asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 saç dediğin böyle olucak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sevip ne yapıcaksınız yaa boşverin hiç sevmem valla saçımla oynanmasından böyle iyi yapıcaksın 2dkda hemen dışarı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 senin saçını sevmicez zaten dfs bu arada sinan çok cooL bi hair ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yok elletmem zati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bence gizem böyle saç istiyo: cansın bu da çok CooL bi Hair çıktı ehehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 asinanyavuz said: saç dediğin böyle olucak: HAHAHAHAH saça bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 saç dediğin uzun ve dalgalı olur. ne ki kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 uzun duz sac ise tepeden geriye toplayip kuyruk yap, arkasini sal sirta gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bize genetik bölümünde kız çocuklarının halaya erkek çocuklarının amcaya çektiğini öğrettiler. saçınızı ona göre analiz edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 erucalavera said: saçlarım ince telli ve düz, lanet olsun böyle kombinasyona. bir kaç sorum olcak. yaklaşık 2 yıldır saçlarım uzun. ben herhangi bir şekil veremiyorum saçlarıma. en ufak rüzgarda yalan oluyor, her sabah vapura bindiğim için de rüzgar kaçınılmaz bir durum benim için. :P şeklini koruyabilmem için neler önerirsiniz ? bir de ince telli düz arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz ? head & shoulders kullanıyordum ama sanki normalden daha fazla saç döküyor gibi geldi bana ? son olarak saçlarımı kestirmeyi de düşündüm, hala düşünüyorum. uzun saçlarını kestirip pişman olan var mı ? :D Dalin kullan.Bebek şampuanı dolayısıyla en az zarar verebilecek olan şampuanlardan.Hani saçlarım zaten güzel diyorsan.Ekstra kepek problemin yada neyin varsa bilemem.Ben dalin kullanıyorum.Kokusu da güzel.Saçlarını at kuyruğu yap ben artık eski modeli geçtim direk at kuyruğu yapıyorum o modelde bile arkada kalan saçlar yüzüme gözüme geliyordu :p.Son olarak KESTİRME!Ben de çok düşünyorum ama sen kestirme be gülüm :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bence kısa saç tehlikeli bir değişim olabilir. Yüz hatlarına göre tamamiyle pozitif ya da tamamiyle negatif olabilir senin için. O yüzden radikal değişiklikler yapma... Bende öneri olarak saçını at kuyruğu yap diyeceğim... Bir de sık şampuan değişimi, ya da saçının yeni şampuana adapte olma sürecinde mutlaka saç dökülmesi artar. Ama kepek problemin yoksa ve saçın yağlı değilse, hacim kazandıran şampuanlardan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 HymnOfSnuk said: saç dediğin uzun ve dalgalı olur. ne ki kısa. hov yee.. hafif dalgalı kalın telli simsiyah saçlarımla mutluyum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ortasında karar kılalım 8 numero olsun. ne çok kısa ne çok uzun. jöle sürmelik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 25 numara saç en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ivy said: yapmayın neyi sıkıcı neyi saçma neyi domates? erkeğin kafası hafif bombeli olcak saçı kahve olucak 3-4 numara olucak saçı kısa olucak yani halı gibi olucak böyle okşadıkça okşıcaksın ahh gereksiz.. uzun saclı manita bulamamışsın bence ondan bunlar hep!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 saç dediğin böle olur be Tam bi ROFLCOPTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Cuce said: ivy said: yapmayın neyi sıkıcı neyi saçma neyi domates? erkeğin kafası hafif bombeli olcak saçı kahve olucak 3-4 numara olucak saçı kısa olucak yani halı gibi olucak böyle okşadıkça okşıcaksın ahh gereksiz.. uzun saclı manita bulamamışsın bence ondan bunlar hep!!! ahhh hemen de anlaşıldı =( hmps bu kadar belli olcağını tahmin etmemiştim. aylavkısacıkhalıgibisaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Sac dedigin sifir olacak, sakal dedigin top sakal olacak. Bu erkek sahis body builder formatinda olacak, her daim demir hac kolye tasiyacak, kasli sol memiksinin ustundeki iron eagle tattoo atletini cikardigi zaman paril paril parildayacak, karsidan gelen saf bimbolara ben guclu erkegim imaji verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 HymnOfSnuk said: saç dediğin uzun ve dalgalı olur. ne ki kısa. +1 ben ben ben ph 5.5 şampuan deneyin daha canlı oluyor saçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 erucalavera said: saçlarım ince telli ve düz, lanet olsun böyle kombinasyona. bir kaç sorum olcak. yaklaşık 2 yıldır saçlarım uzun. ben herhangi bir şekil veremiyorum saçlarıma. en ufak rüzgarda yalan oluyor, her sabah vapura bindiğim için de rüzgar kaçınılmaz bir durum benim için. :P şeklini koruyabilmem için neler önerirsiniz ? bir de ince telli düz arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz ? head & shoulders kullanıyordum ama sanki normalden daha fazla saç döküyor gibi geldi bana ? son olarak saçlarımı kestirmeyi de düşündüm, hala düşünüyorum. uzun saçlarını kestirip pişman olan var mı ? :D oha aynı saç tipi. şampuanlar arasında çok fark görmedim ama mentollü hedenşuldırs veya clear iş görebilir. o ferahlık, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 saç dediğin böyle olur yawrum asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 koşun emo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ince telli düz uzun ve yağlı saçlarımı ne kadar hoş olduğunu düşünsem de kestim ve kurtuldum, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 En güzel saçlar bende tamamen kaotik ve hiç bi fizik kanununa uymuyor adam random dağılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sir Clexcier said: saç dediğin böyle olur yawrum asdad bunun çok daha az dalgalısı var bende daha emoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar