Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Guiza kötü oynuyor demiştim geride.Adam koşuyor demişsiniz de şimdi kıyaslama biraz uç olacakta tuncayda koşuyor.Guiza dün bir gol daha atsaydı eğer 1 tanecik daha atsaydı ben %80 fena değil derdim.Ama çok pozisyon kaçırdı.Son attığı gol yetmez iyi oynadı adam demeye.Adama çok şahane paslar da atıldı değerlendiremedi sonuçta.Tuncay da bence yeteneksizin önde gideni.Kıyaslamamın sebebi ondan.Guiza yeteneksiz değil gerçi ama formsuz falan heralde bilmiyorum kötü oynuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Zegna said: ha sunuda soyliyim aurelionun tek basina yaptıgını, bu takımda maldonado + selcuk ikisi birden yapamıyor. bırak top kesmeyi ileriye duzgun pas bile cıkaramıyor. alex geride kalıyor bu sistemde, paslar kısa kalıyor oncekı sezonlarda attıgı ara paslarlarla bu sezonunkileri dusunurseniz anlarsınız ne demek istedigimi. dünki maçta alex zaten resmen uğur borala küsmüş abi. adam sol kanatta bom boş alex ne yaptı ya sağda gökhana oynadı yada geri döndü maldonado tam bi rezillik adam topu aldığı gibi geri pas yapıyo defansa bi ileri çevir bak kafanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aurelio ile alex çok iyi idiler beraber. sanki aurelio gittikten sonra alex yavaştan sönmeye başladı. zaten çok da hatalı pas attı maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aurelio gittikten sonra fener'in defansının ne mal olduğu ortaya çıktı.Adama takımın yarısı diyoduk %80ymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ha bide dün edu fenerin 2 forvetinden daha güzel şut vurdu o çizgiden çevirilen pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 AZİZ GOL GOL GOL AZİZ GOL GOL GOL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aragones gidiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Zegna said: evet yakısmıyor ama, diyorum istek ruh olayı. takımda o tarz bı kac adam olsa ateşliyorlar. adam sonucta elinden gelenı yapıyor ınanılmaz kosuyor ve press yapıor sonuc olarak yıpratıyor. umarım guiza sozlesmesi bitene kadar kalır fb de. katiliyorum dedigine, bu hirs yonunden tuncayin gitmesi de kotu oldu.. bir tek guiza var suanda biseyler yapmaya calisan gercekten fakat o da istediklerini yapamadi. ilerleyen vakitte daha iyi olucandan suphem yok, adam muthis bir iyi niyetle oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Zegna said: evet yakısmıyor ama, diyorum istek ruh olayı. takımda o tarz bı kac adam olsa ateşliyorlar. adam sonucta elinden gelenı yapıyor ınanılmaz kosuyor ve press yapıor sonuc olarak yıpratıyor. umarım guiza sozlesmesi bitene kadar kalır fb de. 16 Milyon Euro verilen bir adamın tek iyi yanı koşup pres yapmasıysa ortada ciddi bi sorun vardır bana göre. O parayı alonsoya veya poulsene falan verselerdi bu halde olmazdı fenerbahçe hatta doğrudan bir oyuncu fazla oynatma şansı olurdu çünkü selçuk+maldonado'nun yaptığı işi yapardı iyi bir ortasaha. Neyse züğürt tesellisi derler ya bence öyle oluyor bu biraz. Son olarak sakın yanlış anlaşılmasın Guiza kötü demiyorum bence çok iyi ve kaliteli bir oyuncu ama Fenerbahçe parasını daha sorunlu olduğu mevkilerde geliştirme yapmaya yönelik harcamalıydı yoksa Ramsey gelir atar golünü gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Zegna said: ha sunuda soyliyim aurelionun tek basina yaptıgını, bu takımda maldonado + selcuk ikisi birden yapamıyor. bırak top kesmeyi ileriye duzgun pas bile cıkaramıyor. aynen katılıyorum aurelio olsada 10 kişi oynasak bu kadar rezil bir oyun olur muydu acaba sezon başından beri diye düşünüyorum bile, uzun pas bile atamayan adamlar ya. dün ortada aldı topu kavisli bir uzun top atması gerekiyodu yemedi direk arkaya döndü yeteneksiz,vasat oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 guiza süper bi golcü cok güzelde pozisyonlara giriyor . dün bi dünya pozisyona girdi gene cok net karşı karşıa ama gol yapamadı .bunun nedeni ise adam 90 dakka ileri geri top kovalaması defanstan top cıkartıp gidip ilerde pozisyon kovalayor resmen . ee doğal olarakta ilerde pozisyon buluncada son vuruşu yapcak gücü kalmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ama o adama gol atsin diye para veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ah be 6-2 demiştim,set olmasına 1 gol kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 khala said: öyle birşey yok maçı şifresiz vericek star buna uefa karar veriyor zaten her ülkenin kendi takımının maçlarını şifresiz naklen yayınlamak zorunda yayıncı kuruluşyok abi öyle bir şey..şehir efsanesi o. starı da aydın doğan aldı.. gelecek seneden itibaren tüm şl maçları dsmartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 PZero said: guiza süper bi golcü cok güzelde pozisyonlara giriyor . dün bi dünya pozisyona girdi gene cok net karşı karşıa ama gol yapamadı .bunun nedeni ise adam 90 dakka ileri geri top kovalaması defanstan top cıkartıp gidip ilerde pozisyon kovalayor resmen . ee doğal olarakta ilerde pozisyon buluncada son vuruşu yapcak gücü kalmıyor .siz adamı yırtıcı forvet vs diye almadınız ki.. ispanyada gol kralı oldu diye çok gol atıyor diye aldınız. takımı mükemmel pazarlama kabiliyetiyle kakaladı bariz size guizayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu arada arsenaldeki müslüman oyuncu sayısı arsenaldekinden azmış. ??? hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 BiTcH_oFBaT said: bu arada arsenaldeki müslüman oyuncu sayısı arsenaldekinden azmış. ??? hö?o ne demek?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 CthuLhu said: BiTcH_oFBaT said: bu arada arsenaldeki müslüman oyuncu sayısı arsenaldekinden azmış. ??? hö?o ne demek?=) bi anlamı yok garip geldi sadece :) chelsea maçında da tek Türk pasaportu olan serdar mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bence Aragonesin gitmeside Fenerde ciddi bi düzeliş yaratmayacak. Lig arasına kadar en az hasarla atlatmaya bakmalı ve yeni transferle ortasahasına bir takviye yapmalı. Aslında Rıdvan da TD harici bi göreve getirilebilir. Kendisi dedi zaten ben Fenerbahçede TD olacak tecrübede değilim diye, en azından bi yardımcı görevde bulunması çok işe yarar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 BiTcH_oFBaT said: bu arada arsenaldeki müslüman oyuncu sayısı arsenaldekinden azmış. ??? hö? fenerbahçedeki müslüman oyuncu sayısı arsenaldakinden azdır herhalde dimi?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Flameoffear said: Bence Aragonesin gitmeside Fenerde ciddi bi düzeliş yaratmayacak. Lig arasına kadar en az hasarla atlatmaya bakmalı ve yeni transferle ortasahasına bir takviye yapmalı. Aslında Rıdvan da TD harici bi göreve getirilebilir. Kendisi dedi zaten ben Fenerbahçede TD olacak tecrübede değilim diye, en azından bi yardımcı görevde bulunması çok işe yarar diye düşünüyorum. ya rıdvanı alsınlar 6 ay çalıştırsın takımı sonra ayrılsın sorun etmez gibi geliyor bana,fenerbahçeyi uzun yıllardır tanıyor.oyuncu motivasyonu konusunda ne kadar etkili olur bilmiyorum ama dededen daha iyi kadro kurabilir gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu arada bence güiza nın attığı golü türk futbolcuların çoğu atamaz çok düzgün vurdu orda o topa... kaçırdıı goller ise kendi kazmalıında çok arsenal kalecisinin zamanlamasının iyi olmasıyla alakalıydı bence, arsenal defansı çok ara pas kaçırdı ama o ara paslar anca ceza sahası içine geldi o sıradada kalede volkan değil almunia olduu için uyumadı ve zamanında çıktı toplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Türkiye liginde o golü atıcak en az 10 tane oyuncu sayarım sana hatta o pozisyonlardan %50 sini gole çeviricek 10 tane sayarım diyim daha düzgün olsun. Guiza çok koşuyor iyi güzelde o adama o kadar para çok koşsun diye verilmiyor.Presi senin Maldonadon Selçuk'un yapıcak guiza değil. Topa vurucak mecali kalmıyorsa öyle pres yapmasın daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 CthuLhu said: PZero said: guiza süper bi golcü cok güzelde pozisyonlara giriyor . dün bi dünya pozisyona girdi gene cok net karşı karşıa ama gol yapamadı .bunun nedeni ise adam 90 dakka ileri geri top kovalaması defanstan top cıkartıp gidip ilerde pozisyon kovalayor resmen . ee doğal olarakta ilerde pozisyon buluncada son vuruşu yapcak gücü kalmıyor .siz adamı yırtıcı forvet vs diye almadınız ki.. ispanyada gol kralı oldu diye çok gol atıyor diye aldınız. takımı mükemmel pazarlama kabiliyetiyle kakaladı bariz size guizayı bize ne kakalasın ben beşiktaşlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 adamınbiri said: BiTcH_oFBaT said: bu arada arsenaldeki müslüman oyuncu sayısı arsenaldekinden azmış. ??? hö? fenerbahçedeki müslüman oyuncu sayısı arsenaldakinden azdır herhalde dimi?:D oha neler yazmışım dsadsa evet dediğinden olması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar