ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Takım çok kötü oynamış olsa da; asıl faturanın öncelikle aragones'e; sonrasında yıldırım'a kesilmesi gerekiyor bence. Yahu kendin söylemişsin, Arsenal hızlı takım diye; sen bu takıma çıkıp çift forvetle oynuyorsun; orta sahanda kımıldamayan bir maldonaldo var, hayret ki alex de çok rezil oynuyor. Guiza ve Lugano bu akşamın en iyi oyuncularıydı; iyiler arasında Semih ve Gökhan Gönül'ü de sayabilirim, gerisi bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bi de şu "bizde uefa kupası var zaten" modundaki arkadaşlar, o mantıkla uefa maçlarına çıkmayın ne biliyim. ya da ligi de aldık o kadar, bu sene bari gençlerbirliği alsın, onun hiç yok dimi ? komik oluyosunuz. cidden çok komik. bakın biz yenildik ne güzel, dedemiz var, edümüz var falan, güzel şeylerimiz var. GEÇEN SENE ZATEN ÇEYREK FİNAL OYNAMIŞTIK, YETER O. tarzı ezik bi yaklaşımda bulunmuyoruz, siz de bulunmayın, daha mantıklı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 İngiliz takımlarından her fırsatta 3 5 yedigimize göre biz, en kral takımlarımız premier lige gitse ligde kalmaya oynar, cok acı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 iyi de kimse dememiş ki 27 sayfalık topicde öle bişi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fizban said: bi de şu "bizde uefa kupası var zaten" modundaki arkadaşlar, o mantıkla uefa maçlarına çıkmayın ne biliyim. ya da ligi de aldık o kadar, bu sene bari gençlerbirliği alsın, onun hiç yok dimi ? komik oluyosunuz. cidden çok komik. bakın biz yenildik ne güzel, dedemiz var, edümüz var falan, güzel şeylerimiz var. GEÇEN SENE ZATEN ÇEYREK FİNAL OYNAMIŞTIK, YETER O. tarzı ezik bi yaklaşımda bulunmuyoruz, siz de bulunmayın, daha mantıklı oluyo. eğer eheh 5 yediniz tarzı bir trip yapılıyorsa bizim de bazı kozlarımız oluyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 daverc said: İngiliz takımlarından her fırsatta 3 5 yedigimize göre biz, en kral takımlarımız premier lige gitse ligde kalmaya oynar, cok acı lan. öyle olur zaten büyük ihtimal. hoş orada en aşağı 50m euro civarı bir para koyuyorsun tv gelirlerinden kasana onu saymazsak bu komik bütçelerle zaten zor takımlarımızın işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ayrıca eklemek istiyorum, 7 milyon (dolar/euro) tazminatı olan; takımı tam anlamıyla batırmış ve gitmesi heyecanla beklenen bir teknik direktör; apaçık bir şekilde rakip takımı çok iyi analiz ettiğini ortaya koyacak söylemlerde bulunup üstüne de alakasız bir kadro çıkartıyorsa: Apaçık bir şekilde mesaj vermeye çalışıyordur. İstifa etmesini beklemiyorum ama açıkçası takımı kurtarmak için, 7 milyon (euro/dolar) gözden çıkartılmalıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Guiza çok kötü oynuyor.Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama 17 milyon yuro mu ne verdiler ya işte o çok karın ağrısı olmuştur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Aragones'in tercüman da arkadaş , adamın ekmek parasıyla oynuyor Aragones resmen. Londra dönüşü biter sanırım artık bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Masquerade said: iyi de kimse dememiş ki 27 sayfalık topicde öle bişi. :D unK said: DeathLord said: Yani antreman yapan takımdan 5 yiyip buraya abuk subuk tarih sayı saymak da iyiymiş. bayer leverkusen den bahsediyosan biz o kupayı daha önce aldık lazım değil demiş =) biz manchestera 6-2 yenildik, ama rövanşta 5 yemedik, 3 attık. sanırsam 3-4 yıl falan önceydi. çözdüm o 6 yı da, gs nin 6 kasımda 6 yemesine dayanıyormuş, ama yok 6 boş kalmalı, fb ve gs 5 i paylaşmalı, 8 bjk ye ait olmalı o düzende. bi de 4 yemişti sanırım kayseri erciyes onu koyarız. son yılın hall of shame i işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 6-2 manu almıştı , o maç için yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ayrıca guiza transferine 17m euro harcayan yönetim, aragonese 7m euro tazminatı da gözden çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Aziz Yıldırım istifa süsü verir o işe bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yine bir mağlubiyet sonrasında baydılar... alın ben yazayım da rahat edin hepiniz, Pendik 2-1 Fenerbahçe - zuhahhahahaha Man United 6-2 Fenerbahçe - asdfadsfasdfds Fenerbahçe 0-4 Milan - ehuehuahueheuheueh Fenerbahçe 2-5 Arsenal - qweqweqweqweqweqw ok? oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 geçmiş defterleri karıştırmaya gerek yok. :p öyle bir durumda hall of fame'de de, hall of shame'de de gs diğer türk takımlarını üzer çünkü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Guiza ya lütfen laf etmeyin. Adamın görevi gol atmak evet. Ama bu adam gol atmak icin canla başla çabalıyor. Uğur gibi kazmanın biri sol kanattan orta açıp sağ kanata yolluyor ise, kurtarıcı olarak burak oyuna giriyor ise, alex kıçını kaldırıp oynamıyor ise guiza ne yapsın. evet adam gol kaçırıyor. Ama adamda ne moral var ne bişi. Semih le ikisi sahada birşeyler yapmaya kasıyor. Birbirlerine ara pası atıp pozisyon yaratıyorlar falan. Fenerin yedeklere bakın. sahada ilk 11 e bakın. şampiyonlar liginde oynayabilecek 6 futbolcu çıkaramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 şaşırtıcı sonuş diildi yani allahtan kadıkoye rast geldi maç deplasman maçı olsa +18 görüntüler ortaya çıkabilirdi aragonese yol verilsin artık tazminatı neyse verilsin saglam bi hoca ile toparlanır en azında uefayı tırmalar bişeler yapar. 2.yarıyı izledim çok ama çok berbat oynadı fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 arkadaşın facebookta profiline koyduğu resim kendisinin maraton üst kombinesi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Akhlaur said: Guiza çok kötü oynuyor.Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama 17 milyon yuro mu ne verdiler ya işte o çok karın ağrısı olmuştur şimdi. Bence bu maçta gayet iyiydi çok mücadele etti takımın en iyisiydi lakin son vuruşları yetersiz kaldı ve hep kaleciye çaktı topları yoksa fener baya gol atıcaktı çok güzel pozisyonlar harcandı, ben seviyorum Güiza'yı. Haa genel olarak söylersek ortalama tabi aldığı paraya değiyormu değmiyor ama şu anda en iyisi o takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 5 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ek olarak söyleyeyim, dediğim gibi uğur boral sol kanatı bitiriyor resmen çok kızıyorum bu herife ne pas atıyor ne çalım atabliyor ve sürekli bireysel oynamaya çalışıyor ne yaptığına anlam veremiyorum .. Gökhan Gönül'de çok iyiydi bu arada tebrik etmek lazım çok koştu çok mücadele etti işte de bi kaç kişinin çabasıyla olmuyor bu işler ki hele Arsenal gibi bi takıma karşı oynuyorsan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 la_bombonera said: yine bir mağlubiyet sonrasında baydılar... alın ben yazayım da rahat edin hepiniz, Pendik 2-1 Fenerbahçe - zuhahhahahaha Man United 6-2 Fenerbahçe - asdfadsfasdfds Fenerbahçe 0-4 Milan - ehuehuahueheuheueh Fenerbahçe 2-5 Arsenal - qweqweqweqweqweqw ok? oldu mu? tabi dalga geçiçeksin ya niye geçmiyesin ben leverkusen 5 yediğimiz maçta dalga geçtim takımınla sinirlenmeye gerek yokki bjk 8 falan yedi komık yani hem iidir böle şeyler gazetelerde falan da dalga geçilmeli nasıl bir hoca derste ogrencisi bariz hata yapınca dalga geçer çoçuk hırs yapar ders alır falan bu tip şeyler şevke getirir düzelir falan kaldırın böyle şeyleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hayır en garibime giden olay şu kadro zayıflığı fb'de. 2-3 yıl önce herkes demiyor muydu "FB nin KADROSU TÜRKİYEDE AÇIK ARA 1 NUMARA" diye bangır bangır? tuncay, marco, appiah, anelka, kezman. son 2 ismin ne kadar yararlı olduğu tartışılır zaten. emre, guiza 3 kayıp ile mi bu kadar kötü oldu fb kadrosu, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sorunun aragones de olduğunu sanmıyorum kadro yetersiz isteksiz. Volkan müthiş şımarık. Aragones sonuçta ispanya yı şampiyon yapmış bi td. Kim olursa olsun fb nin başında bu kadar kötü gitmez. Kadroda var birşeyler. Alex yok Carlos kafasına göre Guiza fos çıktı maldonado zaten yavaş hantal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 khala said: arkadaşın facebookta profiline koyduğu resim kendisinin maraton üst kombinesi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar