Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Etmeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günde 3 saat oynayarak da doğru düzgün itemın olur. tabi 7/24 oynayan adam senden üstün olacak, mmo'nun kuralı bu. item kasmak olarak görüyorsanız oynamayın zaten abi mmo falan. sonu yokki o olayın.
Mesaj tarihi:
Ama WARda günde 3 saat ilede alınabilecek en güzxel itemlara ulaşma şansın var. Hemde hardcorecudan çok çok fazla zamanda değil. İşte bunu seviyorum. Aynı şeyi honorla PvP itemı dağıtmaya başladığında WoW içinde söylemiştim ohh be uzun vadede de olsa bir setim olabilecek diye ama çooooook uzun vadede oldu orası ayrı. :P
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Günde 3 saat oynayarak da doğru düzgün itemın olur. tabi 7/24 oynayan adam senden üstün olacak, mmo'nun kuralı bu. item kasmak olarak görüyorsanız oynamayın zaten abi mmo falan. sonu yokki o olayın.

İşte bizim warda sevdiğimiz bu :)
itemin kalitesi adamın ne kadar kastığı değil.
Ne kadar takım oyunu oynadığın, karakterlerin ne kadar uyumlu olduğu ve ne kadar karakterini tanıdığının önemli olması.
Sen oynadıkça sen daha çok kişisel olarak gelişir gene beni yenersin uyumun artar yenebilirsin gene.
Ama benimde seni yenme şansım hala var :)
ve bu expansionla falan kaybolan birşey değil.

Oh be belki bu post sonrası anlarsınız :)
Mesaj tarihi:
takım oyunuyla falan ilgisi yokki item'ın kalitesinin.

kim daha cok kasıp daha cok senaryo yaparsa o daha cok renown alıyo o daha iyi itemlar giyiyo.

bildiğin honor farm
Mesaj tarihi:
hakikaten ilginç yani, bende de 340 days played var ama wow'u böyle ölümüne yağlamanın mantığını anlayamıyorum. pvp'si, pve'si, lvl'ingi, endgame'i, herşeyi grind olan bir oyun.

war'da isteyen grind yapabilir elbette ama yapmak zorunda değilsin. repetitive kısmı sana kalmış, senaryodan sıkıldın git quest yap, ondan sıkıldın git rvr yap. ha yok sweatshop çalışanıysan gidip patrona anlat derdini.
Mesaj tarihi:
kim niye kasar lvl ya bu oyunda? oyuna besmele ile girdim endgame zaten. max lvl'a kastıktan sonra başlamıyor ki aksiyon. item kastıktan sonra başlamıyor ki aksiyon.
  • Yeni Oluştur...