Aral Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Kadıkoy'den eve donerken ici tıkabasa dolu bir minibuste calındı(cok buyuk ihtimal yada bir yerde dusurdum). Hattım kapalı kapalı su an, alan kisi kapattı telefonu heralde.Neyse ki pin kodu var. Ne yapmam gerekiyor ? birileriyle konustum imei numarasından takip cart curt dediler sizce ise yarar mı? Yepyeni iphone gitti valla.. en cok ta icindeki resim ve kisisel bilgilerim icin uzuluyorum.Gelismis telefon kullanmanın da kotu yanı bu heralde, calınınca kendinizi cıplak gibi hissediyosunuz. Ozetlemek gerekirse; ugrasırsam bisi cıkar mı? Yoksa bosuna mı zaman harcamıs olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 of bi de iphone :/ geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 saol.. Drıelirecem ya hattı iptal ettirmek icin vadafone musteri hizmetlerini ayorum "calısma saatlerimiz 09.00-18.00 arasındadır" diyo, adam kalkıp yurt dısını arasa girecek fatura bi tarafıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 karakola gitcen... numaranı vercen... numarandan telefonun seri kodunu bulcaklar... çalınan telefonuna yeni bi hat takılıp çalıştığı zaman ortaya çıkacak... geri alcan telefonu... bu gün benim evide soydular bunlarla uğraştım... ordan biliom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aral said: saol.. Drıelirecem ya hattı iptal ettirmek icin vadafone musteri hizmetlerini ayorum "calısma saatlerimiz 09.00-18.00 arasındadır" diyo, adam kalkıp yurt dısını arasa girecek fatura bi tarafıma. pin kodunu bilmeden nası arıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 telefon açıkken airplane mode a sokup çıkarınca pin istemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pin kodunu kırmak çok basit bişi zaten. geçmiş olsun telefon vodafonedan kayıtlı sanırım bulursun bence karakola faturanla gidersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iptal ettiremiyorsan karakola gitseydin hemen,en azından herif arasa etse bile elinde birşey olurdu,geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kız arkadaşım da telefonunu kaybetti de, faturayı bulmamız bir ayı geçti, bir haftadır da polise gitmedik, nerdeyse 2 ay olacak yani. Aslında daha iyi, çalan adamlar IMEI sorgulama şeysinden takip ettiyse "ihbar etmemişler" diyip IMEI değiştirmekle uğraşmamış ve satmış/hat takmış olabilirler, bulunma ihtimali yüksekir. Yine de polisten "nerdeydiniz kardeşim bunca zaman" gibi bir tepki alabiliriz diye korkuyorum ben, ne yapalım sizce? Birkaç gün olmuş gibi mi gidelim, yoksa adam gibi anlatalım mı durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 adam gibi anlat bence sonra ortaya çıkar önceden olduğu rezillik olmasın :) aral sende hiç vakit kaybetme ne kadar çabuk resmi süreci başlatırsan o kadar çabuk alırsın telefonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 valla şevkini kırmak gibi olmasın ama büyük ihtimal GG. imei den fln takip ettiren(ettirmeye çalışan) arkadaşlarıma karakolda çay ikram etmişlerdi en son.ha bi de ellerinden geleni yapacaklardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Taa lise dönemimde telefonunu 2 kere çaldıran arkadaşım IMEI'den takip edip geri almıştı iki seferde de. Mümkün olduğunca çabuk resmi başvuruda bulunun, peşini de bırakmayın derim. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ikinizede büyük geçmiş olsun. IMEI den telefonlar bulunuyor içini rahat tut. otobus yada dolmuşa bindiğimde yaptığım ilk iş cüzdanımı ve telefonumu montun cırtcırtlı iç cebine sokmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 IMEI den elefon babayi bulunuyor. Gidip savciliga suc bildiriminde bulunuyosun olurda eger hakim urasan bi insandsa araniyor. Yoksa direk takipsizlik karari cikiyor. IMEI ler klonlaniyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Hevesini kırmak gibi olmasın da umarım telefonu bulan veya çalan adam cahil birisi çıkar da fake imei girmez telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 IMEI klonlanıyor da aynı anda aynı IMEI 2 yerde açık olamıyor Bone. Onun için -düz mantıkla- adamın boşa çıkmış Nokia bulup da IMEI değiştirtip öyle satmak gibi bi masrafı etmesi için siteden takip etmesi lazım "ihbar etmişler mi" diye, etmemişsen uğraşmaz heralde. Senin gibi düşünüp etmeyenlerin sayısı da oldukça fazla çünkü. Tek umudum bu şekilde, yoksa zor tabi bulmak. Merak ediyorum bi de nası buluyolar, polis elinde GPS monitörle mi gidiyor olay yerine napıyor :p Tamam bulunduğu alanı görürsün hat takıp açarlarsa da nası pinpoint ediyorlar yani, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 BonePART said: IMEI den elefon babayi bulunuyor. Gidip savciliga suc bildiriminde bulunuyosun olurda eger hakim urasan bi insandsa araniyor. Yoksa direk takipsizlik karari cikiyor. IMEI ler klonlaniyor diye. bizim arkadaşın telefonunu buldular konyadan cıktı, diğer arkadasında aldıgı telefon calıntı telefon cıktı savcılıktan yazı gelmişti. benım bıldıgım ve gordugum kadarıyla bulunuyor telefonlar IMEI den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Baggio said: IMEI klonlanıyor da aynı anda aynı IMEI 2 yerde açık olamıyor Bone. Onun için -düz mantıkla- adamın boşa çıkmış Nokia bulup da IMEI değiştirtip öyle satmak gibi bi masrafı etmesi için siteden takip etmesi lazım "ihbar etmişler mi" diye, etmemişsen uğraşmaz heralde. Senin gibi düşünüp etmeyenlerin sayısı da oldukça fazla çünkü. Tek umudum bu şekilde, yoksa zor tabi bulmak. Merak ediyorum bi de nası buluyolar, polis elinde GPS monitörle mi gidiyor olay yerine napıyor :p Tamam bulunduğu alanı görürsün hat takıp açarlarsa da nası pinpoint ediyorlar yani, ilginç. bilgim yok ama şöyle hayal ediyorum :) çalıntı telefonun IMEI sını listeye giriyorlardır, telefon aktif olunca uyarı mesajı geliodur u win ! diye, sonra location falan diyip hooop adamın ensesine biniolardır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Benim de yeni telefon de iki sene önce gitti böyle. Imei numaraları filan değiştiriliyor zaten ki polisin de öyle çok ilgilendiğini sanmıyorum. Ben savcılığa başvurduktan iki üç hafta sonra eve gelen kağıtta kısaca, biz bişey bulamadık telefonla ilgili çalındığına inanmıyoruz, siz herhalde evde filan düşürmüş olacaksınız gibi komik bişey yazıyordu ama yine ümitsizliğe kapılma tabi ben hala o telefonun geleceği günü bekliyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar