axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 http://blog.wired.com/photos/uncategorized/2008/05/15/finaldh_13grouppool_1179_ly3b.jpg Buffy, angel ve firefly dizilerinden tanıdığımız joss whedon'ın foxtan gelen yeni dizisi. Amcam fireflydan ders almamış ki yeniden foxla çalışıyor. said: In Dollhouse, Dushku plays a young woman named Echo, a member of a group of people known as "Actives" or "Dolls." The Dolls have had their personalities wiped clean so they can be imprinted with any number of new personas, including memory, muscle memory, skills, and language, for different assignments. They're then hired out for particular jobs, crimes, fantasies, and occasional good deeds. On missions, Actives are monitored internally (and remotely) by Handlers. In between tasks, they are mind-wiped into a child-like state and live in a futuristic dormitory/laboratory, a hidden facility nicknamed "The Dollhouse". The story follows Echo, who begins, in her mind-wiped state, to become self-aware. http://en.wikipedia.org/wiki/Dollhouse_(TV_series) http://www.youtube.com/watch?v=yDcEKo4V7fA Konu ilginç görünüyor, en azından whedon var. Ocakta geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 İlginç bir konu ama dikkat ettiyseniz Joss Wheldon bilinç olaylarına pek meraklı. Bkz: Serenity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yeni filmide wonder woman :P hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Dushku? SRSLY? (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Firefly daki ahmaklıktan sora Fox'la çalışılır mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oha çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 said: . Yes, it's been hard and I've been depressing to be around for awhile. Basically, the Network and I had different ideas about what the tone of the show would be. They bought something somewhat different than what I was selling them, which is not that uncommon in this business. Their desires were not surprising: up the stakes, make the episodes more stand-alone, stop talking about relationships and cut to the chase. Oh, and add a chase. burdan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 My Own Worst Enemy iptal olunca şimdiden panik başlamış ahaha said: Dollhouse Fans Campaign To Save Show — Before 2009 Airdate Yep, some Josh Whedon faithful are staging a preemptive strike, fearing the worst and that the show will be cancelled like Firefly. An enterprising Canadian, Nathan, the administrator of dollhouseforums.com is launching the campaign. From a post on his site: “After seeing some of my favorite television shows get cancelled in the past — as well as the “save this show” campaigns that followed — I had the idea that a fan campaign BEFORE the show begins may be the best thing to do. Maybe not such a negative campaign directed towards saving it from getting cancelled, but something that will get fans motivated to promote Dollhouse to friends/family/coworkers before it airs is smarter than doing it once it’s in danger! If we plan now, we may be able to have several ideas planned by the premiere to make people watch and make advertisers actually want the show on the air.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dizi bana hic cazip gelmedi valla. umarim angel ve firefly gibi guzel bir sey cikarda izleriz. fox ile calismasi farkli konu. joss whedon'un isteyerek calisacagini sanmiyorum ama sonucta ne kadar adi olsa da en eski ve en buyuk yapimci sirketlerden birisi. isin icinde burokrasi var, tanidik var, devasa sirketler var. istese adama ekmez yedirtmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bugün çıkacak sanırım pilot? FOXla olmaz ki ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o ayaklarla olmaz o dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Innuendo said: dizi bana hic cazip gelmedi valla. umarim angel ve firefly gibi guzel bir sey cikarda izleriz. valla ne yalan söyleyeyim;whedon yapmasa benim hiç ilgimi çekmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 haftaya saniyordum megerse bugunmus pilot. bi indirelim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Battlestar galacticayla aynı günde çıkma talihsizliğini yaptı dizi. Neyse Bsg bitsin hemen izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ilk bölümü beni hiç sarmadı. başka dizi olsa devam etmezdim ama whedon hatrına biraz daha bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ben beğendim. Yavaş bi temposu ama güzel bi kurgusu var, ne bi anda bilgiye boğuyor ne de herşeyi gizemli gösteriyor. Genel olarak oyuncular fena değil ama Dushku o role olmamış sanki. Karakterler de polis emeklisi abi dışında klişe görünmüyor. Bi firefly değil ama whedon dizilerini sevdiyseniz buna da bi göz atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 joss tv yi bırakıyor mu? valla en güzeli olur. dr. horrible ı filan da gördükten sonra...geçsin nete kafasına göre özgür takılsın. dollhouse u da pek tutmadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 2. bölüm daha iyiydi pilottan gerçi hafıza silindikçe restart yiyor gibi oluyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Evet evet 2 güzel olmuş, yavaştan hikayenin içine giriyor. Helonun oynadığı fbi ajanı biraz klişemsiydi, lazanya pişiren karşı komşu falan iyice fox zorlaması bi karaktere dönmüş heh. Yalnız bu amarikalıların okla canlı insan avlama sevdası nerden geliyo acaba? Bu geyiği gördüğüm üçüncü dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben hala whedon hatrına seyrediyorum. buffy nin son sezonlarındakine benzer bir drama üzerine olacak sanırım dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Çok yavaş geçiyor dizi. Yani sırf echo üzerindne gitmeselerde arada öbürlerinin de neler yaptığını gösterseler daha bir hoş olur bence. Ayrıca Whedon bıraksın bunarı Firefly'ı devam ettirsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 joss whedon'in ilk cektigi pilot yerine fox yeni cekilmesini istemisti ya. sanki ilk cekilen pilot bu 2. bolummus gibi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Eliza Dushku ftw. En kısa zamanda izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 axedice said: Evet evet 2 güzel olmuş, yavaştan hikayenin içine giriyor. Helonun oynadığı fbi ajanı biraz klişemsiydi, lazanya pişiren karşı komşu falan iyice fox zorlaması bi karaktere dönmüş heh. Yalnız bu amarikalıların okla canlı insan avlama sevdası nerden geliyo acaba? Bu geyiği gördüğüm üçüncü dizi. RAMBO genel olarak adam avlama konseptini ben lise1 de richard connell'ın "the most dangerous game" hikayesinde gördüm .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar