PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 20 dakika =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 msn etki edermi hıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 cık. kaçla indiriyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 6 yazio.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 asdasdkjş git port aç abicim. edit: kuruyorum oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hehe tuttum oyunu güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oha süper oyundur bu össye hazırlanırken oynardım ps2'de pc'ye mi çıkmış yaw süper. müziği bile aklımda bum bum bum bum bum bum buruburu bum bum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Vista 64bit'de çalışmıyor ya, sonsuza kadar loading =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben o kadar beğenmedim ya gta'yı direkt convert etmişler okul ortamına ama biraz ilerleyeyim belki senaryo güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 banada özelden bi el atan yokmudur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 "özelden el atmak" ne demek? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oyuna bi not verin indirecem ya da bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4 saate oynıcam... o zamana kadar bekle oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bully'i PS2'de oynamıştım, çok da beğendiğimi söyleyemiycem. Bir görev yapmaya kalktığın zaman dersi kaçırabiliyorsun. Boş boş oturup dersi beklemek de bayabiliyor. Ders olayı çok kazık geldi bana ayrıca, button sequence vardı yanılmıyorsam, hiç sevmem button sequence meselesini. Polis triplerinde dolaşan adamlar direk "security zone" yaratıyor okul içinde. GTA4'te direk çarpıldım, hasta oldum diyebilirim. Bully beni o kadar sarmadı. GTA San Andreas'a benzettim sanki, onu sevmemiştim. Bunca sene sonra PC'ye çıkması ilginç olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bully san andreas a benziosa deli bi oyundur... oynamadan puan veriom... 95... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kenjuro said: banada özelden bi el atan yokmudur ya onun yerine sana bir bölüm banı verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 MrLevie said: oyuna bi not verin indirecem ya da bırakıcam 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bone said: Bully'i PS2'de oynamıştım, çok da beğendiğimi söyleyemiycem. Bir görev yapmaya kalktığın zaman dersi kaçırabiliyorsun. Boş boş oturup dersi beklemek de bayabiliyor. Ders olayı çok kazık geldi bana ayrıca, button sequence vardı yanılmıyorsam, hiç sevmem button sequence meselesini. Polis triplerinde dolaşan adamlar direk "security zone" yaratıyor okul içinde. GTA4'te direk çarpıldım, hasta oldum diyebilirim. Bully beni o kadar sarmadı. GTA San Andreas'a benzettim sanki, onu sevmemiştim. Bunca sene sonra PC'ye çıkması ilginç olmuş... san andreasi sevmeyipte gta 4'e hasta olmak enteresan bisi cidden. gta 4 te grafik disinda hic bi yenilik yoktu nerdeyse san andreas'a kiyasla. bi dandik internet ve cell phone olayi yapmislar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 stuntman olmak istiyorum yeni ragdoll sistemi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 2 saatir aralıksız oynuorum oyunu... çok zevkli olmuş... taraflar var... gta 2 deki taraf sistemi yine burda mevcut... şu anda sağdece okulda dolaşabiliorum ama haritada şehiride gösterio... yani harita bariz büyük. gta san andreası sevdiyseniz mutlaka oynamalısınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ya chapter 2'nin başında last minute shopping görevinde bisikletle kasabaya inip karının erzaklardan 2 tanesini alıyorum her seferinde 3.'yü alamadan oyun patlıyor. alış sıralamasını değiştirdim önce berbere sonra kasaba, önce kasaba sonra berbere vs.. gittim ama sürekli bully.exe hata veriyor deli oldum. var mı böyle bir şey yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 daha oraya gelemedim... istersen game fix exe lerden birini indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 birkaç kere daha denedim de dükkanlarla alakalı bir olay sanırım, herhangi bir yerde bir tanesinden çıkıp diğerine girersem hata veriyor. ama okulda veya başka girip çıkabileceğimiz yerlerde düzgün çalışıyor. fix falan yok sanırım, zaten oyunda herhangi bir koruma da yok. artık rockstar'ın patchini bekleyecem napayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hmm... bende şimdi baktım gerçekten de çıkmamış fixleri... ama trainerları var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aynı patlama olayı bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar