Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç

erucalavera

Öne çıkan mesajlar

erucalavera said:
saçlarım ince telli ve düz, lanet olsun böyle kombinasyona.
bir kaç sorum olcak.

yaklaşık 2 yıldır saçlarım uzun. ben herhangi bir şekil veremiyorum saçlarıma. en ufak rüzgarda yalan oluyor, her sabah vapura bindiğim için de rüzgar kaçınılmaz bir durum benim için. :P şeklini koruyabilmem için neler önerirsiniz ?

bir de ince telli düz arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz ? head & shoulders kullanıyordum ama sanki normalden daha fazla saç döküyor gibi geldi bana ?

son olarak saçlarımı kestirmeyi de düşündüm, hala düşünüyorum. uzun saçlarını kestirip pişman olan var mı ? :D

Dalin kullan.Bebek şampuanı dolayısıyla en az zarar verebilecek olan şampuanlardan.Hani saçlarım zaten güzel diyorsan.Ekstra kepek problemin yada neyin varsa bilemem.Ben dalin kullanıyorum.Kokusu da güzel.Saçlarını at kuyruğu yap ben artık eski modeli geçtim direk at kuyruğu yapıyorum o modelde bile arkada kalan saçlar yüzüme gözüme geliyordu :p.Son olarak KESTİRME!Ben de çok düşünyorum ama sen kestirme be gülüm :(.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kısa saç tehlikeli bir değişim olabilir. Yüz hatlarına göre tamamiyle pozitif ya da tamamiyle negatif olabilir senin için. O yüzden radikal değişiklikler yapma...

Bende öneri olarak saçını at kuyruğu yap diyeceğim... Bir de sık şampuan değişimi, ya da saçının yeni şampuana adapte olma sürecinde mutlaka saç dökülmesi artar. Ama kepek problemin yoksa ve saçın yağlı değilse, hacim kazandıran şampuanlardan kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:
yapmayın neyi sıkıcı neyi saçma neyi domates?
erkeğin kafası hafif bombeli olcak
saçı kahve olucak 3-4 numara olucak
saçı kısa olucak yani
halı gibi olucak böyle okşadıkça okşıcaksın

ahh

gereksiz..

uzun saclı manita bulamamışsın bence ondan bunlar hep!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
ivy said:
yapmayın neyi sıkıcı neyi saçma neyi domates?
erkeğin kafası hafif bombeli olcak
saçı kahve olucak 3-4 numara olucak
saçı kısa olucak yani
halı gibi olucak böyle okşadıkça okşıcaksın

ahh

gereksiz..

uzun saclı manita bulamamışsın bence ondan bunlar hep!!!

ahhh hemen de anlaşıldı =(
hmps bu kadar belli olcağını tahmin etmemiştim.

aylavkısacıkhalıgibisaç
Sosyal ağlarda paylaş

Sac dedigin sifir olacak, sakal dedigin top sakal olacak.
Bu erkek sahis body builder formatinda olacak, her daim demir hac kolye tasiyacak, kasli sol memiksinin ustundeki iron eagle tattoo atletini cikardigi zaman paril paril parildayacak, karsidan gelen saf bimbolara ben guclu erkegim imaji verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
saçlarım ince telli ve düz, lanet olsun böyle kombinasyona.
bir kaç sorum olcak.

yaklaşık 2 yıldır saçlarım uzun. ben herhangi bir şekil veremiyorum saçlarıma. en ufak rüzgarda yalan oluyor, her sabah vapura bindiğim için de rüzgar kaçınılmaz bir durum benim için. :P şeklini koruyabilmem için neler önerirsiniz ?

bir de ince telli düz arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz ? head & shoulders kullanıyordum ama sanki normalden daha fazla saç döküyor gibi geldi bana ?

son olarak saçlarımı kestirmeyi de düşündüm, hala düşünüyorum. uzun saçlarını kestirip pişman olan var mı ? :D

oha aynı saç tipi.

şampuanlar arasında çok fark görmedim ama mentollü hedenşuldırs veya clear iş görebilir.

o ferahlık, priceless.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...