Hagii Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kısa be net yazacak olursam. kız arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz. bu kızın mesleği öğretmenlik ve atanamıyordu ve bana eskiden çok düşkündü. hatta bana mesleğim yok diye beni terk edersin falan diyordu. ama ben meslek için evlenmeyi düşünümüyorum seninle demiştim. eğer öyle olsaydı şimdi mesleğin yok ayrılırdım diye de kanıtlıyordum bunu. şimdi ise ben askerdeyim ve kız arkadaşımın eylül de polislik çıktı seneye ocak ta polis oluyor. ama burada tek fark şu var eskiden bana bu kadar değer veren o kadar üzerime düşen kız bir an da değişti sanki. askerde o kadar yoğun olmama ve parasız kalmama rağmen onu her fırsatta arıyorum. ve aramalrımı açmıyor ve hep meşgul oluyor. dedim ki meşgulsun maillerle konuşalım arada. mailimi de okumuş ve cevap yazmamış. eskiden telefonda günde bazen 2-3 saat konuşurken şimdi ne olduda telefonlarıma cevap veremeyecek kadar yoğun oldu bu kız. hadi müsait değil. mailime cevap yazamayacak kadar mı yoğun bu kız. anlamıyorum. iyimser olmaya çalışıyroum ama olamıyorum. ve ayrılık mı devam mı ortada bi kararın olmaması beni deli ediyor. para veya meslek insanı mı değiştiriyor bilmiyorum. ve ne yapmalıyım ki. birşey değil ona söz verdim diye de başka birine de bakmadım hiç ben nerede hata yapıyorum arkadaşlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Evlenmeyi düşünüyorsan, ayrılığı hemen aklına getirmen ilginç. Kötü bir dönemden geçiyor olabilir, kafasında soru işaretleri olabilir, ilişkisini yeniden gözden geçiriyor olabilir sonuçta, ayrı kaldığınız süre içerisinde. Çok üstüne düşme, arka arkaya araman veya mail göndermen onun aklındaki fikirleri değiştirmez, bana göre. Biraz süre var, bu süre zarfında sen de düşün, hatta uzun uzun düşün. Evlenmeyi düşündüğün bir durumunda, ilk (veya ikinci) sorunda, "ayrılık mı var ufukta?" şeklinde bir düşünce oluşuyorsa kafanda, bu ilişkiyi tekrar bir gözden geçirmen gerekebilir bence. Umarım herşey en yakın süre içerisinde dilediğin gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 besle kargayı oysun gözünü olmuş bu olay sanki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Darlama bence biraz bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kendimden biliyorum meslek sahibi değilken annem le hep annemle evlenecek kız konusunda boş ta kalmam değil mi diye konuşurdum ( şimdi çok saçma geliyor ama demekki psikolojim o kadar berbat olmuş) ama meslek sahibi olunca hiç evlenmeyi dert etmedim. ama sürekli bu kızla evlenme hayali gelecek hayali kurup ta sonra olmaması soğuk duş etkisi aldırdı bana sonuç ta 1,5/2 sene olmuş. alışmışım bu kıza. eğer öyle bir şey yaparsa sonuç ta çok ta umrumda olmaz ama bi alışmışlık ve o kadar geçen emeklerim var. 1,5-2 senelik zamanım boşa geçmiş olacak. yani bana koyan şu an içinlik karasız olmam. bekleyip neler olacağını göreyim diyorum ama dediğim gibi kararsızlık beni deli ediyor. ney se üzerine düşmem de sanki onu mesleği için evlenmeyi düşünüyorum imajı oluşturabilir diye düşünüyorum. çünkü o öyle düşünmüştü. bilmiyorum bu kızı hala çözebilmiş değilim. herşey düzgün hiç birşey de olumsuzluk yok ama. kızların çoğu kez söylediği ile demek istedikleri farklı olabiliyor.benim sinirli olmamdan şikayetçi idi , bi yakınıda böyle sinirliymiş ve ondan nefret ediyorum diyordu. bir de şu senaryoı dan çok korkuyroum. kafasında ilişkiyi bitirmiş ve en ufak bir çatlak ta herşeyi resmi hale getirecekmiş gibi geliyor bana sanki . paranoyakımsı oldum bu senaryolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bir de yaşadığımız şehirler ayrı o diyor buraya yerleşelim evlenince ben diyorum buraya yerleşelim ve net bir sonuç alınamadı ve iş daha da ciddi olunca buna karar verecektik. sinirli olmam, memleketinden benim memleketime gelecek olması, mesleği olunca evde kalma korkusunun olmaması ( bana açıkca da söylemişti bunu yaşım geçiyor diye) hep kafasında bir kendimi sağlama alayımda o zaman basarım tekmeyi gibi bir durumun içersindeyim? en ufak çatlak ta bitirilmeyi bekleyen , veya ben seninle yapamam gibi bir cevabın geleceği bir ilişkiye mi dönüştü bu birini serbest bırak dönerse senindir dönmez se hiç bir zaman senin olmamıştır lafı aklımda çoğu vakit ama kararsızlık deli ediyor beni. bilmiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 akışına bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bir de şu soruyu sormak istiyorum. ( bu devir de babana bile güvenme lafını da referans alarak) bir kişiyle evliliğe söz verip sadece onunla ilgili hayaller kurmak mı daha doğru yok sa her an herşey olabilir diye evlenesiye kadar insanın yıkılışı kolay olur diye her zaman ( aldatma olayı olmadan) alternatifler bulundurmak mı doğru?(bir an için kafama dank etti bu sorular. sen bir kişiyi tanıyamıyormusun diyorsanız evet ben bu konuda çok safım genel de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Şu evlilik olayını anlaşma gibi görme işini asla anlamadım. Seviyorsan, o da seni seviyorsa, ikiniz de evlenmeyi düşünüyorsanız evlenirsiniz yani. Bu gitti ben şimdi kimle evlenicem demek çok çok çok çok çok saçma bir olay bence. Sanki sevdiğinden değil de boşta kalmamak için, evlenmiş olmak için evleniyor gibi gösteriyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sen askerdeyken başkasını bulmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 1.5 - 2 sene sandigin kadar fazla bir sure degil ve bosa gitmis gibi de dusunme. Her yeni insan yeni bir deneyimdir ve insana yeni birseyler katar. Kayip olmaz yani. meseleye gelince de, bidaha konusurken kendini burada ifade ettigin gibi ona da et, memnuniyetsizsen de eger bunu da belirt. Hic kimse ama hic kimse senden daha kiymetli degil, yarin obur gun cocuklarin ve anneleri disinda... bu kadin da su an cocuklarinin annesi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ve ayrica alternatif bulundurma, vs. tipi seyler yanlis. Sen zaten birine asiksan evlenirsin, onu anlarsin yani... evlenmeyi sirf esim olsun ailem olsun diye dusunuyorsan hic girme... evlilik bir kurum degil bazlarin iddia ettigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 azmo cocuklarimin annesi ol istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 AHAHAH AHAHA MUKEMMEL ESPIRI AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Böyle askerdeyken bu kadar ilerlemiş ilişkide sana arkasını dönmesi saçma geldi bana...ve açıkcası çok uyuz oldum umarım kafandaki senaryolardan biri gerçekleşmez ama bu kadarda hayırsız olunmaz kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 başka nedenler vardır sen askerde ortaya çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Hoca söyleyeceğim şudur ki, sen ve o ikinizde mesleğe başlamadan evlilik gündeme getirmeniz baştan yanlış olmuş. Şimdi olay şöylede olablir, kız önceden seni tek alternatif oalrak görüyordur. Şimdi işi bulunca senin tek alternatif olmadığını görüyordur. Kız milletine güvenilmez yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 şafak kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 PrudenT said: şafak kaç ocak 31 izinler de dahil olursa ney se zaman bıraktım ama bu ilişki de ayrılık diye bir düşünceyi de bir kenarda bulundurmak istememe rağmen bulundurmak zorunda olduğumu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar