. iyi golcü olmakla kıstasım güzel gol atmak degil ama zaten iyi golcüyseniz zor posisyonlarda bile gol attıgınızda o goller otomatikman güzel oluyor zaten. @ zegna arsenal maçında kaçırdıgı topları,kontrol edemedigi topları atsa maç çok farklı olurdu.bir adam gol kaçırır ama semihin gol kaçırmasının şekli falso.evet semih top saklayamıyor topda kontrol edemiyor.Ayrıca bu demek degil ki semih topçu degildir,demek istedigim semihe verilen " kral, süper golcü,milli takımın degişmez ismi" gazlarının yerinde olmadıgıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 semih şentürk e overrated diyen gitsin kendini 5mt lik duvardan 30 kere atsın. zira gökdelenin tepesinden düşerken bayılmayı bile haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 zidane, pele-maradona ikilisinin yanına adı yazılacak yegane adamdır. semih de çok süper topçu. bu senenin rakamlarına bakarsak en abartılan adam emre. bildiğiniz bücür emre. senelik 3 milyon € nasıl verilir o adama ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Fatih Durgut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Baki Mercimek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ribery. Bu kadar overrated bir futbolcu görmedim nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 öeh be fransa'da ribery'den başka oynayan adam yok. ayrıca mordric de overrated değil bence gayet süper adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Robinho real'i taşıdı be ayıp günah nesi overrated. Berbatov da cok ii futbolcudur, hele hele Ribery'ye overrated diyeni net döver Bayern sempatizanları. yazılmayanlar arasında Saviola eski overratedlardan. Semih de tam Morientes'dir, under-ötesi-rated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 saviola overrated değil acıların çocuğu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ronaldinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 abi zidane over-rate deme hayali falan bile yok bonepart kusura bakma .adam son yüzyılın en iyilerinden belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bence soz konusu turkiye ise : gokhan gonul. gecen sene adam galatasaray'a bi gol atti die dunyanin en buyuk genc yeteneklerinden dediler. adamin hali ortada. FUTBOLU BILMEM AMA ANTRENORLUK KONUSUNDA! ARAGONES nasil bi bagsurdur adam. yenilirken bile gulebiliyor. omru hayatinda 1-2 zikko basarisi var zaten EURO 2008'de adam hic bisi yapmadi. TORRES VE JUAQUIN iki pas yapsa zaten 10 kisiyi oynatiyordu. dunya'da kimsenin o adamin iyi bir antrenor oldugunu kanitlayacak bilgiyi edinebilecegine dahi inanmiyorum. bide fener'de gene JOSICO gercegi var. dunyanin en tirt yildizi:P sen git 4-5 milyon euro para bas. yeminle adamlar yardim kurumu ozurlu ve yaslilara para dagitan bi kurum oldu FENERBAHCE AS. guiza'nin iyi bir futbolcu ve turkiye'de cok iyi is yapacagina inaniyorum fakat adam yanlis takima geldi:D besiktas yada trabzon'da oynasa adam baya su vakte kadar 10 uzerinde gol atardi. ama fiyati fala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Dynun said: Fatih Durgut ahaha ne alaka lan ajahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ha türkiye için gökhan ünal . fatih durgut daha 22 yaşında , az zamanda kısa işler yaptı . biraz sistem hataları var , doğru yönlendirilmesi lazım çocuğun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Çok saçmalamış millet yaw .. Robinho,Anelka,Zidane,Berbatov,Semih,Sabri,Ayhan,Hasan Şaş fln baya güldüm yani .. Burak Yılmaz'a katılıyorum .. Micheal Owen ( Wonder Kid'i bi zamanların .. ) Woodgate Serdar Özkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu topikte yazılanların %98'ine YUH! diyorum.. ayıp gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Emile Heskey vardır bir de, zamanında bu adamı ingiliz milli takımında nasıl oynattılar anlamak mümkün deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Dynun said: Fatih Durgut saçmalama abi adam yıllarca barcelonayı taşıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dEaThMooN said: Çok saçmalamış millet yaw .. Robinho,Anelka,Zidane,Berbatov,Semih,Sabri,Ayhan,Hasan Şaş fln baya güldüm yani .. Burak Yılmaz'a katılıyorum .. Micheal Owen ( Wonder Kid'i bi zamanların .. ) Woodgate Serdar Özkan onlara gülüp de michael owen mı diyorsun ? hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 christiano ronaldo, bence hic oyle yakisikli filan degil, saclarini amele gibi tariyo bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mauro Camoranesi David Trezeguet Ivan Campo Santiago Solari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Spacecake said: dEaThMooN said: Çok saçmalamış millet yaw .. Robinho,Anelka,Zidane,Berbatov,Semih,Sabri,Ayhan,Hasan Şaş fln baya güldüm yani .. Burak Yılmaz'a katılıyorum .. Micheal Owen ( Wonder Kid'i bi zamanların .. ) Woodgate Serdar Özkan onlara gülüp de michael owen mı diyorsun ? hmmmmmm Owen'ı en son ne zaman seyrettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şaka mısın :D michael owen ve trezeguet birazdan rooney falan diceksin diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar