eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sabah çatır çatır oynuodum... şimdi oyuna giriom rockstar logosu gelio ama ondan sonraki loading bi türlü geçmio... pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 xbox360 için haftaya patch geliyormuş pc'yi de görürler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ch3 e geçtim... dediiniz bölümde patlama olcak die çok korktum ama bişi olmadı... oyun gerçekten zevkli geçio... bu saatlere kadar oynatıo kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Disappear said: san andreasi sevmeyipte gta 4'e hasta olmak enteresan bisi cidden. gta 4 te grafik disinda hic bi yenilik yoktu nerdeyse san andreas'a kiyasla. bi dandik internet ve cell phone olayi yapmislar o kadar. enteresan olan neymis onu merak ettim cidden. san andreasi sevemedim. hikayesi yeterince doyurucu gelmedi. eskimis gta3 motorunu uzatmaya calismislar ama olmamis. vice city gibi eglenceli bir oyun tarzi da goremedim. gta 4 ise tam tersine yeni bir baslangica imkan tanimis. oyun, grafik dahil yeni bastan hazirlanmis. bu sekilde hikayeyi daha doyurucu sekilde isleyebilmisler. oynanabirlik gelismis. vice city gibi eglenceli bir oyun tarzi sunmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 renkler ve zevkler diorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Programs > Bully > Uninstall Rockstar PC oyuncusuyla dalga geçmeye devam ediyor. İmkansız kontrolüyle, ÇAMUR gibi yazılarıyla, pixelleri sayılan gölgeler ve 3 sene öncesinin grafik kalitesiyle tam bir port. Trailerı ve artworkü görüp benim gibi "Aaa değişik ve kaliteli bir oyun" diye heveslendiyseniz aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benim gibi heveslenip de oynuosanız devam diim :D ben baya zevk alıom :D (banlama beni :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bone yapma gozunu seviyim. tamam san adreastaki konu doyurucu degildi, "yo yo nigga" konseptiydi ama gta 4 unde assa kalir bi yani yokki. yamyam kilikli apacinin tekiyle oynuyoruz. adama yarim milyon dolar para yaptim, oyunun sonuna dogru hala 5k$ lik islere bile "para varsa yaparim agbii" diye gidiyodu. gta 4 un motoru gelismis olabilir ama gta 3 ten san andreasa kadar olan butun yenilikleri cikarmislardi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 oyuna 10 dk dayanabildim. kontroller baydı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 valla san andreas beni doyurmadı. hikaye görevlere intro olsun gibi konulmuş gibiydi. gta 4'te ise görevler hikaye için konulmuş gibiydi. az buçuk oynadıysan farklarını görebilmen gerekirdi. birçok oyun dergisi ve sitesi gta 4'e, san andreas'a göre daha fazla puan verdi örneğin. gta 3 ile vice city aynı oyunlar demek gibi bişi bu, ki vice city, gta 3'ün yanında dizi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bu bully neden bu kadar kastırıyor? grafikler çok güzel ama aleti çok zorluyor. acaba patch felan var mı, ya da bir tweak olayı felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 irenc bi oyun ya cok cok cok repetatif yane tam konsol oynu pcde yuklemeye deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Oyun 2GB'dan fazla ram'le doğru çalışmıyor. Duvarlar gidip geliyor, zeminler saydam, sonsuz yüklemeler falan. Özellikle 64 bit Vista'da iyice çıldırıyormuş. Son 1618 yılda yapılan en kötü konsol portu deniyor. Adamlar yüzsüzce patch falan çıkartmak için parmaklarını kıpırdatmıyor. Sitelerinde PC versiyonu için bölüm bile yok. Support'a mail atanlar tersleniyormuş. Bende çalışmadığı için epey araştırmıştım. Steam oyunu dağıtımdan kaldırdı bu sorunlar yüzünden. Hala dükkanlarda 10-15 dolara satılıyor. Ama 10-15 doları sokağa atmış oluyorsun. Eğer sende çalışıyorsa da sadece yavaşlıktan şikayetçiysen olabilecek potansiyel sorunların binde birini görmüşsün sadece. Sonuç olarak: PC versiyonu = dolandırıcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 şehre çıkınca çöküyordu bende paso, bayıp sildim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 valla şu an chapter 3 teyim, bir kere bile çökme donma sorunu yaşamadım (win 7 ultimate radeon 3850 1 gb ram) oyun fena değil ama nedense beni pek sarmadı. rockstar ı hep eleştirirdim aynı türden oyunlar yapıyor diye, gta nın liseli versiyonunu yapınca fikrim biraz değişti. yanlız hala gözetmenleri dövemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya oyunda şöyle iğrenç bişi var. pc versiyonunun grafikleri çok güzel, ps2 versiyonunun grafikleri kötü. pc versiyonunun optimizasyonu rezalet, ps2 versiyonu performanslı çalışıyor. pc oynadıktan sonra ps2 oynayasın gelmiyor, ama pc oyunu da oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aşırı tekrarlı tam bir konsol oyunuydu bu.. 20dk oyna..yeterli. çok ucuza düşürseler dahi verilen paraya yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar