Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en kötü sey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fanta limon 500ml içip boş şişeye işemiştim. çok aç bir arkadaşımızda "oww fanta mı içiyon bi fırt versene aga" der demez şişeyi eline verdim ama tam ağzına götürürken gönlüm el vermedi. =(
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Fanta limon 500ml içip boş şişeye işemiştim. çok aç bir arkadaşımızda "oww fanta mı içiyon bi fırt versene aga" der demez şişeyi eline verdim ama tam ağzına götürürken gönlüm el vermedi. =(

ay kıyamam lan
Mesaj tarihi:
Cons said:
küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım.

13-14 yaşlarında su tabancalarına çamaşır suyu koyarak yapmıştık böyle bir şey dormlarda.

İnsanlar yalnızca ıslandıklarını sanmışlardı, gerçek acı vurdu bir süre sonra herhalde onlarda.
Mesaj tarihi:
SoulCube said:
en kötüsü mü bilmiyorum ama sineklerin ayaklarına ip bağlayıp sokakta dolaştırırdık uçurtma gibi.

kanatlarını koparıp örümcek ağına atardık. salya akıtarak örümceğin avına saldırmasını izlerdik.
Mesaj tarihi:
eskiden oturduğumuz apartmanın deposu vardı ama eksi birinci katta değil normal arabaların park ettiği yerdeydi girişi
herkes de tüm fazla eşyalarını bisikletlerini fln oraya koyardı

10dan fazla sefer teyzemin oğlu ile birlikte tüm bisikletlerin üzerine işedik :)
sonuncuda yöneticiye yakalandık suçu ben üstlendim koşa koşa eve çıktık fln 3gün azar işittim

pişmanım.

apartman. olacak aparmandeğil
Mesaj tarihi:
Cons said:
küçükken su tabancamı çişle doldurup arkadaşlarımı ıslatmıştım.

kezzap da dolrurabilirdin öyle düşün.
sen iyi bir çocuksun.
hatta şirinleri bile görmüş olabilirsin.
Mesaj tarihi:
püsüyü migros poşetine koyup bağlamıştık ağzını, üstüne uzaktan kumandalı araba sürmüştük böyle odanın içinde dönüyodu poşet hızla çok komikti. poşeti açtığımızda püsünün yanında kakitosu da vardı. üzüldük sonradan.
  • Yeni Oluştur...