adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yaklaşık 2 yıldır davidoff classic kullanıyorum ama bu sıralar ağzımda kötü bi tat bırakmaya başladı 1 paket falan davidoff light denedim tadı hoş geldi ama değiştiremiyorum sigarayı kesmiyo başka bi sigara beni west,anadolu,winston,camel,marlboro falan bunlarda kesmiyo ama değiştirmek istiyorum sigaramı önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 muratti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 çok hafif:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 winston premier mi ne var onun kirmizisi agirdir denemediysen ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pall mall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 parlement in şu 6 liralık sigarası doyuruo cidden böle bi tokluk hissi verior.. Kentin çok pahalı bi modeli var o da doyuruo gibi anlatamam yaşanır.. en iyisi bırakmak aslında:D ağır sigara die bişe yoktur boğaz alışıor.. her gün farklı sigara al boğazın s....sin. ben camel'cıyım ve içtiğim en sağlam sigara da non-filter camel idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 davidoff sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 filip moris in sigaralarından bi tat alamadım şimdiye kadar 8 yıllık tiryakiyim. ne varsa jti da var camel yada winston yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sigara icmeyin diye baslayalim soze. camel guzeldir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 turkiye'deki camel hafif amerika'dakini, ozellikle killjoy'un linkledigini, cigerine cektiginde boyle hucreler oluyo yani hissediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 13 sene önce türkiyede de vardı galiba o cameldan. ilk içtiğim sigaradır 9 yaşımdayken ahsfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 duyduk onun namini, kismet degilmis lakin ozman akilli uslu kinexlerle oynayan bi insandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bende de vardı hatta neydi o zaman radikalle aynı zamanda çıkmıştı o gazete yeni birşeydi adı oda veriyodu knex her gün gider gazete alırdım sırf onlar için ajgsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yeni yüzyıl sonrasında yeni binyıl oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 butun parami biriktirip, uzaktan kumandali araba alip icindeki motoru sokup kinekslerime takardim, afsd of canim cekti valla olsa da oynasak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aha bende yapmıstım motorunu çıkartıp o yuvarlak olanlar beyaz renkteydi ona takardım uzun olanlar sarıydı mavilerde uzundu böyle köşelere takacağında kırmızı bide yeşildi dimi vay be unutmamışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 siz kardeş misiniz yoksa aynı kinetix aynı sigaradsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ahahah evet hatta sey vardi ufak yesil bi birlestirici gibi bişe, boyle iki beyazi birlestirmek icin kullanirdik falan. arkadasimla ben 1 torba kineks kasmistik asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 konuyu sigardan kinekse cekebilmek cok guzel oldu aslinda, icmeyin sigara, kineks oynayin. satilmiyolar sanirim artik ya da ben hic rastgelmedim. kardese almak istemistim, onun yerine geomag aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sen biliyorsun benim onerimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben sakladıydım hep de yeğenime verdi annem asdgjasd ama her çocuğun kafasında vardır o motoru çıkartıp knexe takmak yani. o zamanlar sabah gazeteside lego veriyodu hatta onlarıda verdi annem yeğenime hep =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Penthesilea said: turkiye'deki camel hafif amerika'dakini, ozellikle killjoy'un linkledigini, cigerine cektiginde boyle hucreler oluyo yani hissediyosun yok abi marlborusunu camelını da içtik , tadımsız, tömbeki saçmalığı ağırlığında bir şeydi be. topic için sanaaa hiç bir şey öneremicem çünkü davidoff gerçekten özgün ve çok enteresan bir sigaradır , ben nefret ederim , fakat bu alışkanlığın da hiç bir şeye bağlatmaz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu arada anadolu güzeldir candır para yoksa marlboro yerine geçer. bu aralar kominist takılan gençlerin gözdesi oldu o da ayrı konu.(bahara dönün lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 marlboro lightan sonra camel denym dedm o ne abi ya direk acı bişey :D malboro light rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar