Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sosyal ıcerıklı mesaj sıgara iktidarsızlıga yol acar ne zannettın sıgara oldurur yazıcagımımı puhahaha cok safsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 korfezden tutup yenilen balık da oyle ne fark eder sigara iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Knex geçmiş burada. Tık http://forum.paticik.com/read.php?13,3218135,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 winston soft iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kırmızı marlboro en kralı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bence deneye deneye kendin bulmalısın başka yolu yok. ben sigaraya başladığımdan beri winston soft içiyorum başka sigara oldu mu ağzıma bile sürmem güzel bi yemekten sonra olamdıktan sonra. hatta winston box bile içemiyorum alışmışım bi kere elime bile garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 deneye deneye olmaz ama şimdi neye alıştıysan odur genelde bana şimdi güzel bi sigara getirseler sabah kalkarım boğazım çamur gibi olur yani . birinde karar kılıcaksın ilk zamanlar kötü gelcek sonra alışcaksın olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 camel bana hafif geliyo yani nikotin ihtiyacımı karşılamıyo ama sigara isteğimi kesiyo çok kötü bişi yani şu kent'i bi öğrensem deniycem ama 3u58917305713089531 tane çeşidi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bi de aklıma gelmişken ıslak puro ya da cigar da deneyebilirsin agır oldugundan içtikten sonra bi kaç saat nikotin isteği uyandırmıyo ama içimi biraz uzun surebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 marlboro light gibisi yok içimi de rahat hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 captain black filters iç ozm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 mentollüleri dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 funq said: yeni yüzyıl sonrasında yeni binyıl oldu :D gazeteydi o. yeni harmandan bahsediyorsun sanırım Ağır sigara istiyorsanız Birinci var. hem ucuz. filtresiz. gerçi çok az yerde bulunuyor. ben içerken alırdım görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Finkel said: kırmızı marlboro en kralı.. (tu) gerisi yalan tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Arkadaşlar kusra bakmayın ama sigara değiştirmekle, takım değiştirmek yada cinsel tercih değiştirmek arasında çok bir fark yok. Tutarlı olun, delikanlı olamasanız dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nocom said: Finkel said: kırmızı marlboro en kralı.. (tu) gerisi yalan tr de kırmızı yönetir ya..5 senedir içiyorum başladığımdan beri. başka sigara içsemde birsürü marlboro istiyo bünyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kermit said: 13 sene önce türkiyede de vardı galiba o cameldan. ilk içtiğim sigaradır 9 yaşımdayken ahsfdasd Satılıyor hala filtresiz. Kaçakçılardan bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 filitresiz camel berbat tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Finkel said: filitresiz camel berbat tek kelime ile. Kız ciğeri kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 5 ninja vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Finkel askerliği PARALI yapçakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 icguveyside olur o ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 deve iyidir. ama aslında sigara kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 fede terazisine tıklatmayı biliyor doğrusu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Alexi_Septimus said: Finkel said: filitresiz camel berbat tek kelime ile. Kız ciğeri kaldırmaz. sigaramı içiosun tütün mü çiğniosun belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar