mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 AL SANA YORUM GOOOOOOOOOOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yalan bu mac yaa neyse az kaldı derbiye geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 SEMİHTE 30 KİLO VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 vay be 90+6da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fenerbahçe 2 dakika gol sevinci yaptı. :D şampiyonluk turu bekliyorum şimdi de. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 90+6. ben bişey demiyorum. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hakem'de koşsaymış FB'lilerin yanına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Neden bu kadar uzadı ki bu maç? Fener yenemiyo diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fenerbahçe yine yaptı yapacağını :) Kocaeliye karşı hep oluyo gerçi. 2-3 sene evvel şampiyonluk gidecek korkusuyla 16 dakika uzatma oynatma terbiyesizliğinden sonra hafif kalıyo artık bu 90+6'lar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 5 dakika uzatma verip 98 de bitirmekte güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 abi 3 haftadır sonra dakikada yedigi gollerle yeniliyor kocaelispor. nedir bu cenabetlik anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kac kac p.s. evet tembelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oldu oalcak bi +15 verseymiş, altın gol filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Şunun aynısını Fener'e yapsalar yer yerinden oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ewt cunku futbol basketbol gibi dimi? hani uzat 5 dakka werildiyse isterseniz 5 dakka sakatlanın 3 dakkada out atışı kullanın ama uzatma 5. dakka bitio? ewt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 3-2 fener yendi... kıyamet kopmak üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 mokoko said: ewt cunku futbol basketbol gibi dimi? hani uzat 5 dakka werildiyse isterseniz 5 dakka sakatlanın 3 dakkada out atışı kullanın ama uzatma 5. dakka bitio? ewt. evet? uzatmanın uzatması olmaz. ancak saat durur sakatlık halinde falan. (benim bildiğim) işin en acıklı tarafı bjk lılara malzeme çıktı iyi yanı ise şu : arsenal maçına kadar aragones dayansın istiyorum. bu maçı kaybetse kesin giderdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Lol yılmaz vural delirdi yine haha adamın bayılıyorum çimleri yemesine, herhalde yedek klubesinin önündeki çimler hiç uzamıyordur. Adam kendi takımına + hakeme küfür etti diye atıldı birde hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Darksun said: herhalde yedek klubesinin önündeki çimler hiç uzamıyordur. . hausdhasfgas tauren yılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Khelben said: mokoko said: ewt cunku futbol basketbol gibi dimi? hani uzat 5 dakka werildiyse isterseniz 5 dakka sakatlanın 3 dakkada out atışı kullanın ama uzatma 5. dakka bitio? ewt. evet? uzatmanın uzatması olmaz. ancak saat durur sakatlık halinde falan. (benim bildiğim) tmm işte hakem ztn saatini durdurdu. ama hakem saatini durdurunca ligtvde saatini durdurmuoki siz orda yanlıosunuz. bizim son maçta kaybettiğimiz sampionlukta denizliye yenildiğimiz maçta maç 100 kusuruncu dakkada bitti ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yapmayın arkadaşlar, gösterilen uzatma dakikası, oynanacak "asgari" uzatma süresidir, daha fazlasını hakem oynatabilir tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Maç 98.02 civarı bitti. Ben o 5 dakikada 3 dakika saatin durduğunu sanmıyorum şahsen. Fener atınca maç bitmesin diye dahada uzattı hakem günah çıkarır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 FENER SAHAYA İNDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yada masaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şampiyonluk turu atıcaklardı tüh bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar