Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bir insan kendi evladını kasını gozunu patlatıcak sekilde dovebilir mi ya da sinir krizi geçirticek kadar. Daireye gittim her yer kan içindeydi iki insanı ayırana kadar canımız cıktı.Lan bir insanın kendi evladına yapabileceği birşey midir bu ya hala aklım almıyor ya korku ya da sinirden titriyorum. Ölesiye dövmüş cocugu elinden ayırana kadar kasını dudagını patlattı polise haber verdik adamlar karısamayız diyip işin içinden cıktı nasıl. Cocuk ozel üniversitede okumussa ne olmus gondermeseydin , bitirip iş bulamadıysa ne olmus hayvan herif kendi evladına boyle zulum edilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 var öyle hayvanlar yani o daha çok çocuğunu dövme değil, sinirini ondan çıkarma işlemi karşısındakini çocuğu gibi düşünmüyodur o anda, yapıyodur ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Abi nası karışamazlarmış be? Oluyomuymuş öyle:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çocukda patlasaymış bi tane suratına salakmış o çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hakkaten haketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Raincloud said: Abi nası karışamazlarmış be? Oluyomuymuş öyle:S aile içi bişi aile içinden biri şikayet etmezse sessiz olun lehn diyip gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Tekrardan karıstı ortalık ve sonunda hastaneye goturebildik cocugu. Bu adamın yaptıgı ilk olay da değil daha geçen sene kolunu kırmıs tekrar hastanelik olmus cocuk ben babamdan yeni ogreniyorum bunu o aralar sehirdısında oldugum için. Simdi soyle bir durum var adamın akli dengesi olmadıgına dair ya da cocuguna siddet uyguladıgına dair sikayette bulunabilir mi apartman sakinleri ? Cünkü bu sefer salona girdiğimizde tabanca da sarjor ayrı olarak yerde duruyordu ve garanti yuzundeki morluklar bu yuzden bir insan yapamaz eliyle boyle birşeyi hukuk okuyan biri varsa yardım etsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hukuğa gerenk yok karete bilen biri varsa işi çözer hatta bilmeyen iri yapılı bi arkadaş olsa yine iş çözülür..çocuğuna yaptığının iki katını yapın.. ozaman anlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 evet babayi dovelim hastanelik edelim hatta kaziga oturtalim! cok basit saniyorsunuz bazen hayati. cocuk karsilik verebilecekken mi vermemis? neden olaylar bu noktaya gelmis? adam gercekten tedavilik mi? ne bilirim, biraz esra ceyhan kültürü edinin yahu. hemen siddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 babaya iki tane indirememis mi dövsün degil ama koluun falanda kırmıs kendini koruma amaclı dayak atmak sarttır boyle durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dory said: evet babayi dovelim hastanelik edelim hatta kaziga oturtalim! cok basit saniyorsunuz bazen hayati. cocuk karsilik verebilecekken mi vermemis? neden olaylar bu noktaya gelmis? adam gercekten tedavilik mi? ne bilirim, biraz esra ceyhan kültürü edinin yahu. hemen siddet. baba olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 belki adam güreşçi baba neslindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Everything is something happend. -F.Terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 komik degildi mike, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Kısacası adamların cok onceden borsada sağlam hisseleri vardı ve kaybettiler. cocugu benle yasıt hep ozelde falan okudu ama daha okurken bile hep cocuga adam sen aptalsın senden hiç bi b.k olmaz sen aptalsın tarzı ithamlarını yenileyip duruyordu. neyse okul falan bitti simdi kpss ye girdi kazanamadı sanırım özel sektorde de bir iş bulamayınca daha da bi bunaldı babası ve işin kotu tarafı pehlivan tipli dediğiniz gibi. 3 adam zor zapdetti cocuk karsılık verdi mi vermedi mi bilmiyorum, ama sikayet edilmesi gerekiyor cünkü eşi adam öldürüyorlar yetişin diye dün gece bas bas bağırdı apartman içinde ki hayatta evde olanları dısarı ile karısmak istemezler o derece bıcak kemiğe dayanmıs durumda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Abi alin annesini ve cocugu karakola gidin sikayetci olsunlar hemen gelir polis vardir onun bir olayi. Biz enistemi sikayet etmistik eheh polisler gelmisti ama ne konusuldu bilmiyorum ceza mi kestiler yoksa korkuttular mi adam duzeldi biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 zannetmiyorum akıllanacagını adam sıyırdı sanırım napcaklar ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dünyanın en yüzeysel topak başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 napsaydım gecenin yarısında oglunu katleden baba mı yazsaydım illa her bi bokla kendinize gore tasak geçiceksiniz zaten hayır okulda falan direk nerd muamelesi yiyip burada mı ego tatmini yapıyorsunuz merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yorumlarinizi yaparken, uzerine konustugumuz kavramin aile baba-cocuk iliskisi oldugunu ve gayet hassas bi konu oldugunu unuttugunuzu goruyorum, biraz daha dikkatli yazin lutfen. bazi seyleri yasamadan konusmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 adamın açsaydınız kaşını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Letsgetthesunshine said: Bir insan kendi evladını kasını gozunu patlatıcak sekilde dovebilir mi ya da sinir krizi geçirticek kadar. Daireye gittim her yer kan içindeydi iki insanı ayırana kadar canımız cıktı.Lan bir insanın kendi evladına yapabileceği birşey midir bu ya hala aklım almıyor ya korku ya da sinirden titriyorum. Ölesiye dövmüş cocugu elinden ayırana kadar kasını dudagını patlattı polise haber verdik adamlar karısamayız diyip işin içinden cıktı nasıl. Cocuk ozel üniversitede okumussa ne olmus gondermeseydin , bitirip iş bulamadıysa ne olmus hayvan herif kendi evladına boyle zulum edilir mi. kız arkadaşımın çok yakın bir arkadaşının cenazesi oldu aynen bu yüzden. 1 sene oluyor. Kriz anında sinirini çocuktan almış, öldürmüş döverken. 89lu mu neydi çocuk. hayatının baharı be. neler var neler biz çok azını duyup görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Şikayet, polis falan nedir? Şaka mısınız ya? Hayır apartman huzuru kaçıyor diye yapılabilir bunlar, çocuk üniversitesini bitirdiğine göre yaşı geçmiş yani, hukukende kolundan tutan yok o evde onu kısacası. Çocuk çok tepkiliyse resti çeker, yine kavga ederler, bu sefer vurur olmadı yine dayak yer siktirir gider, babası ölünce de mezarına tükürür olur biter yani. Nedir bu tantana anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hiç bir babanın okul yüzünden çocuğunu bu şekilde dövmeye hakkı yoktur. kızarsın üzülürsün ama böyle dövemezsin. bu adamın bunları yapmasının başka bilinmedik sebepleri varsa orasını bilmem. eğer polis bu tip bir olaya müdahale etmiyorsa, adam da sakinleşmiyorsa ayırmaktan veya adamı dövmekten başka seçenek kalmayabilir. sonuçta o olayı başka türlü bitiremezsin orada. bıraksınlar da adam çocuğu öldürsün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hicbir insanin, baska bi insani hicbi sekilde dovmeye hakki yok, ne babasi ne oglu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar