Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 axedice said: Evet evet 2 güzel olmuş, yavaştan hikayenin içine giriyor. Helonun oynadığı fbi ajanı biraz klişemsiydi, lazanya pişiren karşı komşu falan iyice fox zorlaması bi karaktere dönmüş heh. Yalnız bu amarikalıların okla canlı insan avlama sevdası nerden geliyo acaba? Bu geyiği gördüğüm üçüncü dizi. Ok çok ideal bir suikast cihazı çünkü. Günümüzde bile gizli ajanlara eğitimi verilir. Her şeyden önce hafiftir, menzili ağırlığına göre iyi. Boyut olarak çok ideal olmasa da en önemli artıları ses çıkarmaması ve daha da kritiği olarak "back trace" edilememesidir. Yani bir oktan geriye balistik inceleme yapamazsınız, atıldığı silahı ya da kaynağı bulamazsınız vs. Ayrıca maliyeti ucuz ve her an mermi bulunabilir, kısa sürede üretilir vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 fox un çekmediği pilot bölümün senaryosu nete düşmüş. ben okumadım daha ama millet baya güzel diyor. bir de villian olarak alan tudyk (firefly ın wash ından) bahsediyorlar ama imdb de filan ismini göremedim. bir de malesef dizi hakkında benimle aynı fikirde olan birçok insan gördüm nette. neyse bir de 3 e bakayım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Beğenemedim bende iki bölümden :/ Ayrıca Dushku pek bi çirkinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 3 fena değildi ama hala beklediğim gibi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Dushku yetersiz bi oyuncu ya sırf sesi güzel diye almışlar. Subplot çok dandikti 3. bölümde, ama metaplot gayet güzel ilerliyor. Özellikle viktor sahnesinde O_o oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 elizaya laf ediyorsanız siz bırakın hatun işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Jaime Lee Kirchner da aşmış bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eh bi önceki mesajda The Whedonite's Dilemma ya link vermiştim ama comic ilerleyince alakasız olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 forgiver said: elizaya laf ediyorsanız siz bırakın hatun işlerini (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ya dizi zaten boyle whedon'in dondum ulan geri diye cikardigi bir sey degil. dushku "abi yazalim bir sey oynayalim, hatta ayarladim fox'la gorusmeyi felan" diyip whedon'i ikna etmisti. hatta ilerde tv'yi birakip web uzerinden yapimlara acilmayi dusunuyorum dedi gecen ay. bilmiyorum belki isler degisir konusmak icin erken ama bir angel bir firefly gibi olmayacagini dusunuyorum. umarim yanilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dushkuyu begenmezdim ama bu dizide bayagi guzel. hele ilk bolumun basindaki beyaz kiyafet... mmm thx. Dizi fena degil, ama bir firefly olamaz asla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dizi zaman geçirmek için fena değil aslında ama çok mantık hataları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 http://img217.imagevenue.com/img.php?image=27389_doll1_122_221lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 forgiver said: http://img217.imagevenue.com/img.php?image=27389_doll1_122_221lo.jpg vay be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Diziyi her bölümle daha çok sevmeye başladım. Firefly olamaz elbette ama, ne Firefly olabilir ki, her diziyi TV tarihinin en iyisitle kıyaslarsak hiç birini beğenmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fotodaki olay icin bu diziyi her hafta izleyecem. vakit geciyor ama iyi bir dizi degil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 GERGE said: Diziyi her bölümle daha çok sevmeye başladım. Firefly olamaz elbette ama, ne Firefly olabilir ki, her diziyi TV tarihinin en iyisitle kıyaslarsak hiç birini beğenmeyiz. BSG Firefly kadar ustun bir dizi kanimca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://www.dreadgazebo.com/geekcats/wp-content/uploads/2007/12/blasphemy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Dollhouse patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 dizi fena değil de whedon dan insan daha iyisini bekliyor. yani whedon ı whedon yapan şeyler dizi de pek yok. ya bu "herkes doll" olayının suyu çıkmasın :/ o tofer mıdır nedir, çok antipatik bi tip. white wolf hemen mage in son kitabına (seers of the throne) ismini bile değiştirmeden koymuş bu konsepti. başkalarına dava açmayı biliyorlar ama... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 6. bölüm güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 6.bölüm şahaneydi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 7yi daha yeni izledim de çok iyiymiş ya ehuah. Trip sahneleri harikaydı, meta plotu aşırı gizemli yapmamaları da iyi olmuş. Whedon zaten lost tarzını pek benimsemiyor çoğu olay çözülerek ilerliyor dizilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 5'e kadar izledim idare ediyor gibi, fazla sarmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu bölüm güzeldi. ölümsüzlük için kullanılabileceği aklıma gelmemişti. direk o pazara girsinler bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar