Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Achievementlarda yazdığına göre 50 tane mountun olunca reward olarak %280 hızlı Albino drake veriyor(burning stepsteki uçan drakelerin aynısı ama sarısı) Bunun için gibip en ucuz mountlardan 50 tane alsak da kabul ediyormu? 8 golddu sanırım %60 hızlı yerde gidenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 50 tane farklı mount.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 tam türk işi hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 mesela atın tüm renklerini alıcan sonra gidicen diger bineklerinde tüm renklerini alıcan :) Wowhead de 240 tane gözüküyor 50 tane almak zor degildir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Cok abartı bişey gibi aslındada o kadar zor degil. Tabi biton gold saga sola kötü tasarımlı bir dragon almaya hevesliyseniz ayrı :p Burda tabi Paladin, Warlock ve Engineering olanlar daha rahat TBC Öncesi Undercity 5 Mounts Orgrimmar 6 Mounts Darkspear 6 Mounts Silvermoon 7 Mounts Thunderbluff 5 Mounts Toplam = 29 TBC Skettis 5 Mounts Netherwing 6 Mounts Shadowmoon 7 Mounts The Mag'har 8 Mounts Toplam = 26 PVP AV 1 Mount Halaa 2 Mounts PvP Honor 5 Mounts Seasonal 4 Mounts Toplam = 12 Craft Flying Machine 2 Mount Toplam = 2 Genel toplam = 69 Tane benim aklima gelen Ha nedir, rare drop olanlar ve Paladin ve locklarin kendi 2 mountu var. Loot cardlardan cikan mountlar var. Deli gibi eklemislerki daha buna WotLK mountlari bile yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Peki şu sadece Ahn'quiraj da kullanabiliğimiz böcekler vardı artık onlarda dışarıda kullanılabiliyor diye duymuştum doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yalnıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Eskiden 75 mounttu, nerflemişler. AQ40 içinde kullanılan buglar sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Kendi yazimi editliyemiyorum aklima gelmisken ekliyim verdigim listedeki mountlari almak icin pvp ve craft veya rareler disinda 4836 gold gozden cikarip o bahsettigim factionlarla exalted olmaniz lazim. Cenarion Expedition eklememisim ordada 7 mount var oda toplam 880g gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aq40 buglarını saydı bende gangren bug olabilirmi? 4 bug 6 tanede normal mount vardı stablemaster geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 AQ Drop ountu war ozel epic mount %100 hizda giden o sayiliyodur buyuk ihtimalle disarada biniliyodu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 onu zaten AQ kapısını açmak için gereken uzun quest zincirini yapan serverdaki ilk kişiye veriyolar.her serverda bi kişide var o mounttan diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Invulon said: Cenarion Expedition eklememisim ordada 7 mount var oda toplam 880g gerektiriyor bu outlanddekini diosan orda sadece 1600 lük kuş yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 simdi tekrar baktım dedikoduymuş hehe 2000g lık mount var oda dedigin gibi 1600g exalted la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 albino drake bana çok çirkin gözüktü, siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 en ucuz %60lik mountlarda sayiliyor bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 AQ40 mountları sayılıyor. Bug olabilir ya da olmayabilir ama şuanda sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Şu süpürge vb. şeyler dışındaki her mount sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Hmm, kolaylaşıyor o zaman? 5 %60 5 %100 1 %280 Bunlar sadece Faction'dan gelenler. 5 %100 PvP (Black) 1 %100 AV Bunlar BG'lerden gelenlerdi sanırım. 1 %280 Netherdrake 1 %280 Cenarion Exp. 1 Kodo Beerfest (%60 olanları?) 1 Ram Beerfest (%60 olanları?) 2 ZG 1 ZA 1 Strat 4 Talbuk 5 Nether Ray 1 Karazhan 1 The Eye 3 Arena Sezon 1 Sethekk Heroic 1 Winterspring 2 SM, Headless Horseman Kaldı mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 alın abi tamamına yakını var burda http://wotlk.wowhead.com/?achievement=2143#comments:id=411055 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 albino drake çok çirkin sadece "ben manyagım gittim 50 mount aldım" demek için binerim binsem. onu da ne kasıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Black War Bear var birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Gangren said: ... 2 ZG 1 ZA 1 Strat 4 Talbuk... onu sayma abi, o düşmüyor. görmedim yazdıysan ama phoenix mount var. edit: yazmışın ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Rilindorlan said: onu zaten AQ kapısını açmak için gereken uzun quest zincirini yapan serverdaki ilk kişiye veriyolar.her serverda bi kişide var o mounttan diye biliyorum.aslinda kapilari acan ilk kisiden sonra ilk 10 saat icinde gongu calip questi bitiren herkes alabiliyor. ama yaris yapildi genelde iyi sunucularda, yaris icin de gucler birlestirildi, bunun icin de ayni anda 2 kisinin tum o gerekenleri yapmasi pek mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Gangren said: Kaldı mı başka? Spectral Tiger +2 Turtle Mount +1 Rocket Xtreme +2 Blizzcon Bear +1 Birde karşı faction bossları öldürünce aldığın Bear mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar