Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Trabzonspor - 19.10.08 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TS'nin en önemli silahı ve orta sahadaki tek teknik-yaratıcı oyuncusu Yattara kaç maçtır oynamıyordu, üstelik transfer falan diye kafası karıştı bayağı o oyundan düşecektir oynasa bile.

TS basit futbol oynuyor. Oynamaktan çok rakibi oynatmamaya, rakibe basıp oyun kurmasını engellemeye yönelik sıkıcı ama iş gören bir taktiği var. Zaten kendisi oyun kuracak olsa yeterli orta sahası yok o yüzden de ideal taktiği bu, doğrusunu yapıyor. Şu ana kadar da bayağı başarılı oldu.

Ancak GS'de teknik olarak çok üstün ve bu tür oyun kurdurtmamaya ani ve yaratıcı çözümlerle karşı koyabilecek çok fazla oyuncu var. Arda, Kewell, Lincoln, Baros oynarsa hatta Hasan Şaş. Bu adamlardan baskıyla oyundan düşebilecek tek adam Lincoln, o da kısa ve ani paslarla forvet hattını beslerse kendini kurtarabilir çalıma girmek yerine.

Gününde bir GS'Ye karşı TS'nin klasik oyun kurdurtmamaya yönelik taktiğiyle bundan dolayı pek şansı yok. Panzehir gibi kadro var çünkü GS'de.

Ama tabii böyle maçlar genelde beklendiği gibi de geçmiyor.
Mesaj tarihi:
beraberlik istiyorum
çünkü trabzon yenerse artık durdurmak zor olcak sıkıcı bi hâl alcak eğerki şampiyonluk yarışı olcaksa fenerbahçe ve galatasaray arasında olmalı
şahsi düşüncem eğer şampiyon fenerbahçe olcaksa bunu gsnin elinden alınmış olmasını isterim ben öbür türlü hiç bi zevki yok bence
aynısını gsli arkadaşlarda düşünüyodur herhalde.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
beraberlik istiyorum
çünkü trabzon yenerse artık durdurmak zor olcak sıkıcı bi hâl alcak eğerki şampiyonluk yarışı olcaksa fenerbahçe ve galatasaray arasında olmalı
şahsi düşüncem eğer şampiyon fenerbahçe olcaksa bunu gsnin elinden alınmış olmasını isterim ben öbür türlü hiç bi zevki yok bence

fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı zaten bitti.

galatasaray'dan umutluyum hala, bugün trabzon'u yenerlerse beşiktaş ile belki kafa kafaya gidebilirler. zor ama yani. umarım berabere biter, biz liderliği alırız, gerisi beni hiç ilgilendirmez.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçenin şampiyonluk şansı bitmedi
11 puan geriden gelip bjkyi geçip şampiyon olduğumuz dönemlerde oldu hiç bişi belli olmaz
kesin şampiyonuz oooolllm demiyorum tabi ama şansımız bitti değil.
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
ole sacma sapan seymi olur?
iki takim sampiyonluk yarisi yapsin sadece lig zevkli olsun?

ilk defa boyle bisey duydum tam komedi.

türkiye lig kalitesi bu saatten sonra yükselmez
yani banane ligden ben keyfime bakarım
şampiyonluk yarışında fb-gs aynı anda yoksa hiç bi zevki kalmıyo benim için
Mesaj tarihi:
Mumu said:
adamınbiri said:
beraberlik istiyorum

fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı zaten bitti.

galatasaray'dan umutluyum hala, bugün trabzon'u yenerlerse beşiktaş ile belki kafa kafaya gidebilirler. zor ama yani. umarım berabere biter, biz liderliği alırız, gerisi beni hiç ilgilendirmez.

şampiyonluk yarışlarını nası bu kadar kolay bitiriyosunuz anlamıyorum.. bu ligde ne geri dönüşler yaşanmıştır gs ilk yarıyı 9 puan geriden kapatıp şampiyon olmuştur fener bilmemkaç puan kapatıp gs yi geçmiştir falan... BJK nın da ne kadar istikrarsız bi takım olduu ortada kusura bakmasın kimse.. trabzon 2. yarı patlar gs fb yarışı olur bence gene

@adamınbiri : kesinlikle katılıyorum bu ligde fb veya gs den biri aşşağıdaysa onun verdiği zewki bjk veya trabzon veremez.
Mesaj tarihi:
36 haftalık ligde 7. haftadan Fenerbahcenin sampiyonluk yarısının bittigini soyleyebilen birisi futboldan anlamıyordur kusura bakmayında.

bu bjk gs ts icinde gecerli, 29 haftada neler olur neler.

mac icin konusursak ts daha formda ve agır basıyor. defansta song guzel organize ediyor.
Mesaj tarihi:
geçtiğimiz iki sezonda beşiktaş'ın 6 haftada şampiyonluk yarışından koptuğunu söyleyenler de anlamıyormuş o zaman zeg.

7 hafta bu kadar kötü devam edersen işin zordur. bu saatten sonra kaybetmeye tahammülün yok, bütün maçlarını kazanacaksın yani kısacası.

27 haftada çok şey olabilir evet ama bu beşiktaş ile gs'nin armut toplayacağı anlamına gelmiyor ki abi?
Mesaj tarihi:
neyse gs ts topic'i fenerbahçe tartışmasına dönmesin de, hayır iyi futbolun i sini oynasanız anlayacağım da, futbol da oynamıyorsunuz ki.
Mesaj tarihi:
mumu, futbol bu bellimi oluyor? sen bjk nin 2 malubiyet 2 de beraberlık almayacagını garanti edebilirmisin? edemezsin.

bende fb nin tum maclarını kazanacagını iddia edemem tabiki.

ama puan tablosu bu, değiştikce değişecektir.
Mesaj tarihi:
mumu, 11 puan geriden gelip elinizden sampiyonlugu almadıkmı? şimdi 8 puan var, hadi diger takımlar neyse de sen nası soyluyosunki iddiasi kalmadı dıye :D
  • Yeni Oluştur...