Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions League - Group G /// Fenerbahce- Arsenal

nocom

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Rewendor said:
Arsenal'i tek haneli skorda tutmak lazım double çekmesin bir de adamlar çift hanelilere geçip...

Tam bir alan yetkilisinin yazacağı, tebrik ettim şahsen.

Teşekkür ederim.

Yazılarımda olabildiğince objektifliğimi koruyup yeri geldimi sarkazm ve ironiyle yeri geldi mi de böyle abartmalarla anlatımımı güçlendirmeye çalışıyorum.

Ha bunu yeri geldi mi BJK maçlarında da yapıyorum yeri geldi mi GS maçlarında da. Bölümü sıklıkla takip edenler zaten biliyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
FromTheHell said:
hangi kanal veriyo bunu?
dsmartsız falan izleyebilcek miyim?
ona göre arkadaşa kaçıcam

ps: okumadım önceki yorumları yazıldıysa da görmedim

STAR TV veriyor hacı saat 21.45

d-smartsız maçta şifre giriyor fln diyorlar ? d-smart şart mı
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
maldonado arsenal'e gol atarsa bence bütün arsenalin komple futbolu bırakması gerekiyor.

üst biter, bütün golleri arsenal atar diye geçiyor içimden.

Bırak arsenal'i,Maldonado gol atarsa bütün futbol kurallarının başta değişmesi gerekir,inanılmaz olur yani,adam ortasahayı geçmiyor:)...
Sosyal ağlarda paylaş

FB gene erken bi gol yer sonra uğraş dur şeklinde geçer ve umarım berabere kalabilir sonunda. Daha önceki FBnin kendi sahasındaki maçlarda nedense içimde iyi hisler vardı ama bugün ya hasta olduğumdan yada müneccim ile yakın ilişkilerimden yenilecekmiş hissi var içimde.
Sosyal ağlarda paylaş

rubrubbakidibakbak said:
Fenerbahçe'nin şu sezona bakarak 4 ya da 3 yemesi gereken maçtır. Ancak içimden de nedense 2-0 Fenerbahçe galibiyeti geçiyor. Sanki böle Semih ve Maldonado atacak gibi hissettim.

gönlümüz fenerbahçeden yana ama hani keşke biraz destekli sallasaydın semih tamam da maldonado gol atar diyince bütün mesaj masal moduna girdi =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...