Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 İyide o kadar kasma çöpe gidiyor işte yazık günah ona acıyorum.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 itemı ne olarak gördüğünüze bağlı biraz da. amaç/araç olayı.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Zaman olarak görüyorum itemı başka birşey değil. Boş zamanı olanın sahip olduğu olmayanın (misal ben) hayalini kurduğu şey.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Günde 3 saat oynayarak da doğru düzgün itemın olur. tabi 7/24 oynayan adam senden üstün olacak, mmo'nun kuralı bu. item kasmak olarak görüyorsanız oynamayın zaten abi mmo falan. sonu yokki o olayın.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ama WARda günde 3 saat ilede alınabilecek en güzxel itemlara ulaşma şansın var. Hemde hardcorecudan çok çok fazla zamanda değil. İşte bunu seviyorum. Aynı şeyi honorla PvP itemı dağıtmaya başladığında WoW içinde söylemiştim ohh be uzun vadede de olsa bir setim olabilecek diye ama çooooook uzun vadede oldu orası ayrı. :P
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Masquerade said: Günde 3 saat oynayarak da doğru düzgün itemın olur. tabi 7/24 oynayan adam senden üstün olacak, mmo'nun kuralı bu. item kasmak olarak görüyorsanız oynamayın zaten abi mmo falan. sonu yokki o olayın. İşte bizim warda sevdiğimiz bu :) itemin kalitesi adamın ne kadar kastığı değil. Ne kadar takım oyunu oynadığın, karakterlerin ne kadar uyumlu olduğu ve ne kadar karakterini tanıdığının önemli olması. Sen oynadıkça sen daha çok kişisel olarak gelişir gene beni yenersin uyumun artar yenebilirsin gene. Ama benimde seni yenme şansım hala var :) ve bu expansionla falan kaybolan birşey değil. Oh be belki bu post sonrası anlarsınız :)
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 takım oyunuyla falan ilgisi yokki item'ın kalitesinin. kim daha cok kasıp daha cok senaryo yaparsa o daha cok renown alıyo o daha iyi itemlar giyiyo. bildiğin honor farm
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sadece senaryo ile alınmıyor ama reown hatta RvRlerde tek yakalarsan adam başı 300 reown falan alıyorsunki bu baya sağlam reown demek.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ne alaka takım oyunu abi? sen günde 2 saat rvr yaparak 10 saat rvr yapan adamla aynı seviyede olacağını mı iddia ediyorsun? :P
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Daoc da causal bir oyuncunun 1 yılda topladığı rp yi 1 gecede çıkaranlar vardı neden olmasın?
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 babam şerefli bir demirciydi ailemi orklar öldürdü orkları öldürmeye and içtim ... dedin mi rp nin kralını kasmış oluyorsun.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 itemci olmayın, takimcı olun, kraldan çok kralcı olanın aklını alın bence!
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Masquerade said: babam şerefli bir demirciydi ailemi orklar öldürdü orkları öldürmeye and içtim ... dedin mi rp nin kralını kasmış oluyorsun. ahahah
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hakikaten ilginç yani, bende de 340 days played var ama wow'u böyle ölümüne yağlamanın mantığını anlayamıyorum. pvp'si, pve'si, lvl'ingi, endgame'i, herşeyi grind olan bir oyun. war'da isteyen grind yapabilir elbette ama yapmak zorunda değilsin. repetitive kısmı sana kalmış, senaryodan sıkıldın git quest yap, ondan sıkıldın git rvr yap. ha yok sweatshop çalışanıysan gidip patrona anlat derdini.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 her oyunda grind var, en basiti exp alip level kasiyosun. item icin para lazim, bunlara ulasim suresi degisir sadece.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kasmak la grind aynı şey değil ama grind sürekli aynı şeyleri yapmak
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kim niye kasar lvl ya bu oyunda? oyuna besmele ile girdim endgame zaten. max lvl'a kastıktan sonra başlamıyor ki aksiyon. item kastıktan sonra başlamıyor ki aksiyon.
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Cons said: griz o iyi bilir sürtünmeyi bkz pazar alanı
Öne çıkan mesajlar