Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bully

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Disappear said:

san andreasi sevmeyipte gta 4'e hasta olmak enteresan bisi cidden. gta 4 te grafik disinda hic bi yenilik yoktu nerdeyse san andreas'a kiyasla. bi dandik internet ve cell phone olayi yapmislar o kadar.

enteresan olan neymis onu merak ettim cidden.

san andreasi sevemedim. hikayesi yeterince doyurucu gelmedi. eskimis gta3 motorunu uzatmaya calismislar ama olmamis. vice city gibi eglenceli bir oyun tarzi da goremedim.

gta 4 ise tam tersine yeni bir baslangica imkan tanimis. oyun, grafik dahil yeni bastan hazirlanmis. bu sekilde hikayeyi daha doyurucu sekilde isleyebilmisler. oynanabirlik gelismis. vice city gibi eglenceli bir oyun tarzi sunmuslar.
Sosyal ağlarda paylaş

Programs > Bully > Uninstall

Rockstar PC oyuncusuyla dalga geçmeye devam ediyor. İmkansız kontrolüyle, ÇAMUR gibi yazılarıyla, pixelleri sayılan gölgeler ve 3 sene öncesinin grafik kalitesiyle tam bir port.

Trailerı ve artworkü görüp benim gibi "Aaa değişik ve kaliteli bir oyun" diye heveslendiyseniz aman diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

bone yapma gozunu seviyim. tamam san adreastaki konu doyurucu degildi, "yo yo nigga" konseptiydi ama gta 4 unde assa kalir bi yani yokki. yamyam kilikli apacinin tekiyle oynuyoruz. adama yarim milyon dolar para yaptim, oyunun sonuna dogru hala 5k$ lik islere bile "para varsa yaparim agbii" diye gidiyodu. gta 4 un motoru gelismis olabilir ama gta 3 ten san andreasa kadar olan butun yenilikleri cikarmislardi nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

valla san andreas beni doyurmadı. hikaye görevlere intro olsun gibi konulmuş gibiydi. gta 4'te ise görevler hikaye için konulmuş gibiydi.
az buçuk oynadıysan farklarını görebilmen gerekirdi. birçok oyun dergisi ve sitesi gta 4'e, san andreas'a göre daha fazla puan verdi örneğin.
gta 3 ile vice city aynı oyunlar demek gibi bişi bu, ki vice city, gta 3'ün yanında dizi gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Oyun 2GB'dan fazla ram'le doğru çalışmıyor. Duvarlar gidip geliyor, zeminler saydam, sonsuz yüklemeler falan. Özellikle 64 bit Vista'da iyice çıldırıyormuş. Son 1618 yılda yapılan en kötü konsol portu deniyor.

Adamlar yüzsüzce patch falan çıkartmak için parmaklarını kıpırdatmıyor. Sitelerinde PC versiyonu için bölüm bile yok. Support'a mail atanlar tersleniyormuş. Bende çalışmadığı için epey araştırmıştım.

Steam oyunu dağıtımdan kaldırdı bu sorunlar yüzünden. Hala dükkanlarda 10-15 dolara satılıyor. Ama 10-15 doları sokağa atmış oluyorsun. Eğer sende çalışıyorsa da sadece yavaşlıktan şikayetçiysen olabilecek potansiyel sorunların binde birini görmüşsün sadece. Sonuç olarak:

PC versiyonu = dolandırıcılık
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
valla şu an chapter 3 teyim, bir kere bile çökme donma sorunu yaşamadım (win 7 ultimate radeon 3850 1 gb ram)

oyun fena değil ama nedense beni pek sarmadı. rockstar ı hep eleştirirdim aynı türden oyunlar yapıyor diye, gta nın liseli versiyonunu yapınca fikrim biraz değişti. yanlız hala gözetmenleri dövemedim :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...