Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban Düzenlemesi

Voys

Öne çıkan mesajlar

sg-1 senin anlamdıgın şu.
kendi şizofreninde yaşıyorsun.
senin o copy pastelerinin tam karşıtlarını bizde copy pastelesek bu iş çıgrından çıkar.Forumdaki postları copy paste yaparak kaltiesizleştiriyorsun.
bu bir eleştiridir.eger burda millet bonekle dalga geçiyorsa senin postlarınla da geçmeli çünkü senin bonekten bir farkın yok.

wall of text yapıyorsun yaptıgın wall of textler bir hiçlikten ibaret.wall of text yapmadıgın zamanlar zaten copy paste.

e ben bunu niye yazdım?senin gibi kendi dünyalarında yaşayanların yüzüne vurmak için.yani yaptıgın copy pasteleri matah birşeymiş gibi bakma boşuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

c/p yapılır ama yeni bir konu olur, uygundur.

İlerleme kaydedilmiş bir konuda, onca konuşulan ve yürütülen fikri hiçe sayarak 'aha bu bunu demiş, okuyunda öğrenin' edasıyla yapılmaz. İçerik değişime uğramış, okumadan etmeden ilk 3-5 sayfanın içeriğine göre c/p sadece konuyu öldürür kanımca.

Yine alıntı derken tepkim bunaydı ama o farklı anlayıp 'ayarınızı almışsınız ama ben yine lafımı koyayım' edasına bürünmüş, başkasının bana olayı anlatımını bana kapakmış gibi algıladı.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo siz aşmışsınız abi yüce varlıklar olmuşsunuz da benim nasıl post atacağıma karışır olmuşsunuz, "öyle yap böyle yapma" diye direktif verir hale gelmişsiniz, ben ne diyim artık.
Aslında yazacak çok şey var, uzun uzun bi WoT kasacaktım (ha WoT'larım da boşmuş bu arada, ben başkalarıyla uzun uzun tartışırken bu "WoT'ların boş" diyen arkadaşları o sahnelerde göremiyoruz bir türlü), vazgeçtim, size ne cevap versem boş. Ayrıca konuyla alakasız kaçan benim c/p (aslında başlığın esas cevabı), sizin yaptığınız "neden c/p'liyosun" bıdı bıdısı konuyla über süper alakalı, ona da eyvallah.

buradan dönüp, yaptığım c/p'ye yorum yapan tek kişiyle devam edeyim, kendisinin uçuk kaçık, çıkıntı, marjinal fikirleri vardır, ama bu forumda birbirimizi kırmadan, hakaret etmeden adam gibi tartışabildiğim, konuşabildiğim, bikaç kişiden biridir.

sir said:
yasağı kaldırmak için "paranoyak" bi zihniyette "endişe"nin bitmesini beklememiz gerekiyo, ok.

Demişsin de yazı sana "beklemen gerekiyo" demiyor ki, "o kişileri ikna et" diyor. Beklersen, veya tam tersi bu süreçte olduğu gibi diklenirsen, bu işin olmayacağı artık gün gibi bellidir.
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
sg-1 senin anlamdıgın şu.
kendi şizofreninde yaşıyorsun.
senin o copy pastelerinin tam karşıtlarını bizde copy pastelesek bu iş çıgrından çıkar.Forumdaki postları copy paste yaparak kaltiesizleştiriyorsun.
bu bir eleştiridir.eger burda millet bonekle dalga geçiyorsa senin postlarınla da geçmeli çünkü senin bonekten bir farkın yok.

wall of text yapıyorsun yaptıgın wall of textler bir hiçlikten ibaret.wall of text yapmadıgın zamanlar zaten copy paste.

e ben bunu niye yazdım?senin gibi kendi dünyalarında yaşayanların yüzüne vurmak için.yani yaptıgın copy pasteleri matah birşeymiş gibi bakma boşuna.

newdonis, bas git, senin ciddiye alinman abes zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
ohoo siz aşmışsınız abi yüce varlıklar olmuşsunuz da benim nasıl post atacağıma karışır olmuşsunuz, "öyle yap böyle yapma" diye direktif verir hale gelmişsiniz, ben ne diyim artık.
Aslında yazacak çok şey var, uzun uzun bi WoT kasacaktım (ha WoT'larım da boşmuş bu arada, ben başkalarıyla uzun uzun tartışırken bu "WoT'ların boş" diyen arkadaşları o sahnelerde göremiyoruz bir türlü), vazgeçtim, size ne cevap versem boş. Ayrıca konuyla alakasız kaçan benim c/p (aslında başlığın esas cevabı), sizin yaptığınız "neden c/p'liyosun" bıdı bıdısı konuyla über süper alakalı, ona da eyvallah.

buradan dönüp, yaptığım c/p'ye yorum yapan tek kişiyle devam edeyim, kendisinin uçuk kaçık, çıkıntı, marjinal fikirleri vardır, ama bu forumda birbirimizi kırmadan, hakaret etmeden adam gibi tartışabildiğim, konuşabildiğim, bikaç kişiden biridir.

sir said:
yasağı kaldırmak için "paranoyak" bi zihniyette "endişe"nin bitmesini beklememiz gerekiyo, ok.

Demişsin de yazı sana "beklemen gerekiyo" demiyor ki, "o kişileri ikna et" diyor. Beklersen, veya tam tersi bu süreçte olduğu gibi diklenirsen, bu işin olmayacağı artık gün gibi bellidir.

aliskanlik. adamlarin idolu rte ve cilgin ekibi de bize hayatimizi nasil yasayacagimizi ogretiyor, bunlar da post atmayi.

Cilgin ekip ya Horizon, sir ve Loserz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sg-1 said:

bu yazıyı okumamışın sanırım.

loser said:
Ayrıca yazıyı şimdi okudum tam bir bullshit.

Eksisozlukte de vardı, ulusalcıların yalancı olması.

ulusalcılar gerçekten hem yalan söylüyorlar, ama bu yalana kendileri bile inanıyor ve sonuçta bu yalan onların dogrusu oluyor.

Mehmet tezkan demişki,
"7.4 pankartı açanların suçu,halkın güveninin saglanması lazım türbanın kabul edilmesi için, halkta endişe ve güvensizlik var,niyet okuma yapmıyoruz, endişeleri giderin önce!"

hadi len ordan derler adama.
-7.4 yetmedimi diye pankart açan lavuklarla sen nasıl ayşe teyzenin kızını, (demagoji yapıyorum) oglu şehit olmuş başörtülü bir annenin türbanlı genç kızını nasıl kendi ülkenin üniversitesinde rahat bir şekilde okutmazsın? vicdansızlıktır bu.

-endişe ve güven?yalan.Bu türban yasagını sadece CHP kaldırabilirdi.Allahın oglu gelse ve AKP den olsa gene bu güvensizlik gitmez.
Güvensizlik ve endişe dedikleri zaten bu işin kalıbı.
Akp lilerde endişe duyuyorlar ileride sokakta bile türbanla dolaşmak yasaklancakmış o zaman?bu yalanları kimse yutmuyor,Akp agzınla kuş tutsa bazı nato mermer nato kafalı fanatik laikler bu sorunu çözdürmezler.
loserz said:

AKP türbanı kullanıyor diyorlar, yalan.Türbanı asıl yasaklayanlar kullanıyor.Bırakın türbanı girsin, şeriat mervenin başındaki bez parçasıyla gelmiyecek.
Ama yok, amaçları karşıt görüşteki düşmanlarının canını acıtmak.Canlarını sandıkta acıtamıyorlar, bel altından çalışıyorlar.
Sonrada yok endişe yok güven vermiyor.bu yalanları 5 yaşındaki çocuk inanmaz.bu işler endişe ve güvenle yürümüyor , hukukla ,insan haklarıyla yürüyor.ama türkiyede malesef bu kafadaki insanlar, anayasa mahkemelerinde, neyse sonuç olarak o insanlar yerine başka insanlar gelir,elbette bu sorun çözülür
ve başörtülü ve başörtüsüz vatandaşlarımız egitim hakkından yararlanır.

@azmo,
rte idolü,fetocu gibi basit isim tamlamalarını geçsek artık diyorum,bak sg1ler lathspeller bile geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

saga sola kişisel sorunlarınız var, yalancılar,ulusalcılar , kendilerini geliştirememiş insanlar topluluğu diye salya akıtan birisinin gelip bunları(fetocu akpci) geçelim demesi komik ama bu kişiyle zıt kutuplardaki velakin aynı usluptaki fikirlerini belirten birisinin forumdan atılması çok daha komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversitelere türbanla girilmesine karşı olanlara çok basit bir şey soracağım.Türbanlıların üniversiteyi girmesine niçin karşısınız?Türbanlı birinin üniversitede okuması size veya ülkeye ne kaybettirecek?Olayın özüne inersek daha sağlıklı bir tartışma yaşanacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta hatta rawpower'ın sorusuna ben de bir şeyler eklemek istiyorum.
Türbanlı kız üniversiteye gitmeyince bir anda yok mu oluyor?
Türban üniversitede yasaklanırsa o kız türbanı çıkarıp okula mı gidiyor yoksa okula hiç gitmiyor mu?
Hadi okula gitti türbanı çıkarıp diyelim, sizce içten içe yüksek tuttuğunuz değerleri benimseyecek mi yoksa daha da inata mı binecek o değerlere karşı?
En önemlisi, bir çoğunuz inançları hakkındaki doğruları veya yanlışları, körü körüne inançtan vazgeçmeyi üniversite ortamında öğrenmedi mi? Madem bu kızları cehaletle, bilmeden körü körüne inançla bir şeyler yapmakla suçluyorsunuz, belki de bunun önüne geçebilecek tek çözümü önlerinden almak içn elinden geleni yapmıyor musunuz?
Peki şimdi bu perspektiften türbanın üniversitede yasak olması sizin istediğiniz tüm değerlere ters düşüyor da, o kadar nefret ettiğiniz tarikatçilere vs. daha çok yaramıyor mu?
En nihayetinde siz o kızı almazsanız üniversiteye, o kızı seve seve yanına alıp eğitecek birileri yok mu sizin deyiminizle?
Edit: Format düzenlemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...