Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 unac said: Cons said: küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım. kezzap da dolrurabilirdin öyle düşün. sen iyi bir çocuksun. hatta şirinleri bile görmüş olabilirsin. gördü şirinleri gördü ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pogodi said: püsüyü migros poşetine koyup bağlamıştık ağzını, üstüne uzaktan kumandalı araba sürmüştük böyle odanın içinde dönüyodu poşet hızla çok komikti. poşeti açtığımızda püsünün yanında kakitosu da vardı. üzüldük sonradan. ahahahha nasıl bi anlatım bu, yarıldım. kakitosu he asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yılbaşında çok sarhoş olup ortalığı dağıtan yaygara yapan bir arkadaşın bardağına votka şiveps(kasamicam)çiş karışımı yaptık içirdik o kusmadı ama az kalsın ben kusuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bi defasında sevdiğim çocuğu başka bi msn adresine ekleyip baştan çıkartmaya çalışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 camdan atlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sesu said: ben de küçükken anneannemin yaptığı muhallebilerin altına deniz anası koyardım yazlıkta :D OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yaratıcılık çok iyi ama. deniz anası/muhallebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Kaç sene oldu hatırlamıyorum küçük kuzen yatarken gece alt pijamasına çarşafına falan işemiştim teyzemler onun işediğini sansın diye tabi direk anladılar...yazık lan üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Küçükken japon balığıma aşırı yem verip çatlamasına neden oldum ve ciddi bunu yazarken bile içimde bi sıkıntı bi pişmanlık hüzün var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 10-15 kişilik velet grubunda canımız sıkılıyorken napsak napsak "kalebaskın" da baydı diye düşünürken gece gece, işte o anda aklıma geldi bi heyecan.. -ek bilgi- emekli polis olan pskopat bi yaşlı amca vardı, çocuklara sinir olurdu, en alt katta otururdu ve camına vurulup kaçınca çok kızar hemen pardesüyü kapıp dışarı çıkıp bizi kovalardı -ek bilgi- dalmış olduğumuz meyve ağacının ürünlerini tüketip çekirdeklerini cama fırlattıydım, coğu farketmedi hatta bazıları yaşlı amcayı bile bilmiyorlardı, biz depara başladık tabi onlarda noluo lan derken adam camdan çıktı ve siz görürsünüz demişti.. sonra unutuldu o olay, kaçtık falan mahallenin bakkalının önünde oturuyoz muhabbet ediyorduk ki polis geldi.. aramızdan diğer mahellenin çocukları polis arabasının göz alıcı ışıklarını görünce gece gece çil yavrusu gibi dağıldılar. bende bırakın olm biz burda oturuyoz mahallenin çocuğuyuz zaten onlar yaptı sanarlar biz kurtuluruz die yakın çevreme akıl verdim. arkasından polis bizi çekti tabi sormaya başladı. --ek bilgi 2-- bu arada benim yaptığımı bilen sadece 2-3 kişi var ve onlar zaten benim yakın çevre --ek bilgi2-- toplamda 4-5 kişi falanız bu durumda ve aramızdan sadece 1 kişi arka mahallede oturuyor(kankamız değil yani samimi olmadığımız, esmercene bi çocuk) işte sonra esmer eleman başladı ötmeye, abi biz bilmiyoz valla onlar kaçtı onlardan biri yapmıştır(gerçekten de kimin yaptığını bilmiyor).. benim elemanlarda beni ispiyonlamıyor tabi kankayız ya :).. bize bi baktı nerde oturuyorsunuz siz dedi. bizde, biz hepimiz bu sitede oturuyoz abi dedikten sonra polis bi bize bide esmer oğlana bakıp, -tamam siz gidin dedi, elemanı kulağından tuttular ve arabaya bindirirken; -sen gel bizle bakalım biraz dolaşmaya çıkalım senle evin nerde senin.. dediğini duyunca içim güp güp ediyordu ama sesimi çıkamıyordum diğer yandan da ne kadar p.ç olduğumu düşünüp arkadaşlarla kesişiyorduk. o sırada polis arabası mavi kırmızı ışığını etrafa yaya yaya uzaklaşırken, biz arkasından donuk donuk bakıyorduk merakla.. Ertesi gün esmer oğlanı gördüğümüzde yanına koşup olm noldu lan noldu nereye götürdüler seni falan sorduk tabi.. o da olm s.kecem ha dövdüler falan arabada sonra eve bıraktılar beni, hep o kaçanlardan biri yüzünden bi bilsem onlardan hangisi yaptı s.kecem onu diye ağlamaklı bi ifadeyle uzaklaştı ve bir daha da bize yaklaşmadı. bu da böle bi anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 :((((( Zavallı kedicikimize tam gaza gelmiş başka bir konuda gülme krizlerindeyken, herkese ikram ettiğim rocco damağa yapıştırmalı naneli zımbırtıdan bir parça vermiştim. Köpükler saçarak yerde tepinmeye başladı :(( Derhal yıkadım ağzını zavallının, sonra da çok çok kızdım kendime, günlerce kızdım. Yine kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yaşamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 aşık olmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 5 yaşındayken kuzenimle yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Uğur böceklerini (yakşalık 15 20 tanesini ve tabi ki köyde) bir kovaya toplayıp sonra da birkaç yaprak atıp ve biraz da üstlerine işeyerek acaba yaşayıp yaşamayacaklarına bakmıştım.Kapağı kapatıp ertesi gün geldiğimde iki tanesi canlıydı.Diğerleri ölüydü ve kova çok kötü kokuyordu tabi.Bilemiyorum benim için bilimsel bir deney olmuştu.8 yaşımda öğrenmiştim ki çiş öyle söylendiği gibi her konuda yararlı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yazılamayacak kadar kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Cons said: küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım. abi yapmadın dmi bunu bize delikanlı ol söyle çok zaman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 size değil lan daha küçüktüm. ama yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ha iyi kendimi aldatılmış hissettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kedilerin makatina muslugu sokup veriyoduk suyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Anelor said: kedilerin makatina muslugu sokup veriyoduk suyu... no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 KireiMerodii said: :((((( Zavallı kedicikimize tam gaza gelmiş başka bir konuda gülme krizlerindeyken, herkese ikram ettiğim rocco damağa yapıştırmalı naneli zımbırtıdan bir parça vermiştim. Köpükler saçarak yerde tepinmeye başladı :(( Derhal yıkadım ağzını zavallının, sonra da çok çok kızdım kendime, günlerce kızdım. Yine kızıyorum. ahah bu da iyiymiş. evdeki hayvanların hayatı, gelişme sürecinde vahşi hayattan daha zor gördüğüm kadarıyla sfgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben muhabbet kuşuma lunapark yapardım. kafasını kafesin demirleri arasına sokup kendini asmıştı, acı gerçeği evden uzak kaldığım 3 gün sonunda öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ferrero said: kafasını kafesin demirleri arasına sokup kendini asmıştı kanaryamız vardı balkonda bi tane muhabbet kuşu yakaladık, bizimkiler ayrı yerde tuttular bikaç gün ikisini, sonra evde yalnız olduğum bi ara gittim muhabbet kuşunu kanaryanın kafesine koydum arkadaş olsunlar diye sonra gittim başka bi odaya döndüğümde kanaryam aynı şekilde kafesinin demirlerine kafasını sokmuş çırpınıyodu, çıkardım dışarı ellerimde titriyerek öldü. içim cız etti yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar