dunno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hayatınızda yaptıgınız ennn seytani, en hin, en kotü sey nedr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Cons said: küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım. ADHAHASHAHASHASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 osbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 buraya yazarak herkesin kendini melek sanmasini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Fanta limon 500ml içip boş şişeye işemiştim. çok aç bir arkadaşımızda "oww fanta mı içiyon bi fırt versene aga" der demez şişeyi eline verdim ama tam ağzına götürürken gönlüm el vermedi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Masquerade said: Fanta limon 500ml içip boş şişeye işemiştim. çok aç bir arkadaşımızda "oww fanta mı içiyon bi fırt versene aga" der demez şişeyi eline verdim ama tam ağzına götürürken gönlüm el vermedi. =( ay kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Cons said: küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım. 13-14 yaşlarında su tabancalarına çamaşır suyu koyarak yapmıştık böyle bir şey dormlarda. İnsanlar yalnızca ıslandıklarını sanmışlardı, gerçek acı vurdu bir süre sonra herhalde onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oha çamaşır suyu. üstümde sevdiğim bi giysi varsa öldürebilirim karşımdakini o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 en kötüsü mü bilmiyorum ama sineklerin ayaklarına ip bağlayıp sokakta dolaştırırdık uçurtma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 arkadaşımın evinde kalırken kızın altında yumurta kırmıştım kız çok ağlamıştı uyurken bişeyler yapıldı diye sonra dayanamadım kızın ağlamasına anlattım olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 SoulCube said: en kötüsü mü bilmiyorum ama sineklerin ayaklarına ip bağlayıp sokakta dolaştırırdık uçurtma gibi. kanatlarını koparıp örümcek ağına atardık. salya akıtarak örümceğin avına saldırmasını izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 At öldürdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 okulda çocuklar pisavuara işerken alltaki boruyu tekmeyle kırardım kamiller ayaklarına işerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 busha oy verdim derdim, oy vermis olsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eskiden oturduğumuz apartmanın deposu vardı ama eksi birinci katta değil normal arabaların park ettiği yerdeydi girişi herkes de tüm fazla eşyalarını bisikletlerini fln oraya koyardı 10dan fazla sefer teyzemin oğlu ile birlikte tüm bisikletlerin üzerine işedik :) sonuncuda yöneticiye yakalandık suçu ben üstlendim koşa koşa eve çıktık fln 3gün azar işittim pişmanım. apartman. olacak aparmandeğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben çok iyi bi insanım yapmam öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben de küçükken anneannemin yaptığı muhallebilerin altına deniz anası koyardım yazlıkta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kediye koli bandını çift yönlü olarak hedeleyip yapıştırdım, o da bunun üzerine delicesine koştu. sonra hoşuma gitti arada bir yine yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 düşünüyorum da bulamadım lan kimseye yaptığım bi kötülük. yaramazlıkları falan saymıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 3 kişiyi aynı yerde bulusturup kavga ettirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Cons said: küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım. kezzap da dolrurabilirdin öyle düşün. sen iyi bir çocuksun. hatta şirinleri bile görmüş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bazı kişilere deer veriomuş gibi yaptım ve boşuna umutlandırdım... kesin cehenneme gitcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 püsüyü migros poşetine koyup bağlamıştık ağzını, üstüne uzaktan kumandalı araba sürmüştük böyle odanın içinde dönüyodu poşet hızla çok komikti. poşeti açtığımızda püsünün yanında kakitosu da vardı. üzüldük sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar