Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bully

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Bully'i PS2'de oynamıştım, çok da beğendiğimi söyleyemiycem. Bir görev yapmaya kalktığın zaman dersi kaçırabiliyorsun. Boş boş oturup dersi beklemek de bayabiliyor. Ders olayı çok kazık geldi bana ayrıca, button sequence vardı yanılmıyorsam, hiç sevmem button sequence meselesini. Polis triplerinde dolaşan adamlar direk "security zone" yaratıyor okul içinde.

GTA4'te direk çarpıldım, hasta oldum diyebilirim. Bully beni o kadar sarmadı. GTA San Andreas'a benzettim sanki, onu sevmemiştim.

Bunca sene sonra PC'ye çıkması ilginç olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Bully'i PS2'de oynamıştım, çok da beğendiğimi söyleyemiycem. Bir görev yapmaya kalktığın zaman dersi kaçırabiliyorsun. Boş boş oturup dersi beklemek de bayabiliyor. Ders olayı çok kazık geldi bana ayrıca, button sequence vardı yanılmıyorsam, hiç sevmem button sequence meselesini. Polis triplerinde dolaşan adamlar direk "security zone" yaratıyor okul içinde.

GTA4'te direk çarpıldım, hasta oldum diyebilirim. Bully beni o kadar sarmadı. GTA San Andreas'a benzettim sanki, onu sevmemiştim.

Bunca sene sonra PC'ye çıkması ilginç olmuş...

san andreasi sevmeyipte gta 4'e hasta olmak enteresan bisi cidden. gta 4 te grafik disinda hic bi yenilik yoktu nerdeyse san andreas'a kiyasla. bi dandik internet ve cell phone olayi yapmislar o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

2 saatir aralıksız oynuorum oyunu... çok zevkli olmuş... taraflar var... gta 2 deki taraf sistemi yine burda mevcut... şu anda sağdece okulda dolaşabiliorum ama haritada şehiride gösterio... yani harita bariz büyük. gta san andreası sevdiyseniz mutlaka oynamalısınız...
Sosyal ağlarda paylaş

ya chapter 2'nin başında last minute shopping görevinde bisikletle kasabaya inip karının erzaklardan 2 tanesini alıyorum her seferinde 3.'yü alamadan oyun patlıyor. alış sıralamasını değiştirdim önce berbere sonra kasaba, önce kasaba sonra berbere vs.. gittim ama sürekli bully.exe hata veriyor deli oldum.

var mı böyle bir şey yaşayan.
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç kere daha denedim de dükkanlarla alakalı bir olay sanırım, herhangi bir yerde bir tanesinden çıkıp diğerine girersem hata veriyor. ama okulda veya başka girip çıkabileceğimiz yerlerde düzgün çalışıyor.

fix falan yok sanırım, zaten oyunda herhangi bir koruma da yok.
artık rockstar'ın patchini bekleyecem napayım :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...