ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Zorlu maç, Skibbe'nin de bileti kesilebilir, şampiyonluk yarışında ara da açılabilir. Beraberlik çıkmaz diye tahmin ediyorum ama kim kazanır, bunu söylemek açıkçası zor.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bursaspor maçından sonra galatasarayın temiz bi skorla kazanacağını düşünüyorum. tabi höt olma ihtimali yok mu? var.
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 DÜn maç rüyama girdi :). 2-1 gs alıyodu maçı servet ve arda atıyodu golleri ahah Edit:yazım yanlışı
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 CaNNi said: 5 - 1 ts alır öhh ağzından yel alsın ::o
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 TS'nin en önemli silahı ve orta sahadaki tek teknik-yaratıcı oyuncusu Yattara kaç maçtır oynamıyordu, üstelik transfer falan diye kafası karıştı bayağı o oyundan düşecektir oynasa bile. TS basit futbol oynuyor. Oynamaktan çok rakibi oynatmamaya, rakibe basıp oyun kurmasını engellemeye yönelik sıkıcı ama iş gören bir taktiği var. Zaten kendisi oyun kuracak olsa yeterli orta sahası yok o yüzden de ideal taktiği bu, doğrusunu yapıyor. Şu ana kadar da bayağı başarılı oldu. Ancak GS'de teknik olarak çok üstün ve bu tür oyun kurdurtmamaya ani ve yaratıcı çözümlerle karşı koyabilecek çok fazla oyuncu var. Arda, Kewell, Lincoln, Baros oynarsa hatta Hasan Şaş. Bu adamlardan baskıyla oyundan düşebilecek tek adam Lincoln, o da kısa ve ani paslarla forvet hattını beslerse kendini kurtarabilir çalıma girmek yerine. Gününde bir GS'Ye karşı TS'nin klasik oyun kurdurtmamaya yönelik taktiğiyle bundan dolayı pek şansı yok. Panzehir gibi kadro var çünkü GS'de. Ama tabii böyle maçlar genelde beklendiği gibi de geçmiyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yenilcez gibi geliyor bana. gs'nin sakat durumu sağ bekte sabrinin yedekleri sakat,topal da sakat sanırım gerisi sahada
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 beraberlik istiyorum çünkü trabzon yenerse artık durdurmak zor olcak sıkıcı bi hâl alcak eğerki şampiyonluk yarışı olcaksa fenerbahçe ve galatasaray arasında olmalı şahsi düşüncem eğer şampiyon fenerbahçe olcaksa bunu gsnin elinden alınmış olmasını isterim ben öbür türlü hiç bi zevki yok bence aynısını gsli arkadaşlarda düşünüyodur herhalde.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 BJK de rahat kazanacak , yenemezsek Trabzon'u zor olur bu iş fikstür çok kasış çünkü.
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ole sacma sapan seymi olur? iki takim sampiyonluk yarisi yapsin sadece lig zevkli olsun? ilk defa boyle bisey duydum tam komedi.
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 adamınbiri said: beraberlik istiyorum çünkü trabzon yenerse artık durdurmak zor olcak sıkıcı bi hâl alcak eğerki şampiyonluk yarışı olcaksa fenerbahçe ve galatasaray arasında olmalı şahsi düşüncem eğer şampiyon fenerbahçe olcaksa bunu gsnin elinden alınmış olmasını isterim ben öbür türlü hiç bi zevki yok bence aynısını gsli arkadaşlarda düşünüyodur herhalde. fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı zaten bitti. galatasaray'dan umutluyum hala, bugün trabzon'u yenerlerse beşiktaş ile belki kafa kafaya gidebilirler. zor ama yani. umarım berabere biter, biz liderliği alırız, gerisi beni hiç ilgilendirmez.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Fenerbahçenin şampiyonluk şansı bitmedi 11 puan geriden gelip bjkyi geçip şampiyon olduğumuz dönemlerde oldu hiç bişi belli olmaz kesin şampiyonuz oooolllm demiyorum tabi ama şansımız bitti değil.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 THARKAS said: ole sacma sapan seymi olur? iki takim sampiyonluk yarisi yapsin sadece lig zevkli olsun? ilk defa boyle bisey duydum tam komedi. türkiye lig kalitesi bu saatten sonra yükselmez yani banane ligden ben keyfime bakarım şampiyonluk yarışında fb-gs aynı anda yoksa hiç bi zevki kalmıyo benim için
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mumu said: adamınbiri said: beraberlik istiyorum çünkü trabzon yenerse artık durdurmak zor olcak sıkıcı bi hâl alcak eğerki şampiyonluk yarışı olcaksa fenerbahçe ve galatasaray arasında olmalı şahsi düşüncem eğer şampiyon fenerbahçe olcaksa bunu gsnin elinden alınmış olmasını isterim ben öbür türlü hiç bi zevki yok bence aynısını gsli arkadaşlarda düşünüyodur herhalde. fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı zaten bitti. galatasaray'dan umutluyum hala, bugün trabzon'u yenerlerse beşiktaş ile belki kafa kafaya gidebilirler. zor ama yani. umarım berabere biter, biz liderliği alırız, gerisi beni hiç ilgilendirmez. şampiyonluk yarışlarını nası bu kadar kolay bitiriyosunuz anlamıyorum.. bu ligde ne geri dönüşler yaşanmıştır gs ilk yarıyı 9 puan geriden kapatıp şampiyon olmuştur fener bilmemkaç puan kapatıp gs yi geçmiştir falan... BJK nın da ne kadar istikrarsız bi takım olduu ortada kusura bakmasın kimse.. trabzon 2. yarı patlar gs fb yarışı olur bence gene @adamınbiri : kesinlikle katılıyorum bu ligde fb veya gs den biri aşşağıdaysa onun verdiği zewki bjk veya trabzon veremez.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 türkiye liginin en iyi takımı galatasaraydır şu an ligin sonunda da şampiyon olur. zorlarsa beşiktaş zorlar fenerli olarak hiç bir umudum yok şu oyunla
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 36 haftalık ligde 7. haftadan Fenerbahcenin sampiyonluk yarısının bittigini soyleyebilen birisi futboldan anlamıyordur kusura bakmayında. bu bjk gs ts icinde gecerli, 29 haftada neler olur neler. mac icin konusursak ts daha formda ve agır basıyor. defansta song guzel organize ediyor.
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 geçtiğimiz iki sezonda beşiktaş'ın 6 haftada şampiyonluk yarışından koptuğunu söyleyenler de anlamıyormuş o zaman zeg. 7 hafta bu kadar kötü devam edersen işin zordur. bu saatten sonra kaybetmeye tahammülün yok, bütün maçlarını kazanacaksın yani kısacası. 27 haftada çok şey olabilir evet ama bu beşiktaş ile gs'nin armut toplayacağı anlamına gelmiyor ki abi?
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 neyse gs ts topic'i fenerbahçe tartışmasına dönmesin de, hayır iyi futbolun i sini oynasanız anlayacağım da, futbol da oynamıyorsunuz ki.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 mumu, futbol bu bellimi oluyor? sen bjk nin 2 malubiyet 2 de beraberlık almayacagını garanti edebilirmisin? edemezsin. bende fb nin tum maclarını kazanacagını iddia edemem tabiki. ama puan tablosu bu, değiştikce değişecektir.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 mumu, 11 puan geriden gelip elinizden sampiyonlugu almadıkmı? şimdi 8 puan var, hadi diger takımlar neyse de sen nası soyluyosunki iddiasi kalmadı dıye :D
Öne çıkan mesajlar