Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 japonya'da hiroşima ve nagazaki'de kanser oranları halen yüksek benim bildiğim ama geneli olarak düşük olabilir çünkü yanacak derecek pişmemiş yemekler, kanserojen olmayan yiyiorlar hep..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kiremitlere de cozum var trojan hatta asansor var bide, merdivene cozum yaaa[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 asansör düşerse???[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 beyaz :P kirmizi et bozar :P ha bide balik eti var onu hech katmiom :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Çok yaşasak noluyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 siz gelin 60 yaşına da tekrar duyalım ne diyorsunuz, insanın 20 yaşında bunları demesi kolay tabii.. ;)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Şimdi çok kırmızı et yiyorum ki ilerde nasılsa yasaklanacak bari keyfini çıkarayım. Bu doktorlar elbet bir şekilde her keyifli şeyi yasaklayacaklar yavaş yavaş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Sam, 28 Nisan 2004 02:15 tarihinde demiş ki: japonya'da hiroşima ve nagazaki'de kanser oranları halen yüksek benim bildiğim Ehehehe neden acaba =).[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 abso benim gözlemlerim şimdiden bol yiyenin ileride daha çok yasak göreceği kanısında, sebep-sonuç ilişkisi.. :) dresq bap 60'a geldiğinde o kırmızı etleri tonlarca yemiş olmandır sebep; ikinci soruya cevaben, belki de benden sizler gibi sağlık fışkırmadığı içindir, zengin fakirin halinden anlamazmış.. ;) ben ayağımı denk almayı severim.. alexi nedenlerin adı l33t b0y ve ph4t m4n oluyor..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 4.7 yıl mı? yaşasın, gıral olma planlarım 4.7 yıl daha uzadığına göre kesin başarıya ulaşacak![signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 valla ben onu bunu bilmem. eninde sonunda öleceğiz elbetteki er yada geç. ama ölene kadarda kendimize en iyi şekilde bakmamız lazım. yani sakatatlardan, yağdan, tuzdan, aşırılıktan v.s. uzak durmamız lazım eğer ki sağlıklı yaşamak istiyorsak. ben elimden geldiği kadarı ile dikkat ediyorum bunlara. yoksa nemelazım damar sertliği, damar tıkanıklığı v.s. gibi hastalıkların belli bir yaştan sonra boy göstermesi mümkün. en güzeli vejeteryanlık gibi geliyor bunları düşündükçe aslında=P ama artık Türkiyede yetiştirilen ve üretilen et olsun sebze olsun ne kadar sağlıklı ortamlarda ve şekillerde yetiştirildiği malum herkesin bildiği üzere ortada. ama yinede biz kendimizi seviyorsak, kendimize en iyi şekilde bakalım.. ;) *! doctor mod on * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 haklısın sadece kendimiz için kendimizi değil toplumumuz içinde kendimizi düşünmeliyiz ve inanmalıyız bunlara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 toplumu sallayıp kendi ..çını kutarmaya da baksan sonuç gene aynı.. :) bak abim 30'una basmadı daha ama kolesterol molestrol herşey var. biz genciz sağlıklıyız sanıyoruz ama hiçbişi ölçürtmüyoruzki zaten anlayalım. 50-60'a gelince kontrole, denetime başlarsan zaten geç kalıyorsun ve ömrün çoktan kısalmış oluyor.. hapırr hopur istediğini yeme dönemi 25'e kadardır en çok, sonrasında vücut tolere etmiyor ve gelecek ömründen yiyorsun. boşuna japonlar uzun yaşamıyor yani..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben ölçtürüyorum ama dikkat ettiğim için hiçbişe çıkmadı şuana kadar. seninde dediğin gibi vücut belli bir yaştan sonra yakıcı bünye modundan uzaklaşıp, yapıcı bünye moduna geçior. o nedenlede belli bir yaştan sonra daha da dikkatli olmamız gerekiyor.. Sonunda korkudan bırakmaktansa sağlıksız beslenmeyi (ameliyat v.s.) , bilinçli bir şekilde beslenerek yol almak en güzeli. olacağı varsa olur düşüncesine kapınılmamalı.[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) - (forum) - (msn) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 japonyadaki sağlık sigortası ve sağlık sisteminin de etkisi var tabii bu yaş oranında...[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 saglikli yemege alisirsan o da zevk verir aliskanlik meselesi o zaten[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sen beni dinle bak bi sure sonra hosuna gider yaslaninca bile rahat rahat kosar oynar bayirlarda yuvarlanirsin[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ehe. abi yeşil meşil sağlıklı sonuçta. sağlıklı yaşamak istiyorsan, baştan bi ceremesini çekeceksin alışana kadar. hem hangi zor iş emeksiz çözülebilir ki? ;) ayda 1-2 kere yersin yine kebabını gerçi yeşile alıştımı kebap olayıda sux gelecektir sana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 İçki içmem, sigara kullanmam ama kırmızı etin müptelasıyım. Gece nin üçünde tuvalete kalktığımda ızgara sucuk yapıp yemişliğim vardır birçok kez. Haftada bir kokoreç yapmazsam olmaz. Sabah kahvaltısında lahmacun yada kıymalı pide yedim birçok kez. Şimdi değil 90 a 250 ye kadar yaşayacağımı bilsem bırakmam, bırakamam.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar